Yeni Yarışmalarımız İçin Fikirlerinize İhtiyacımız Var

yeni olduğum için konuyu pek anlamadım yemek yarışması, nerede, nasıl, kim katılıyor, kimler arası bana bilgi verirseniz size seveseve fikir veririm

Babyes hoşgeldin
Yemek yarışmaları bu bölümde , bütün üyelere açık olacak şekilde, renk ,eğlence ve yenilik amacı ile yapılacak ..

canim ya ilk yarisma pasta oldu ,oda yine pasta olmasin arasinda baska degisik gecsinde oyle diye dusundum
tabi burayi actimki ,fikirlerimzi soylemek icin ,simdi kafama biskuvili yatti ,daha biraz konu acik kalsin
fikir vereceklerde vardi

eeee galiba yanlış anlamışım tamam.ben doğuluyum bizim yemek çok lezzetlidir ama görsellik ise herzaman pastalar kazanır neyse ama fark yaratmak lazım fırın yemekleri olsun şeyi biliyormusunuz hani yufkalar yuvarlak kesilir ikikat olur içine mantarlı etli bezelyeli iç hazılanır sonra bir çoba kasesinin içine yufkalar serilir içine malzeme koyulur kapanır sonra ters çevrilip fırına koyular üzerine yumurta sürülür piştikten sora kabağa alınır bıçakla kesersin muşhiş bir görüntü olur kıyamazsın yemeğe bence denemelisiniz

Bayılırım cokacimcoook

Annem de çok yaparkaydirigubbakcemile2

bence salata yarışması da olabilir
emek aşağı yukarı aynı olur çünkü salatalarda, görsellik önemlidir. e bizde öncelikle görselliğe puan veriyoruz, salata diyorum benolumunekankayizsmile

bence en iyi kahvaltı masası olsun konu...kahvaltı en bayıldığım öğün benim...değişik kahvaltılıklar görüp,keşfetmiş oluruz hem..

diyet yemekler ama hazır malzeme olmayacak

emek aşağı yukarı aynı olur çünkü salatalarda, görsellik önemlidir. e bizde öncelikle görselliğe puan veriyoruz, salata diyorum benolumunekankayizsmile
vereliniortak

Salata , güzel fikir..

bence en iyi kahvaltı masası olsun konu...kahvaltı en bayıldığım öğün benim...değişik kahvaltılıklar görüp,keşfetmiş oluruz hem..
kaydirigubbakcemile5

diyet yemekler ama hazır malzeme olmayacak

:içelim:

evet salatada olabilir, dun benimde aklima geldide yazamadan uyuya kaldimkaydirigubbakcemile3
genelde malzemeler ayni oluyo ,gorsellik onemli ondada
zaten bu yarismadad gorseklik on planda, kimse tadina bakamiyo

salata olsun demeye gelmiştim az öncede yazılmış ben de aynı fikirdeyim salata süslemesi olsun ... ben de katılacağım ve 2 arkadaşım daha var 3 kişi katılacağız uygun kategori olursa bir de çocuklar için süslenmiş menü yapalım bir sonrakinde ama şimdi değil bu da hoş olacaktır ben pastadan sonra onu yaparız diye düşünmüştüm ama erken davranılmış neyse şimdiki bulunsun bu da değerlendirilir...

ama bir de ricam var isteyen bir kaç foto ile katılabilsin de katılım çok fazla olsun aynı kişi için değerlendirmeyiz ayrı ayrı eklenir fotolar aynı kişinin kaç fotosu olduğunu bilmeyelim...

canim masa olarak degilde ,sadecekahvaltilik tarifler olabilir, cunku bu yarisma tarif yarismasi oldugu icin tariflerde verilcek
yani kahvaltilikta olabilirbilmiyorumkismile

evet salatada olabilir, dun benimde aklima geldide yazamadan uyuya kaldimkaydirigubbakcemile3
genelde malzemeler ayni oluyo ,gorsellik onemli ondada
zaten bu yarismadad gorseklik on planda, kimse tadina bakamiyo

tadına bakılması içinde 5 arkadaşı jüri seçelim şehir şehir dolaşsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim ya aslinda yapabilcegimiz okadar cok cesit tarifli yarisma olcakki, oyuzden simdi karar veremiyoruz hangisi olsun diye, burda simdi en cok ,istenilern bikac tarifi oylamaya koyup ona gore baslariz
aslinda pastanin ardindan salatada guzel giderkaydirigubbakcemile3
canim bikac koto derken bikac tarif olarakmi
bence katilim fazla olur, cunku bu yemek isi genelde hepimizin elinden gelen isler, hanimakyaj su bu biraz beceri istiyoda ,yemek yine gunluk yapiliyo, yarisma icin azcik suslenir bukadar
bende bikac resim olmasini bilmiyorum olmaz heralde, bide tarifle birlikte verilcek
resimbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…