gün içinde iki üç bardak yeşilçayı 2,5 litre su içmeyi ve daha hareketli olmayı yaşam tarzı haline getirelim kızlar. şu bilgisayar başında bile ne kadar çok oturuyoruz. benım gibi masa başı çalışıyor veya evde sürekli oturuyorsanız aklınıza geldikçe birşey için kalkın yürüyün bir seferde değil bir kaç kerede gidip alıcaklarınızı. zıplayın hoplayın elınızden ne gelirse. benım verdiim 15 kilo sonrasında çok yumuşadı vücudum sarkmalar oldu sizde olmasın
canım tatilde yinede dikkat et herşeyden ye ama az az . birden hızlı birşekılde yeme emi canım. birde yemeklerden yarım saat once bir bardak su iç tıkasın. havuz deniz düzenli gir spor olsun .tatildesin diyede bir hafta sonra verceğin kiloda 2 kılo artış olmasına ne gerek var demi:)
oyüzden diyorum ya listeyle zayıflamadan birde diyet yapıyorum diye düşünmeden bir kaç gün dikkat edince zaten mide hemen küçülüyo yiyemıyorsun fazlasını. ağır ağır yiyelim çok çiyneyelim.
aynen canım çok dikkat ediceğim zaten tatilde fırsat bilip spor olarak bile gördüğümü söyleyebilirim çok haklısın rtık haftaya görüşürüz gelice szide vermiş görürüm inşallah:)Canım günlüğün hayırlı olsun. Ben şuan 71 kiloyum ve hedeflediğim kilo 4 ayda 55 e düşmek yani 16 kilo vermek istiyorum.7 ay önce doğum yaptım o zamanlar 60 dım fakat sonra psikolojik problemlerden hastanede yattım ve ne olduysa o zaman oldu ilaçlar ve hareketsizlikten 71 oldum şimdi hem moralimi düzeltecek hem de bana destek olacak diyet arkadaşlarına ihtiyacım var .ben 2 gün oldu diyete başlayalı senin dediğin gibi evde ne varsa az yiyelim ben de yoğurt ve sütü severim ekmeği tamamen kısmayı düşünüyorum ayrıca her gün et ürünü yemeyi düşünüyorum aralarda ise meyve yiyeceğim örnek listem şöyle :
Sabah
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Ara
1 meyve
Akşam
Et balık yada tavuktan yağsız pişmiş olacak yanında sınırsız salata
Yatarken de 1 bardak süt
saol canım. güzel geçmiş günün canım.et balık tavuğu öğlen yiyebiliyorsan onları öğlene al akşama daha hafif ye. benim diyetisyen öyle yaptırıyordu nerde okusamda hep öyle yazıo.
diyt konusuna gelince.bence hangi diyeti yapmalıyım diye sıkmayalım kendımızı . evımızde ne varsa onu az yicez. ekmek her ögünde 1 dilim tam bugday ekmeği. öğünlerimizde mutlaka yoğurt olmalı. ıkı saatte bir birşeyler yemeliyiz mide aç kalmamalı. ara öğünler bir avuç bademde olabılır bir elmada. yani kendi kendimizin diyetisyeni olmalıyız. zaten az çok ne yememız gerekli bize ne kilo aldırır çok iyi bılıyoruz. biraz spor, bol su ve yemeklerı yavaş yavaş çiğneyerek yiyerek rahat ve sağlıklı kilo verebiliriz.
listeler bizi bulantır sonuçta. orda yazan evimizde olamayabilir oyüzden rahat davranmalıyız. bu yeme biçimini hayatımızın bir şekli haline getirmeliyiz.sadece yediklerimizi buraya yazarak kontrol halinde tutabılırız. arkadaşlarımızdanda öneriler gelir onunla birlikte yuvarlanıp gıderız :)
kızlar günde yirmi dakika yada yarım saatimizi ayırııp yada gün aşırı olabılır internteen dansla airobik yada lesli 500 adım var onları yapabılırız. çok güzel terletiyo..kışın böyle terliyemeyız içimizdende gelmez kaçırmayalım bu fırsatları
selam kızlar
baslıgı okuyunca ve hedef kilonun 60 olduğunu ögrenince ben de burayı takip ederek zayıflayabilirim dedim kendi kendime
şu an 69 70 arasıyım ayın 8ine kadar alanyaya tatile gidiyorum
fırsat bulabilirsem ordan da yazarım
ama ben de bu grupta sizinle berabaer zayıflamak istiyorum beni de aranıza alın
bu arada yasım 31 ve iki cocuğum var
zayıflamada destegin çok önemli olduğuna inanıyorum
kan gruplarına göre diyeti arastırdım
b grubuyum yazılanlar çok mantıklı ama yapamıyorum
özellikle yasaklı olanları önceden az tüketiyor olsam da yasak olduğunu öğrendikten sonra hergün nerdeyse yemeye basladım
yasak kavramı benim psikolojimi ters etkiliyor
o yüzden normal olarak yediklerimden az yemeyi düsünüyorum
takipçinizim kızlar
bende bende bende istiyorummm
Deryaizm ne kadar güzel söylemişsin, ben de 168 boyunda 51 kilodayım. Yaşım genç ancak senelerdir azami dikkat ediyorum, sürekli okuyor, öğreniyor ve uyguluyorum. Ne yazık ki ben de masa başı çalışanlarındanım. Ben şöyle bir yöntem buldum. Öğle araları mutlaka ama mutlaka yürüyorum. Söylediğin gibi su ve yeşil çayı da asla ihmal etmiyorum. Bir de ara öğün olarak mutlaka meyve tercih ediyorum. Sabah uyanınca zencefilli, limonlu su tüketiyorum. Özellikle kadınların bedenlerine böylesine saygı duymasına hayranım. Bravo bize kızlaar !
hoşgeldin aramıza canım. evet yasağı unutalım herşeyden az az yiyoruz bizim yasaklarımız belli zaten cipstir gazlı içeceklerdir yağdır bunlar. haşlama ve ızgara tercih edicez.
hoşgeldini canım
pazartesi kilonuzu bildirin herhafta kontrol ederiz
Evett kızlar dünki menümmm
sabah 150 kere zıpladım:)
sabah aç karına ılık su
sabah bir dilim tam buğday ekmeği bir parça peynir yarım domates bir kaç dal maydonoz
öğlen 6 kaşık barbunya yemeği yanına yoğurt
ara bir avuç tuzsuz leblebi+2 kuru kayısı
arada bütün gün oturduğum için 150 kere zıpladım :)
ara bir bardak lıgth ayran
akşam 6 kaşık bamya yemeği yanına yoğurt bir dilim ekmek
ara bir bardak lıght süt
siz isterseniz meyvede yiyebilirsiniz
akşam yemeği öncesinde 40 dk yürüyüş
gün içinde iki üç bardak yeşilçayı 2,5 litre su içmeyi ve daha hareketli olmayı yaşam tarzı haline getirelim kızlar. şu bilgisayar başında bile ne kadar çok oturuyoruz. benım gibi masa başı çalışıyor veya evde sürekli oturuyorsanız aklınıza geldikçe birşey için kalkın yürüyün bir seferde değil bir kaç kerede gidip alıcaklarınızı. zıplayın hoplayın elınızden ne gelirse. benım verdiim 15 kilo sonrasında çok yumuşadı vücudum sarkmalar oldu sizde olmasın
tarçını bede duydum tarçın ve karanfil çok iyimiş gülben ergen öyle zayıflamış diyorlar. metebolızmyı hızlandırıyo herhalde. kızlar burdan devam edecekler pazartesi sabah tartılıp yazalım olurmu. her pazartesi tartılalım aç karına aynı kıyafetlerle ve bir hafta tartılmayalım. ben pazartesi yazıcam sizide bekliyorum
çok güzel bir topik açmışsın canım , bende 2 haftadır yürüyüş yapıyorum inşallah senin sayende de yediklerime dikkat etmeye başlayacağım. bende 76-77 kiloyum gecen kıs zayıflayayım dedım 71 e falan düşmüştüm 78 den 2 ayda .. ama yaz donemı yıne aldım. şimdi de hedefım 65 inşallah yeni yıla cok güzel gireriz.
o kadar haklısın ki ben evlendiğimden beri 15 kilo aldım . bir de masa başı işi akşam abur cubur cips çikolata derken hiç farkında olmadan aldı başını gitti kilolar. şimdi de kara kara düşün nasıl vereceğini. ama kararlıyım iş çıkışı yürüyorum evde de bazen yuruyus bandıyla yuruyorum inşallah akşam abur cuburunu da kesersem vereceğim. hele hele 14 şubata süper oluruz kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?