Yeni yıla girmeden kapadığım fal, yorumlarsanız çok sevinirim...

canım pek faldan anlamam ama bazen gelir birşeyler. falında temiz yeni başlangıç gördüm. temiz büyük bir kapı çıkmış. bekarmısın bilmiyorum ama gelinlik var falında. bir de fincanda çok büyük beyz bir kuş çıkmış bu da yakın zaman da alacağın güzel bir haberin işaretçisi olabilir. birde düşmanın olabilir. dikkat et derim. tarot falı rica ediyorum sizden çok sevinirim bir kaç birşey söyleyebilirsen. aşk için olursa mümkünse. karışık durumlarım var biraz.

23 yaşındayım orta boylu beyaz tenliyim.

23 yaşındayım orta boylu beyaz tenliyim.

çok teşekkür ederim canım.tarot baktım ben de sana: 1 vadedir sıkıntılı bir süreç içerisindesin.sen üzüldükçe ailen de üzülüyor.aslında fazla önemli olmayan birşey yüzünden bir gerginlik olmuş aranızda.fazla büyütme derim.olay senin bildiğin gibi değil.ocak ayı sonlarında erkek arkadaşınla ilgili bir gelişme yaşayacak ve başbaşa konuşacaksınız.hayırlı konuşmalar var.canını sıkma tatlım.sen bana içine doğan tarihi verebilir misin canım? istikrarlı ilişkim ne zaman olacak bu kişiyle?

AA COK SASIRDIM BN 20MİMDE FALN EVLENRM SANIYORDUM SAGOL CNM YANİ BU ÇOCUKLA EVLENMYCM ÖYLEMİ BN böyle anladım ynlş mı anlamısım

canım bu çocukla da evlenebilirsin tabii.ayrılık görmedim falında.seni seviyor.evlilik 23-24 yaşta net olarak gözüktü.o yaşlarda evli olacaksın.bu kişi de olabilir tabii.kişi olarak değil de zaman olarak netlik çıktı.şu anki ilişkin güzel gidecek.sence benim ilişkim ne zaman ciddiyete varacak?içine doğan nedir canım fal bakmadığın için sezgilerin nedir benimle ilgili?

öncelikle cok tesekkür ediyorum canım sana bak güzelim kimileri der ki ilk cıktığınız aylar yada ilk senelerde ilişkinin en güzel günleri derler ama kendimden örnek vereyim sana bnm ilişkimin en berbat zamanlarıydı kendimizi 2 sene de topladık birbrmzi sevdğimizden bile 2 sene de emin olduk diyebilirim sana suan da sıkıntıların var elli ama 1 senelikte ilişkin varmıs emin ol hiç bir erkek sevmediği bir kızla 3 aydan fazla beraber olmaz sizde birbirinizi seviyorsunuz zamanla herşey rayına oturuyor inan ki sabrett birde sana tavsiyem her problemini arkadaslarına anlatım kafanı karısttırma ben öyle yapardım kendim düşünür karar verirdim kimsenn etkisinde kalmazdım içimden öle geliyoki senınde bu günlerin gececek .simdi sıkıntısını cektgn askın tadına uzun sürede varacaksın .

falcoliccim bnde astrolojiden biraz anlarım burclarınızı soylerrmsn :)

çok teşekkür ederim canım.gerçekten de öyle,Allah sabrımızı sınıyor.sevdiğine ben de inanıyorum.artık kadere bıraktım.inşallah düzelir herşey.iflas etti çalıştığı şirket,onun da maaşını düşürdüler,ezdiler.ondan sonra başladı onun agresifliği.bana da yansıttı tabii, ama üzüyorum bu kızı kendi problemlerim yüzünden de diyebilmeli.hayırlısı olsun canım hakkımızda.çok sağol.

heh bak bide bu yönden düşün bizim hiç bi problemimiz yokken bile böyle tatsız olaylar yasamıstık onu da anla yine de sen sevgilinin yanında güçlü dur ilişkinizi koru onun sana cok ihtiyacı vardr emin ol tabi bunu onu sıkmadan yap bunalmasın .s

haklısın canım.hep yanında olduğumu hissettiriyorum.umarım sevgimin kıymetini anlar.

canım çok sağol. dediğin gibi olur inşallah. ben bugün yine baktım fincana s harfi gördüm birde uzaktan senin bu olacak güzel durumlarına bakan biri var uzaktan bakıyor. bir de dedikodu var. haakkında konuşulacak. zaman hissedemem canım ben malesef ama bu gördüğüm s 5 de olabilir. ağzına sağlık tekrar teşekkürler.

canım falına baktığımda göz gördüm sende nazar var canım dikkatli ol cevrendeki insanlara karşı iyi bildiğin bir kişi ile bir tartışman olucak birde sen misin bu kim bilmiyorum iki kişi var cnaım karşı karşıya gelmişler aralarında cok güzel bir sevgi var bilmiyorum evlimiisin bekarmsın ama senin sevdiğin hayatnda olan birisi ile sensin bir bütün olmuşsunuz cok güzel cıkmış bu canım ama sizin mutlulugunuzu istemeyenler var etrafınızda sen sıkılmışsın icine dert etmişsin birşeyleri canım ama ferahlicaksın güzel bir döneme giriceksin hayatında arka arkaya mutluluklar yaşicaksın canım sadece birazcık ama cok azcık zamanı ver dua sende bu süre icinde sıkma o tatlı canını canım gördüklerim bunlar sende bana bakarmısın tarot ?

slmmmm bende burdayım:)) canım ben sana bısey sorucam hanı sen zaman verıyosun ya bu uc hafta ıkı ay falan bunu nasıl yapıosun ben mesela kahve falında bunu hıssedemıyorum sen nasıl yapıosun canım??

canım çok sağol.ben de şimdi baktım falına. 2hafta içinde sevdiğin kişiyle ilgili çok güzel bir gelişme yaşayacaksın.falında davet çıktı.doğumgünü,mevlit gibi özel bir olayın davetine katılacaksın.çevrende,ailenin de çevresinde olabilir bir bayan var.bu bayan seni biriyle tanıştırmak isteyecek.ama senin gönlündeki kişi başkası.şu an engel gibi gördüğün bir olay var.aşılmasının zor olduğuna inanıyorsun ancak bir şekilde aşılacak dualarınla canım.dua et bu konuyla ilgili.bir de perşembe ya da cuma gecesi bir rüya göreceksin yakın zamanda. o rüyana dikkat et.herşey gönlünce olsun canım.benim ilişkim de limoni bu aralar.sen bana yaklaşık zaman verebilir misin? ne zaman düzelir sence,içine doğan süre nedir?

slmmmm bende burdayım:)) canım ben sana bısey sorucam hanı sen zaman verıyosun ya bu uc hafta ıkı ay falan bunu nasıl yapıosun ben mesela kahve falında bunu hıssedemıyorum sen nasıl yapıosun canım??

canım merhaba :) tarot kartlarının üzerindeki numaralarda eğer numaralı kartlarsa çıkıyor.emin olmak için tekrar 2. kez de soruyorum tarihleri,ona göre söylüyorum.bi de çok yakında kartı var değnek sekizlisi.o kart en geç üç gün içinde olacak olan yakın süreli olayı gösteriyor.

hımm anladım canım ozaman sen tarotu baya ılerletmıssın bende arada ıskambıl acıyorum ama henuz o kadar ıyı deılım zaman kavramını tutturmak ıcın ugrasıyorum ama bıraz daha ugrasmam gerekıcek sanırım:))

canım peki benim icin evlilik ne zman daha cok var mı evlenmeme ? ve ben bu sevdiğim kişiylemi evlenicem canım ? görüceğim rüyam neyle ilgili peki canım ??
canım 5 vakti var aranızın düzelmesine ama sen erkek arkdasndan cek biraz kendini yani ona bir süre yokluğunu hissettrki oda aranızdaki sorunların ve senin farkına varsın canım

canım özelden cevap verdim sana

falcoliccim ya bu tarota herkes bakamaz mibn istesem bakamaziyim kndime

canım özelden cevap verdim sana

bende sorabılırmıyımmm cok olmazsam eger:)) ya ben kac yasında evlenıcem yaş 24 oluyo ve benım hala en ufak bı hazırlıgım bıle yok arkadaslarım coookktaaan evlendıler bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…