canım iyi yapmışsın bende tam buğday ekmegını tost yapıp sıcak sıcak yiyorum daha güzel oluyo. demekki vicudun sinyal veriyo börek yemen hataydı dıye :))
bende dün akşam canımok meyve istedı oyuzden bır kase çorba ve koca tabak meyve yedim :)
süper yapmışsın aman hamur işi ve çikolata cipsler olmasında yediğimiz corba meyva olsun yeterki. birazdan işten çıkacağım yürümek istiyorum ama istanbul çok sıcak yürümekten korktum .akşam inşallah yine yürürüm yuruyus bandımda. öğlede de mercimek corbası salata , nohut pilav yedima ama çok az pilav yedim. canım çekti dayanamadım hiç yemeyip sonra saldıracağına accık istedim tabağıma.
ha bir de bugun 1 bardak yeşilcay biberiye içtim 1 bardak da adacayı bir de ayran ..
bende yürüyüşe bazen üşeniyorum ama yürümedende olmucak. bugun abarta abarta yürümem lazım:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın giremedım bir kaç gündür özürrr
tartıldınızmı sabah varmı değişiklik ben vermemişim bu hafta sanırım adetliyim ondan fazla çıktım adet bitince tartılıcam
cumartesi deli gibi spor yaptım önce 200 kez zıplama sonra plates sonrada zumba 1 şarkı kadar sonra bayıldım yorgunluktan :)
dünde 1 saat yürüyüş yaptım kendimide çokkkkk iyi hissettimmmmm
sabah sıcak suyumu ve kahvaltıda yeşilçayımı unutmadan içiyorum
arada iş yerındede olsam arka tarafa geçip 150-200 kez zıplamayı düşünüyorum :)
olsun canım aynen devam et bir kaç gün daha çok dıkkat et yeter. ben sporsuz veremicem anlaşıldı oyuzden fazla fazla yapmaya çalışıyorum. bütün gün iş yerinde bi tuvalet için kalkıyorum yerimden:)
kızlar herkes bıraktı mı yeni yıl hayallerini ?
bende bi ara bıraktım gibi baya bir rahatlık geldi üstüme ama geçen hafta sonu eşimin kardeşi ile alışveriş merkezine gittik çok moralim bozuldu o small, xsmall bakarken ben Large xlarge kıyafetlere bakıyorum ıkımızde gıyıp cıkıoruz benım gobek popop cıkıo cok utandımo yuzden sıkı basladım ıns bole devam edıcem , bende bazen ıs cıkısı yuruyorum bugun de yuruyesım vardı da hava soguyor zaten sankı gecen gun yurudum dıe atesım var bıraz yani sersem gıbıyım. ama aksam ınsallah temızlık yapıcam o da bır nevi spor değil mi :)
valla her geçen gün aleyhimize işliyo. bende sıkıldım bu kıyafet derdınden . millet on sene aldıgı şeyı hala dolabında tutuo çunku kılosu hıc değişmiş.. sinir oluyorum ben neyı elıme atsam ya dar ya bol. kaç kiloydun sen
ben eşimle tanışmadan 59-60 kiloydum boyumda 170 cm , kilo sorunu çekmiyordum, yuruyus yapardım her yıl yaz tatılınde pılatese de gıderdım sıkıydım da belki 50 kılo değildim ama hiç bir sorunum yoktu. . eşimle tanışıp evlendim derlerdi de inanmazdım evlenince alınıyor diye, geldi kilolar üst üste bende başlangıcta hıc takmadım kafama, şimdi etrafımdaki herkes soyluyor ama kendimi de tutamıyorum hayatta en sevdıgım sey bır seyler yemek. bu sabah tartıldım şu an 76.2 kiloyum . hafta sonuna kadar hedefim 300-400 gram daha verip 75 lere dusmek .
2 haftadır akşamları sadece corba ıcmeye calısıorum belkı saat 10 gıbı cok acıktıysam 1 elma yıyorum yoksa mıdemın kazıntısına dayanamıyorum. bırseyler ıcmek ısteyıncede sunu yapıyorum sade maden suyuna light limonatadan katıyorum o sekılde karıstırıp ıcıorum ama 3 maden suyu oranıysa 1 lımonata oranında karıstırıyorum. ama dun aksam kek yapmıstım sabah 1-2 dılım kahvaltı yerıne yerım dıye yoksa canım cok abur cubur cekıyor ... dun gece koltukta uyumus kalmısım uyanınca 1-2 kucuk dılım yedımo sekılde bozdum dıyetı.
belki bekleme dönemindesindir bir den duser kilon.. , ben bu hafta 1 kılo vermişim 75 kiloya düştüm inşallah önümüzdeki hafta sonu hedefim 74eğer akşam salonda uyuyup kalırsam ve uyanınca yatağa geçmeden önce bi delilik geliyo bana. tatlı birşeyler yemeden yatamıyorum kendimi kaybedip yiyorum oyuzden uykum gelince hemen yataga gıdıyorum. ben bu aralar dıkkat ettıkce karnım daha bi şişti sanki hala 78,5 kiloyum bi gelişme yok. bende evlenmeden once 65 falandım sonra kist oldu bende 92 ye kadar çıktım sonra 73 e kadar düştüm bir kaç ay salladım ramazan falan gırdı bırde sıgarayı bıraktım derken 73ten bu kıloya geldım. daha önce sürekli az az sık sık yiyerek ve çok rahat sporsuz vermıstım sımdı de öyle olması laızm ama bırsey var kilom düşmüyo anlamadım biturlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?