Senin uzun zamandan beri almak istediğin veya ne biliyim yapmak istediğin bir takım şeyler var.
İşte bu her neyse aklında olan bir şey bu yakın bir zaman olacak.
Temiz bir haberin var bu haberle birlikte hanedeki bütün herkes ailen ferahlıyor.
Bir balığın var, eğer çalışan birisiysen işinde yükseleceksin. Veya okuyorsan eğitiminle ilgili güzel gelişmeler olabilir.
Güzel haberlerin var, bu haberlerini peş peşe alıyorsun.
Senin çok konuşan bir arkadaşın var bu arkadaşına karşı daha dikkatli olmalısın.
Uzun boylu bir tanıdığınız var. Bu kişi kimse bununla ilgili kavga tartışma tarzı birşey gözüküyor.
Küslük ve kara bulutlar çıkmış.
Fotoğraflar net çıkmadığından tam gözükmüyor, ama genel anlamda falın fena sayılmaz, güzel haberlerin var.
Senin uzun zamandan beri almak istediğin veya ne biliyim yapmak istediğin bir takım şeyler var.
İşte bu her neyse aklında olan bir şey bu yakın bir zaman olacak.
Temiz bir haberin var bu haberle birlikte hanedeki bütün herkes ailen ferahlıyor.
Bir balığın var, eğer çalışan birisiysen işinde yükseleceksin. Veya okuyorsan eğitiminle ilgili güzel gelişmeler olabilir.
Güzel haberlerin var, bu haberlerini peş peşe alıyorsun.
Senin çok konuşan bir arkadaşın var bu arkadaşına karşı daha dikkatli olmalısın.
Uzun boylu bir tanıdığınız var. Bu kişi kimse bununla ilgili kavga tartışma tarzı birşey gözüküyor.
Küslük ve kara bulutlar çıkmış.
Fotoğraflar net çıkmadığından tam gözükmüyor, ama genel anlamda falın fena sayılmaz, güzel haberlerin var.
canım çok teşekkür ederim.ağzına sağlık.dilersen ben de sana tarot bakabilirim
Valla canım bak dicem ama benim hayatımda herhangi biri yok.
Hani nasıl desem belki biraz garip gelebilir ama şu an merak ettiğim hiç bir durum yok
Ama içinden geliyorsa bakabilirsin.He mesela karşılıklı aşk var mı ne zaman ona bakabilirsin
Beyaz tenliyim, kumralım, bekarım 25 yaşındayım
canım maximum 3 sene içinde evlilik gözüküyor sana.bu sene ilkbahar yaz aylarında biriyle tanışacaksın ve o anda anlayacaksın ki evleneceğin kişi o.yaz başı gibi gözüküyor bu tanışma.tesadüfi olacak hiç ummadığın bir anda.sen bile şaşıracaksın o kadar ani olacak.bu kişiyle ilişkiye başladıktan kısa süre sonra sonbahar aylarında eski sevgilin seni arayacak ama sen kabul etmeyeceksin.yeni tanışacağın kişi can, cem gibi gözüküyor.avukat,diş hekimi gibi serbest çalışıyor.tarot ve içime doğanlar bunlar canım.2013 çok güzel geçecek. sence ben şu anki sevgilimle ne zaman barışırım? ya da başka biriyle mi tanışıcam? içine ne doğuyor? bir senelik bir ilişkim var inişli çıkışlı.yaşım 28 bu arada.
Canım sağolasın baktığın için
Valla şu anki falından yola çıkarak yorum yapmamı istersen, öncelikle yeni biri gözükmüyor.
İnişli çıkışlı bir ilişkin olduğunu söylemişsin bence biraz zaman verin kendinize çözülmeyecek sorun yoktur.
Bir sorununuz varsa oturup karşılıklı kafa kafaya verip bi konuşun derim.
Ben onunla konuşmam o gelsin konuşsun dersende barışmak istiyorsan o ortamı yaratamazsın.
Falında da kara kara bulutlar vardı zaten. Eğer konuşarak bazı şeyleri düzeltebileceğine inanıyorsan bence konuş.
Hiç değilse elinden gelen herşeyi yaptığını görsün, sonra olmadı mı zamana bırak. Fazla sıkma kendini.
Haftaya bidaha kahve falı bakcam sana, ama daha net fotoğraflar çekmeye çalış olur mu tatlım.
FALIMA YORUM YAPANLARA TAROT AÇACAĞIM...Eki Görüntüle 591375 Eki Görüntüle 591376 Eki Görüntüle 591377 Eki Görüntüle 591378 Eki Görüntüle 591379
Arkadaşlar sezgilerinize güveniyorum.Yorum yapanlara içten teşekkürlerimi sunuyorum.2013 hepimize mutluluk getirir inşallah...
canım benım ıcın tarot acarmısın?? erkek arkadasımla ayrıyız onunla bırlesme varmı??yada onunla bırlesme yoksa bıle bana yenı bır ılıskı gorunuyormu??sımdıden tesekkurler:)))
lutfennn btnm yaa bna da tarot acar misin herseyi acikca soyleyebilirsin alinmam kirilmam
canım çok teşekkür ederim yorumun için :) erkek arkadaşınla ilgili 3 hafta içerisinde bir geri dönüş olacak.sen kırgınsın, o da gönlünü alacak.şu günlerde çok pişman.içi içine sığmıyor.seni kaybetmekten de korkuyor,adım da atamıyor.ancak 3 vade içinde adım atacak hiç beklemediğin anda. iyi seneler diliyorum canım :) 2013 hepimize mutluluk getirir inş. sen bana zaman verebilir misin barışmamız için tarih?
canım senin evlilik kapın 23-24 yaşlarında açılıyor.o zaman diliminde hayatında kim varsa onunla evleneceksin.bu net olarak çıkmış.sevgilinle şu an devam eder görünüyor ama uzun vadeyi göremedim.söylediğim yaş aralığında bu kesinleşecek canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?