- Konu Sahibi Sympathique
-
peki yemeklerin tadına nasıl bakılacak
yeni olduğum için konuyu pek anlamadım yemek yarışması, nerede, nasıl, kim katılıyor, kimler arası bana bilgi verirseniz size seveseve fikir veririm
elif merhaba sendemi katılacanhihoyyyt
eeee galiba yanlış anlamışım tamam.ben doğuluyum bizim yemek çok lezzetlidir ama görsellik ise herzaman pastalar kazanır neyse ama fark yaratmak lazım fırın yemekleri olsun şeyi biliyormusunuz hani yufkalar yuvarlak kesilir ikikat olur içine mantarlı etli bezelyeli iç hazılanır sonra bir çoba kasesinin içine yufkalar serilir içine malzeme koyulur kapanır sonra ters çevrilip fırına koyular üzerine yumurta sürülür piştikten sora kabağa alınır bıçakla kesersin muşhiş bir görüntü olur kıyamazsın yemeğe bence denemelisiniz
vereliniortakbence salata yarışması da olabilir
emek aşağı yukarı aynı olur çünkü salatalarda, görsellik önemlidir. e bizde öncelikle görselliğe puan veriyoruz, salata diyorum benolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5bence en iyi kahvaltı masası olsun konu...kahvaltı en bayıldığım öğün benim...değişik kahvaltılıklar görüp,keşfetmiş oluruz hem..
diyet yemekler ama hazır malzeme olmayacak
bence salata yarışması da olabilir
emek aşağı yukarı aynı olur çünkü salatalarda, görsellik önemlidir. e bizde öncelikle görselliğe puan veriyoruz, salata diyorum benolumunekankayizsmile
bence en iyi kahvaltı masası olsun konu...kahvaltı en bayıldığım öğün benim...değişik kahvaltılıklar görüp,keşfetmiş oluruz hem..
evet salatada olabilir, dun benimde aklima geldide yazamadan uyuya kaldimkaydirigubbakcemile3
genelde malzemeler ayni oluyo ,gorsellik onemli ondada
zaten bu yarismadad gorseklik on planda, kimse tadina bakamiyo
salata olsun demeye gelmiştim az öncede yazılmış ben de aynı fikirdeyim salata süslemesi olsun ... ben de katılacağım ve 2 arkadaşım daha var 3 kişi katılacağız uygun kategori olursa bir de çocuklar için süslenmiş menü yapalım bir sonrakinde ama şimdi değil bu da hoş olacaktır ben pastadan sonra onu yaparız diye düşünmüştüm ama erken davranılmış neyse şimdiki bulunsun bu da değerlendirilir...
ama bir de ricam var isteyen bir kaç foto ile katılabilsin de katılım çok fazla olsun aynı kişi için değerlendirmeyiz ayrı ayrı eklenir fotolar aynı kişinin kaç fotosu olduğunu bilmeyelim...
tadına bakılması içinde 5 arkadaşı jüri seçelim şehir şehir dolaşsınlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?