- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
kızlar merhaba moralim bozuk konu açıp derdimi paylaşmak istedim anlatacak kimse yok sevgilimle uzun zamandır birlikteyiz o önlisans da ziraat bölümünde öğrenciydi okulu bitirmeden kpss girdi neyse bir yıl okulu uzatayımda kpss puanımla tercih yapıyım belki yerleşirim dedi tamam dedim neyse yerleşemedi bu arada avmde işe başladı bu dönem okulu bitirip mayısta askere gitmeye karar verdi çünkü benimde okulumun bitmesine 2 yıl var o uzun dönem askere gidip gelecek iş vs derken ancak kendini toplar diye düşündük 3 tane alttan dersi var 2 si İngilizce final sonuçları açıklanmış 40 aldı yani geçemedi mesleki ing öylesine kötü sanırım okulunu bitiremeyecek kızlar ya o kadar moralim bozukki takılmıyım diorum ama elimde değil çalışmak için masaya oturdum geri kalktım moralim bozuldu durup düşünüyorum bi okul bu kadar önemli mi adam doğru düzgün tembelde değil ama İngilizceden anlamıyor yapamıyor geçen gece okulu bitiremezsem benden ayrılıcakmısın dedi asla öyle bir şey düşünmüyorum okul yüzünden bana değer veren beni seven bir dediğimi iki etmeyen bu kadar çaba harcadığım bi ilişkide kalp kırmak istemiyorum ama moralimde bozuluyor ne yapıyım hiç bilemiyorum kimseye anlatamıyorumki herkes hayatta birbirnin arkasından dedikodu yapar olmuş buna kendi kuzenim bile dahil yani mutsuzum ne yapıcaz biz demekten kendimi alamıyorum