- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Ağzından bal damlıyor kuzum yaaa guldurdun beni valla :))Iyi dusunelim iyi olsun insallah cnm. Minnak kuzuda bebek vaaaar minnak kuzuda bebek varrrr
Kirk kez soylenince gercek oluyosa soylerim vallaaaaAğzından bal damlıyor kuzum yaaa guldurdun beni valla :))
Kuzuummmmmm çok heyecanla din mm test yapsammi bugün ? Ama cikarmiiKirk kez soylenince gercek oluyosa soylerim vallaaaa
Yap canim umutsuzluga kapilma cikmazsada gecikince tekrar yaparsinn adet olcan gibi his var mi?Kuzuummmmmm çok heyecanla din mm test yapsammi bugün ? Ama cikarmii
Bebişim valla ben olsam 1 dk beklemezdmKuzuummmmmm çok heyecanla din mm test yapsammi bugün ? Ama cikarmii
Evetttt lütfennnnEveeet topigimiz de senlensin artikk yuzumuzu bi gulduren ciksin artikk
Yap canim umutsuzluga kapilma cikmazsada gecikince tekrar yaparsinn adet olcan gibi his var mi?
yaaaaaa normal testmi yapayım peki ???Bebişim valla ben olsam 1 dk beklemezdmyap ama moral bozmamak şartıyla tamam mı kendini öyle şartla
Yaptin mi cnmmKuzuummmmmm çok heyecanla din mm test yapsammi bugün ? Ama cikarmii
Yok daha almadimYaptin mi cnmm
Erken gebelik testi bulursan ondan al bi tane de normal al bak bekliyoruz haaYok daha almadim
Testin yoksa ben gondercem bakk hadi yap cnm bekliyorumm :)Yok daha almadim
Vallahi aklımdan geçti benim de haa bir milyon tane gebelik testi var birkaç tane yolliyim diyeTestin yoksa ben gondercem bakk hadi yap cnm bekliyorumm :)
Valla bana dert oldu kaybolmasin bu kizz haber etmeden kacip gitmesinnnVallahi aklımdan geçti benim de haa bir milyon tane gebelik testi var birkaç tane yolliyim diye
Insallah kuzumm insallah oyledirrInşallah sevinçten unutmuştur bize haber etmeyi..
Insallah hayirla sonuclanir tatlim ben hasta oldum umudum ocak ayi artiklistenin basina kendi adimi yazicamm :)
Hadi hayirlisiii canım heyecan la beklioruzzzYeni aldım testi kacmiyorum biyere kızlar bekleyin beniiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?