Yeni uyeyim bi konuda yardıma ihtiyacım var..

Kanama oldu diyosun? Birleşme oldu mu? Beklemene gerek yok. Beyi beliyosun? Ben balayında 4ü gördüm:KK200:

Arkadaşlar cinsellik bölümüne yazamadigim için burdan paylaşmak istedim. Bu alanı bozmamak için elimden geldiği kadar kapalı anlatayım . yeni evlendim. İlk gece korkusu yasiyordum her kız gibi , bu site de çok bi sorun olmayacağını 5 10 saniyelik bi acı olduğunu okumuştum. Ama benim için zehir oldu bol acidan başka bisey yoktu. Bu normal bisey mi zamanla geçecek bisey mi ? Ve ilk den sonra ne kadar beklemek mantıklı ? Uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız sevinirim...

Biraz sabır lazım takılıp kalmayın bu konu ile canınızı sıkmayın tecrube edindikçe güzel oluyor zaten ilk zamanlar hissiz ve acılı oluyor biraz normal bir durum

ayy o ilk zamanlar çok sinir bozucu.
erkek mal bulmuş gibi oluyo, aceleci ve fazla hevesli.
kadın da acı çekiyo ama acısını da bi rahat yaşayamıyo herif alınmasın diye.
gülen mi ağlan mı.
hayatımın uyuz zaman dilimi.

Çok galiba.. Bilmiyorum ki o_O

Ya bişi diyeceğim, bana hep bu işi bir iki kere yaptıktan sonra insanın hevesi geçer ve bir daha istemez gibi geliyor.

Çok değil aslında
Bizim bir gecede 6. yi gördüğümüz oldu :KK70:

Simdi yaşlanmış gibi hissediyorum.
Birden sonrası için hevesim kalmıyor sevgiliyken daha hevesliydim zamanla azalıyor heralde. Kişiden kişiye göre de değişiyor sanırım :KK64:

Back
X