Henuz gobusleri dolduramadik birane ciksa arkasi gelecek ben biliyorummHani göbüşlü anneler yok mu
Ay soylemeyi unutmusum gittigim butun doktorlar tup bebekten baska carem olmadigini soyledi ben bir defa asilama yaptim ne gatif oldu. Simdi Ankara GATA hast. Tup bebek yaptircaz. Ocakta on tedavi subatta tup bebek olacak. Umut fakirin ekmegi ya umut iste belki kendiliginden bebek olur diye bejliyorum halaÖncelikle çok gecmis olsun canim peki bi tedavi uygulanmıyor mu?
Hani bir arkadas gebelik testi yapacakti nolduHenuz gobusleri dolduramadik birane ciksa arkasi gelecek ben biliyorumm
Anammm minnak kayboldu ortadannn catlaticak meraktanHenuz gobusleri dolduramadik birane ciksa arkasi gelecek ben biliyorumm
Anladim canim rabbim buyuk hic ummadigin bi anda bebegin seninle olur ins.. bu arada ankaradami oturuosunAy soylemeyi unutmusum gittigim butun doktorlar tup bebekten baska carem olmadigini soyledi ben bir defa asilama yaptim ne gatif oldu. Simdi Ankara GATA hast. Tup bebek yaptircaz. Ocakta on tedavi subatta tup bebek olacak. Umut fakirin ekmegi ya umut iste belki kendiliginden bebek olur diye bejliyorum hala
Tatlim hani haber bekliyoruZ bende heyecanlandimYeni aldım testi kacmiyorum biyere kızlar bekleyin beniiiiiii :)
Canıımm geçmiş olsun nasıl kondu bu teşhis yaa bi de tedavisi yok mu... Bak biz burda birçok kişi pko luyuz ama can sıkmak yok1.Bir bucuk yildir ugrasiyorum
2.yirmi uc yasindayim
3.erken menepoz teşisi kondu. Normal yumurtlamiyorum olmuyo yumurta olsada catlamiyor :))))) Ama bu ay bal tarcin corek otu. Uzerlik otu. Dul kahr. Otu ve hayit tohumu kullaniyorum. Kasiklarda agri basladi ins bu ay olur bebegim
Yok cnm diyarbakir silvanda oturuyorum. Esim asker oldugu icin gataya sevk ettiler o yuzden orada tup bebek yapacagizAnladim canim rabbim buyuk hic ummadigin bi anda bebegin seninle olur ins.. bu arada ankaradami oturuosun
Iyyy gattaya bir defa gittim de gicik oldum sira flan gelmiyo dellendimAy soylemeyi unutmusum gittigim butun doktorlar tup bebekten baska carem olmadigini soyledi ben bir defa asilama yaptim ne gatif oldu. Simdi Ankara GATA hast. Tup bebek yaptircaz. Ocakta on tedavi subatta tup bebek olacak. Umut fakirin ekmegi ya umut iste belki kendiliginden bebek olur diye bejliyorum hala
Ben ankarada oturuyorum evet gata gayet iyi bi hastanee ins tedaviye cevap verirsinn canimYok cnm diyarbakir silvanda oturuyorum. Esim asker oldugu icin gataya sevk ettiler o yuzden orada tup bebek yapacagiz
Adet duzensizliginde gittim canim fsh denilen bir test varmis doktor istedi yaptik ilk 35 cikmisti. Normalde 1.2.3.4.5.6.7 ye kadar normal cikmasi lazimmis. Benim ki de 35 cikinca doktor suphelendi. Bir ay sonra tekrar yaptik 7cikti doktor belki labaratuvar hatasidir dedi 3 ay sonra gaziantepde tekrar yapildi aci gercekle karsilastim odur budur hala ugrasiyorumCanıımm geçmiş olsun nasıl kondu bu teşhis yaa bi de tedavisi yok mu... Bak biz burda birçok kişi pko luyuz ama can sıkmak yok
Anamm ne cok ankarali varmiss :)Ben ankarada oturuyorum evet gata gayet iyi bi hastanee ins tedaviye cevap verirsinn canim
Sira mi ben hic beklemedim ki hemsireler felan cok ilgili acaba bolum farkliysa ondan olabilir miIyyy gattaya bir defa gittim de gicik oldum sira flan gelmiyo dellendim
Morall bozmak yok canim kirmizilari görmedenNegatif kızlar
Kadin doguma gittim cnm prolaktin yuksek cikiyodu benimde.Sira mi ben hic beklemedim ki hemsireler felan cok ilgili acaba bolum farkliysa ondan olabilir mi
Ben ankarada oturuyorum evet gata gayet iyi bi hastanee ins tedaviye cevap verirsinn canim
Insallah canim temel hocaya gittikBen ankarada oturuyorum evet gata gayet iyi bi hastanee ins tedaviye cevap verirsinn canim
Sikma canini kuzumm heycanla umitle yarini bekliyoruzz yilmak yokkNegatif kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?