Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

Deryaizm ne kadar güzel söylemişsin, ben de 168 boyunda 51 kilodayım. Yaşım genç ancak senelerdir azami dikkat ediyorum, sürekli okuyor, öğreniyor ve uyguluyorum. Ne yazık ki ben de masa başı çalışanlarındanım. Ben şöyle bir yöntem buldum. Öğle araları mutlaka ama mutlaka yürüyorum. Söylediğin gibi su ve yeşil çayı da asla ihmal etmiyorum. Bir de ara öğün olarak mutlaka meyve tercih ediyorum. Sabah uyanınca zencefilli, limonlu su tüketiyorum. Özellikle kadınların bedenlerine böylesine saygı duymasına hayranım. Bravo bize kızlaar !

Aynen katılıyorum canım.

tarçını bede duydum tarçın ve karanfil çok iyimiş gülben ergen öyle zayıflamış diyorlar. metebolızmyı hızlandırıyo herhalde. kızlar burdan devam edecekler pazartesi sabah tartılıp yazalım olurmu. her pazartesi tartılalım aç karına aynı kıyafetlerle ve bir hafta tartılmayalım. ben pazartesi yazıcam sizide bekliyorum

dünki menüm

sabah 150 kez zıpladım :)
sıcak suyu unuttum
bir dilim tam buğday ekmegı az peynır domates salatalık yumurta

öğlen
taze fasulye yoğurt yarım dilim ekmek

ara
diyet biskuvi yarım elma

işten dönüşte 25 dakika kadar yürüdüm ve 15,20 dakika kadar denize girip deniz içindede hareketler yaptım:)

akşam
ızgara tavuk yanına ayran
bir saat sonra üzüm yedim kara üzüm ama biraz abarttım hızımı alamamışım:)

kızlar günde yirmi dakika yada yarım saatimizi ayırııp yada gün aşırı olabılır internteen dansla airobik yada lesli 500 adım var onları yapabılırız. çok güzel terletiyo..kışın böyle terliyemeyız içimizdende gelmez kaçırmayalım bu fırsatları

selam kızlar
baslıgı okuyunca ve hedef kilonun 60 olduğunu ögrenince ben de burayı takip ederek zayıflayabilirim dedim kendi kendime
şu an 69 70 arasıyım ayın 8ine kadar alanyaya tatile gidiyorum
fırsat bulabilirsem ordan da yazarım
ama ben de bu grupta sizinle berabaer zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın

bu arada yasım 31 ve iki cocuğum var
zayıflamada destegin çok önemli olduğuna inanıyorum
kan gruplarına göre diyeti arastırdım
b grubuyum yazılanlar çok mantıklı ama yapamıyorum
özellikle yasaklı olanları önceden az tüketiyor olsam da yasak olduğunu öğrendikten sonra hergün nerdeyse yemeye basladım
yasak kavramı benim psikolojimi ters etkiliyor
o yüzden normal olarak yediklerimden az yemeyi düsünüyorum
takipçinizim kızlar

bende bende bende istiyorummm

hoşgeldin aramıza canım. evet yasağı unutalım herşeyden az az yiyoruz bizim yasaklarımız belli zaten cipstir gazlı içeceklerdir yağdır bunlar. haşlama ve ızgara tercih edicez.

bende bende bende istiyorummm

hoşgeldini canım

pazartesi kilonuzu bildirin herhafta kontrol ederiz

ne kadar hoş boyun ve kilon. koruman dahada güzel. sporu ve dengeli beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmişsin.

şu hafta sonları yaptığım kaçamaklardan nefret ediyorum ya .irade zayıf işte ,eşim diyor sen yemeyi seviyorsun diyet lafı seni bozuyor

tamam ptesi bildircem

hafta sonu bende normalinkinden farklı yedım ama abartmadan ve saat 7den sonra bırsey yemeden. çok canımız çekince yemelıyız ama az mıktarda . zor oluyo bazen insanın gözü dönüyo ama kendımız yapıyoruz bunu bı lokmada aynı ıkı tabakta aslında :)

bu arada kızlar an itibariyle kılom aynı 78,5 haftaya pazartesi tekrar tarlıcam bakalımm başarabıldımmı

çok güzel bir topik açmışsın canım , bende 2 haftadır yürüyüş yapıyorum inşallah senin sayende de yediklerime dikkat etmeye başlayacağım. bende 76-77 kiloyum gecen kıs zayıflayayım dedım 71 e falan düşmüştüm 78 den 2 ayda .. ama yaz donemı yıne aldım. şimdi de hedefım 65 inşallah yeni yıla cok güzel gireriz.

o kadar haklısın ki ben evlendiğimden beri 15 kilo aldım . bir de masa başı işi akşam abur cubur cips çikolata derken hiç farkında olmadan aldı başını gitti kilolar. şimdi de kara kara düşün nasıl vereceğini. ama kararlıyım iş çıkışı yürüyorum evde de bazen yuruyus bandıyla yuruyorum inşallah akşam abur cuburunu da kesersem vereceğim. hele hele 14 şubata süper oluruz kızlar :)

ben bu sabah tartıldım 76.3 çıktım .

inşallah canım insanlar 150 kılolardam 60 lara düşüyorlar bizim yolumuz çok uzun değil. ama çok salıyoruz kendımızı ,,en güzel yıllarımızı kilolu mutsuz geçiriyoruz. ne giyicem , o olmadı bu olmadı, oram çıkmış , buram pırtlamış bıkkınlık geldi artık bu sene bitsin 2014 ün ilk ayına şöyle güzel kendıne güvenen bırı olarak girelim yaaaaa

evet bütün gün oturuyorum yumuşadı heryerım sinir oluyorum. akşam beş altı durak yürüyodum,, şimdi biraz daha erken inicem tam terlemiş ısınmışkende eve girince ne bıleyım bir kaç dans yada zıplama yada airobik birşeyler yapıcam çok az yiyipte birdaha yemıcem akşam yediklerimiz kalıyo üstümüzde hep ofoffff

tamam pazartesiye kadar asla tartılmak yok. ve hakkıyla bozmadan yapıcaz bir hafta sonra eminimki kıloların gıttıgını görünce daha heveslenıcez. hadi kızlarrr görelim bizi... atmışlı rakamlara düşelim artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…