- 25 Ocak 2012
- 829
- 458
- 333
Cok heycanlandimm kosarak gitttt :))Tamam canım disardayim simdi eve gidip yapıp hemen haber veririm :)
Minaaaaakkk hadiiiTamam canım disardayim simdi eve gidip yapıp hemen haber veririm :)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ heycan heycannnnnnnnTamam canım disardayim simdi eve gidip yapıp hemen haber veririm :)
Elizanim naber nasılsın görüşmeğeli :)
Amanıınnn geçmiş olsun neden öyle oldu kiCok hastayim mm zobiskom sesim tamamen kisilmis fena atesim varsen nasılsın cnm
Klasik sorularBende bebek istiyorum bende ama olmuyooo
Amanıınnn geçmiş olsun neden öyle oldu kiben iyiym canım birkaç gündr bayağı yoğundum... Boşver beni üzüldüm sana, çok dikkat et kendine
aminnnn canim evet karamsarlık yokkkKlasik sorular
1.ne zamnadr uğraşıyorsn
2.kaç yaşındasn
3.neden karamsarsn
Hhiiççç merak etme herşeyin zamanı var... Gün gelecek hepimiz alacacaz kucağımıza bebişlerimizi inşallahhhh
Gecmis olsun kuzummCok hastayim mm zobiskom sesim tamamen kisilmis fena atesim varsen nasılsın cnm
Aminnn canimmmBende varımmmm :) Rabbim isteyen herkese nasipp eder İNŞALLLAHHHH
Saol tatlimmmGecmis olsun kuzumm
Bende bebek istiyorum bende ama olmuyooo
hosgeldiniz kizlarBende varımmmm :) Rabbim isteyen herkese nasipp eder İNŞALLLAHHHH
1.Bir bucuk yildir ugrasiyorumKlasik sorular
1.ne zamnadr uğraşıyorsn
2.kaç yaşındasn
3.neden karamsarsn
Hhiiççç merak etme herşeyin zamanı var... Gün gelecek hepimiz alacacaz kucağımıza bebişlerimizi inşallahhhh
Tesekurlerrhosgeldiniz kizlar
Hoşbulduk canımmm :)hosgeldiniz kizlar
Öncelikle çok gecmis olsun canim peki bi tedavi uygulanmıyor mu?1.Bir bucuk yildir ugrasiyorum
2.yirmi uc yasindayim
3.erken menepoz teşisi kondu. Normal yumurtlamiyorum olmuyo yumurta olsada catlamiyor :))))) Ama bu ay bal tarcin corek otu. Uzerlik otu. Dul kahr. Otu ve hayit tohumu kullaniyorum. Kasiklarda agri basladi ins bu ay olur bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?