Yeni yıla girmeden kapadığım fal, yorumlarsanız çok sevinirim...

bende sorabılırmıyımmm cok olmazsam eger:)) ya ben kac yasında evlenıcem yaş 24 oluyo ve benım hala en ufak bı hazırlıgım bıle yok arkadaslarım coookktaaan evlendıler bıle

canım hiç öyle düşünme.benim erken evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı.o yüzden hayırlı zamanda olsun. 3 sene içinde evleneceksin gözüküyor.

canım hiç öyle düşünme.benim erken evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı.o yüzden hayırlı zamanda olsun. 3 sene içinde evleneceksin gözüküyor.

hadı ınş ınşşşş agzın bal yesın saol canım

kızlar merhaba. ne kadar doğru tahmnlerle fal bakıyorunuz. keşke bende bu konuda size yardımcı olabilsem ama üzgünüm ki öyle bir yeteneğim yok ama ben,im sizden bir ricam olucak anlayanlar şu kahve falına yorum yapabilirler mi? bu aralar canımm sıkkın fazlasıyla da..

canım mrb :) ben faldan anlamadığım için sana yardımcı olamıyorum sadece dua edebilirim isteklerinin gerçekleşmesi için :) sana zahmet olmazsa bana tarot bakar msıın ?

sizden tarot rica edebilir miyim acaba? fal bakamıyorum :)

ben de istiyorum faaaal :) ama fotoğrafları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. kızlar bana bi yardım edin, daha yeniyim sitede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…