• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yil?

Degiskenlerinizi “Yeni yil” ve “Netteki 7 yas buyuk adam” olarak guncelledigimde de ayni sonuc cikiyor.

İki bagimsiz degisken verip korele olup olmadigini sorup duruyorsunuz. Sizin icin formulize ettim.

“instagramda cogunun sevgilisi var veya evleniyor. foto atip duruyorlar. Bende de kiskanclik oluyor valla.” = FORMUL 1

“Birde begendigim cocuk foto mu begendi oylesine midir neden sizce?” FORMUL 2

FORMUL 1
IG Kiskanclik= β1+ β2*IG Kiskanclik (-1)+ β3*IG Kiskanclik* β4*IG Kiskanclik (-1)

FORMUL 2
IG Begeni= θ1+θ2*IG Begeni(-1)+ θ3*IG Kiskanclik+θ4*IG Kiskanclik (-1)

Johansen Esbutunlesme Analizi sonrasi VEC Sinamasini yapalim.

Sonuc:

Degiskenler birinci derecede duragan ve iliskisiz cikti.

Veri setinizi guncellenmenizi, hipotezinizi dogru kurmanizi tavsiye ederim.

Degiskenlerinizi “Yeni yil” ve “Netteki 7 yas buyuk adam” olarak guncelledigimde de ayni sonuc cikiyor.
Senin bu formüle ettiğin zaman kadar
Rainny elini çenesin altına koyup düşünse
Sorun kendiliğinden çözülecek🤣🤣🤣

Bence bu kadar aradığın için olmuyor serbest bırak olur

Bütün konularında akışına bırak dedim cidden o kadar çok istemeye negatif düşüncelerine olmaz , biraz bırak başka şeyler yap okulun varsa bitir meslek sahibi ol , mesleğin varsa yükselmeye çalış bir şekilde o seni bulur sen bulmak için çaba verme , birini sevmek için sevme yani cidden bekle biraz akışta kal 🙏🏻🌟 mutlu yıllar Rainyy

Bütün konularında akışına bırak dedim cidden o kadar çok istemeye negatif düşüncelerine olmaz , biraz bırak başka şeyler yap okulun varsa bitir meslek sahibi ol , mesleğin varsa yükselmeye çalış bir şekilde o seni bulur sen bulmak için çaba verme , birini sevmek için sevme yani cidden bekle biraz akışta kal 🙏🏻🌟 mutlu yıllar Rainyy
Tesekkur ederim denicem ama sanki biri olunca daha mutlu olucakmisim gibi geliyor.

Back
X