yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Öncelikle çok gecmis olsun canim peki bi tedavi uygulanmıyor mu?
Ay soylemeyi unutmusum gittigim butun doktorlar tup bebekten baska carem olmadigini soyledi ben bir defa asilama yaptim ne gatif oldu. Simdi Ankara GATA hast. Tup bebek yaptircaz. Ocakta on tedavi subatta tup bebek olacak. Umut fakirin ekmegi ya umut iste belki kendiliginden bebek olur diye bejliyorum hala

Anladim canim rabbim buyuk hic ummadigin bi anda bebegin seninle olur ins.. bu arada ankaradami oturuosun

Canıımm geçmiş olsun nasıl kondu bu teşhis yaa bi de tedavisi yok mu... Bak biz burda birçok kişi pko luyuz ama can sıkmak yok

Iyyy gattaya bir defa gittim de gicik oldum sira flan gelmiyo dellendim

Canıımm geçmiş olsun nasıl kondu bu teşhis yaa bi de tedavisi yok mu... Bak biz burda birçok kişi pko luyuz ama can sıkmak yok
Adet duzensizliginde gittim canim fsh denilen bir test varmis doktor istedi yaptik ilk 35 cikmisti. Normalde 1.2.3.4.5.6.7 ye kadar normal cikmasi lazimmis. Benim ki de 35 cikinca doktor suphelendi. Bir ay sonra tekrar yaptik 7cikti doktor belki labaratuvar hatasidir dedi 3 ay sonra gaziantepde tekrar yapildi aci gercekle karsilastim odur budur hala ugrasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…