Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki bagimsiz degisken verip korele olup olmadigini sorup duruyorsunuz. Sizin icin formulize ettim.
“instagramda cogunun sevgilisi var veya evleniyor. foto atip duruyorlar. Bende de kiskanclik oluyor valla.” = FORMUL 1
“Birde begendigim cocuk foto mu begendi oylesine midir neden sizce?” FORMUL 2
FORMUL 1
IG Kiskanclik= β1+ β2*IG Kiskanclik (-1)+ β3*IG Kiskanclik* β4*IG Kiskanclik (-1)
FORMUL 2
IG Begeni= θ1+θ2*IG Begeni(-1)+ θ3*IG Kiskanclik+θ4*IG Kiskanclik (-1)
Johansen Esbutunlesme Analizi sonrasi VEC Sinamasini yapalim.
Sonuc:
Degiskenler birinci derecede duragan ve iliskisiz cikti.
Veri setinizi guncellenmenizi, hipotezinizi dogru kurmanizi tavsiye ederim.
Helal olsunnnnDegiskenlerinizi “Yeni yil” ve “Netteki 7 yas buyuk adam” olarak guncelledigimde de ayni sonuc cikiyor.
Senin bu formüle ettiğin zaman kadarDegiskenlerinizi “Yeni yil” ve “Netteki 7 yas buyuk adam” olarak guncelledigimde de ayni sonuc cikiyor.
CanimRainyy..
Canım, kuzummm
Neyi çok istersen olmaz derler bak dinle yeni yıla girerken sevgili istemiyorum diye kocaman bağır dene bunu, bir bu kaldı zaten![]()
Bence bu sene biri olur. Çok gayretlisin çünküKizlar bu sene biri olur mu sizce bence bu senede olmicak. Netten biriyle konusuyordum yedi yas buyuk oda yazmamaya başladı. Moralim bozuk
Kız bir halt yok yok erkekler dee olanı da millet başından atmaya yer arıyorCanim
Istiyorum amaa :)
Merhaba öncelikle devir öyle bir değişmiş ki ciddi erkek yokKız bir halt yok yok erkekler dee olanı da millet başından atmaya yer arıyor![]()
Kız bir halt yok yok erkekler dee olanı da millet başından atmaya yer arıyor![]()
Evet öyleyim ama olmuyor malesefBence bu sene biri olur. Çok gayretlisin çünkü![]()
Bu kadar çok istediğin için olmuyor olabilirmi? Muhtemelen karşına çıkan insanlar hissediyordur illa birisi olsun diye düşündüğünü. O yüzden uzaklaşıyorlardır.Evet öyleyim ama olmuyor malesef
Evet napicamBu kadar çok istediğin için olmuyor olabilirmi? Muhtemelen karşına çıkan insanlar hissediyordur illa birisi olsun diye düşündüğünü. O yüzden uzaklaşıyorlardır.
Olmasın bir gerekleri de yok kiMerhaba öncelikle devir öyle bir değişmiş ki ciddi erkek yok
Bence bulmazsan çok şanslısın biz sözde sevdiğimiz aşık olduğumuz erkekleri bulduk da ne olduKizlar bu sene biri olur mu sizce bence bu senede olmicak. Netten biriyle konusuyordum yedi yas buyuk oda yazmamaya başladı. Moralim bozuk
Tesekkur ederim denicem ama sanki biri olunca daha mutlu olucakmisim gibi geliyor.Bütün konularında akışına bırak dedim cidden o kadar çok istemeye negatif düşüncelerine olmaz , biraz bırak başka şeyler yap okulun varsa bitir meslek sahibi ol , mesleğin varsa yükselmeye çalış bir şekilde o seni bulur sen bulmak için çaba verme , birini sevmek için sevme yani cidden bekle biraz akışta kalmutlu yıllar Rainyy
Niye oyle dedinBence bulmazsan çok şanslısın biz sözde sevdiğimiz aşık olduğumuz erkekleri bulduk da ne oldu