- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
O kadar mi etkisinde kalıyorsunHe aman ne genişlemesorma rüyama giriyi bazen burdaki konular

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mi etkisinde kalıyorsunHe aman ne genişlemesorma rüyama giriyi bazen burdaki konular
He anam bekar var burda olmiyi bile konular![]()
Yohh kız etkisinden deel beynime bos bilgiler doliyi ondanO kadar mi etkisinde kalıyorsun![]()
Anam ne gerek var boşverLazım olur yan cebine koy![]()
Kanama oldu diyosun? Birleşme oldu mu? Beklemene gerek yok. Beyi beliyosun? Ben balayında 4ü gördüm![]()
3. 4. Günİlk gün mü dordu gördün![]()
Arkadaşlar cinsellik bölümüne yazamadigim için burdan paylaşmak istedim. Bu alanı bozmamak için elimden geldiği kadar kapalı anlatayım . yeni evlendim. İlk gece korkusu yasiyordum her kız gibi , bu site de çok bi sorun olmayacağını 5 10 saniyelik bi acı olduğunu okumuştum. Ama benim için zehir oldu bol acidan başka bisey yoktu. Bu normal bisey mi zamanla geçecek bisey mi ? Ve ilk den sonra ne kadar beklemek mantıklı ? Uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız sevinirim...
4ü gördüm ne demek oluyor yani?Kanama oldu diyosun? Birleşme oldu mu? Beklemene gerek yok. Beyi beliyosun? Ben balayında 4ü gördüm![]()
Çok galiba.. Bilmiyorum kiÇok mu geldi![]()
Çok galiba.. Bilmiyorum ki
Ya bişi diyeceğim, bana hep bu işi bir iki kere yaptıktan sonra insanın hevesi geçer ve bir daha istemez gibi geliyor.
Evli değilsin sanırımÇok galiba.. Bilmiyorum ki
Ya bişi diyeceğim, bana hep bu işi bir iki kere yaptıktan sonra insanın hevesi geçer ve bir daha istemez gibi geliyor.