- Konu Sahibi Sympathique
-
kızlar bence sadece petit beurre biskuvi ile sınırlı kalınmasın.. butun biskuvileri kullanalım
bide tatlı yapıldığını ben hiç duymadım yaa çok cahil kalmışım herhalde ohaoldumsmile
pastalar olsun pastalar
ne zaman başlıyoruz cokacimcoook
tamam canim olabilirde, mesela kedidili biskuvisi var ,ondan bile neler yapiliyor,simdi genel olarak biskuviler olsa kedidilini yapanlar goruntu acisindan belki daha guzel gozukebilir, yani belirli bi sinirlamamiz olmasi gerek ,bence en iyisi petit beurre
tabiki iste bu konuyu bosuna acmadik ,birbirimiz fikirlerini soyleyelim diye, benim fikrim bu cogunlukla ne denirse o yapilir zaten
kizlar siz hazir olun yarismaya ,libyanamizinin libyaya donmesini bekliyoruz, yarin doner ,bu hafta olmasa obur hafta acilir, bakalim ben yine burdan size yazarim ,ama biskuvili biseyler olcagi kesin :))
siz simdiden kendinizi ve tariflerinizi ayarlayin dimi :))
kizlarr libyanamiz suan libyada eski kaldigi yerde ,orda bikac gun durup ,yeni kalcaklari yere gitceklermis, oyuzden ,bikac gun daha giremeyebilir
bana dedi isterseniz siz konuyu acin diye, ama cokta olmak istiyorum dedi
bende dedim ha bir hafta once ha bir hafta sonra, seni bekleriz dedim ,artik libisimiz gelince hoppp yarismamizi baslatiriz insallah
temem kizlar ,ben yine buraya yazarim ,konu acilirsada duyurumuzu duyururum herkese:lepi:
kizlarr libyanamiz suan libyada eski kaldigi yerde ,orda bikac gun durup ,yeni kalcaklari yere gitceklermis, oyuzden ,bikac gun daha giremeyebilir[/QUOTE
bana dedi isterseniz siz konuyu acin diye, ama cokta olmak istiyorum dedi
bende dedim ha bir hafta once ha bir hafta sonra, seni bekleriz dedim ,artik libisimiz gelince hoppp yarismamizi baslatiriz insallah
temem kizlar ,ben yine buraya yazarim ,konu acilirsada duyurumuzu duyururum herkese:lepi:
vereliniortakvereliniortakcok güzel düsünmüssün canim libyanasizda tadi cikmazdi zaten bekleriz canim tabikideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?