Yeni Yarışmalarımız İçin Fikirlerinize İhtiyacımız Var

bende bikac resim olmasini bilmiyorum olmaz heralde, bide tarifle birlikte verilcek
resimbilmiyorumkismile

tarifler birlikte verilecek bunu biliyorum ama tek foto sınırlamaması olmamasında ısrarcıyım :)) en azından bir yarışmacı 2 foto iki tarif ile katılabilmeli benim gibi pek hevesliler kalmasın ortada ya isteyen tek foto ile tek tarif ile katılır isteğe bağlı olsun en azından 2 ye kadar sınır tanınabilmeli...neyse öneri zaten beimkide ..a.s.

evet canim oznerin guzelde ,hani iki tarif ,iki resim olanlar oylamada birazdaha sansli olur, biri begenilmese digerini begenilir, tekli olanlar begenilmedimiydi kalir ortada
ya iki olur ,yada tek olur, buda benim dusuncem
ama tabi ,burda birbirimizin fikrini okuyanlarda oyle isterse olabilir
hpimiz dusuncemizi yaziyoruz zaten buraya :))

pastalar süper görünüydu elerine sağlık yapanların. Pastadan sonra salata olması güzel olur hemde yeni salata tarifleri öğrnmiş oluruz ben salatalara bayalırımda... yarışmaya katılanları biz nerden takip edeceğiz cokacimcoook

salata secilirse sayet
sade ve sadece yesilliklerlemi olucak?
yoksa salata adi altinda diledigimizle katilabilcekmiyiz?
mesela patatesle palicanlada yapiliyo
pasta görünümdede olabiliyo

evet incim ya aslinda yemek tarifi yarismasi kolay gibi gorunsede zor valla
dedigin gibi yesilliklimi, yogutmayanozlemi,yoksa pasta seklinde salatami,yeni yarisma baklamadan baya bi fikir alman gerek arkadaslardan

bende salata diyebilirim.tabiii sırf yeşillik değil . herşeyden yapılsınn.

Bencede isteyen istediği malzeme ile katılsın yaratıcılık gücümüz sınırlanmasın :)) tek malzeme ile sınır getirilirse yeterli katılım olmaz diye tahmin ediyorum... Nasıl pasta yarışmasında malzeme kısıtlaması yoktu ve çok hoş geçti katılımda hoş oldu bu da öyle olsun ...

canim pastada ayirt edildi, kremali seker hamurlu diye
salatalarda mesela birisi yesillikli yapar ,birisi pasta sekilli yapar, tabiki o on planda olur
bakalim sonralarda neye karar verilcek
sade yesilliklide olmaz

bence hamurileri- börekler de olabilir. çünkü çok güzel şeyler çıkabilir ortaya. :hulya:

salata için yaz yada baharı beklemek daha hoş olabilir. daha çok taze sebze bulabiliriz, çünkü onların görüntüsü daha canlı olacaktır. :CüvCüv:

sadece köfteler gibi tek çeşite de indirilse nasıl olur? :uhm:

tabi bunlar naçizane fikirlerim.

mantı yarışması olsun:):):)

ay salata fikri tutmus çok sevındım=)
bende katılmayı düşünüyorum bukez inşallah aksilik çıkmazeyvahedigeldismile

kallisteye katiliyorum kendi adima
elbet kural konulmali
yada salata seciliyosa
liste gibi
yesillik
mayonezli
vs vs
unlar kabuldür denmeli
yoksa bu sefer
yesillik salata olur
sonra yine salata düzenlenir mayonezli olsun gibi
hadi pastalarda kremali ve seker hamurlu ayrimi cok yerindeydi
ama salata tek olmali benim fikrimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…