canımm kilolumusun kiloluysan kilo vermeninde çok faydası var benim Allahtan ki öyle bi sorunum yok sadece saçlarım aşırı dökülüyo oda pkodan kaynaklanıyo
Kız yok ne resmiyeti ben toplu konuştum bu yüzden siz yazdım :) bebişimmm niye küseyim sanaaa :* :) bu arada kader arkadaşım olmuşsn bebişim pko demiş doktor... Hiç hiiiçç üzülme takma kafana dr yalan söylüyor, pko lu olup hemen hamile kalan biiir sürü kadın var... Burda araştır göreceksn... Ama söylemeden edemiycem, kilo pko nun en büyük dostu, yani kilo almamalısın çoook dikkat etmelisin kilona
bende dün öğrendim polikistik over olduğmu adetliyken gel dedi bu ay iki gün adet oldum. 20 gün beklicem artık tekrar doktora gitmek için ama bu ay yani perşembe 14. gün olcak yumurta ne durumda merak ediyorum ona baktırcam özele gidicem daha doğrusu varmı yokmu anlamak istiyorumMerhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim. Eşimle artık çocuk istiyoruz. Bende polikistik over var. Geçen sene doktora gittiğimde test yapılmıştı, adetin üçüncü gel tekrar yapıp sonuçlara göre ilaç başlatalım, bu değerler ile kendiliğinden hamile kalamazsın demişti. Sonra bir süre çocuk yapmayı ertelemiştik, tekrar gitmemiştim bu nedenle. Bir senedir tedavi olmam gerek psikolojisiyle yaşadım. Bu ay artık çocuk yapmaya karar verdik. Bugün doktora gittim ve yumurtamın çatladığını, polikistik over olduğunu ama hamileliğe engel olmadığını söyledi. Folik asit verdi. Hemen bugün ve yarın çok çalışın dedi.
Yumurta akı şeklinde akıntısı olan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı yazıyorum. İki gün önce tuvaletimi yaptıktan sonra yumurta akı kıvamında bir akıntı gelmişti. İlk kez başıma geldiği için anlamamıştım ama bu ovulasyon olduğu zaman oluyormuş. Doktor yumurtanın 48 saat yaşadığını, bugün ve yarın şansımızı denememizi söyledi. 48 saati kaçırmış da olabiliriz, ama şansımızı deneyeceğiz.
Allah herkesin gönlüne göre versin, hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.
ya canım ben neden hiç o yumurta akı akıntıyı göremiyorumm bende beyaz gibi oluyor hep öle uzamıyorda dedikleri gibiEvet canım yumurta akı görünümündeki akıntı, senin yumurtlama gününde olduğunu gösterir... İyi çalışmalar sana, inşallah tutar
aşırı bi kilom yok canım ama aldım son 1 yılda. 66 kiloyum şuan boyum 170 altta anlattım iste göbek
Canım boyuna göre kilon gayet ideal gayet normal...yeter ki kilo alma, inan 1 kilo bile etkiliyor şu pko denen illeti
Dayanamiyorummm bogazim cukurduyoooooo
Hahahahhaaaa ben de bazen böyle oluyorum bildiğin yemek için yaşıyorumDayanamiyorummm bogazim cukurduyoooooo
Bu saatte bile acikabiliyorummm uyumazsam yanicammmmHahahahhaaaa ben de bazen böyle oluyorum bildiğin yemek için yaşıyorum
Afiyet şeker bal olsuunnnBu saatte bile acikabiliyorummm uyumazsam yanicammmm
Of of offff :)Afiyet şeker bal olsuunnnbu arada Az önce ekmek arası köfte yedim valla kocaman
Ne zaman ilişki oldu canım, son bir haftada hangi günler?Günaydın arkadaşlar :)
Size bir şey soracağım. Perşembe günü yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu. Dün doktor muayene sonucu yumurtamın çatladığını söyledi. Cuma akşamından beri de kasıklarıma bazen adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Şuanda da ağrı devam ediyor. Sizce çalışmaya devam etsek mi. Bu ağrı neyin habercisi bilemedim, geç mi kaldık yoksa tam vakti mi? Benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar var mı?
Ne zaman ilişki oldu canım, son bir haftada hangi günler?
mrb kimler varmş burda bzde öbr tarafta szi bekliyoz napıysn cnmEvet canım yumurta akı görünümündeki akıntı, senin yumurtlama gününde olduğunu gösterir... İyi çalışmalar sana, inşallah tutar
Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun cnmben varımmm :) arkadaşlar bir şey soracağım. şimdi benim perşembe veya cuma yumurta çatladı. adetim her ay aynı düzende olmuyor. yumurta çatlamasından kaç gün sonra adet olunur bilginiz var mı? ekim ayında 20sinde olmuştum, kasımda 29unda oldum. bu nedenle bu ayı tam kestiremiyorum. dün ve bugün de bebiş çalışması yaptık. heyecan bastı şimdiden :)
iki hafta bekleyeceğiz yani :) o zaman bat 1-2 ocak. bakalım ne olacak :)Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun cnm
Hayirlisi olsun canimm ekleyim mi senin isminide listeyeiki hafta bekleyeceğiz yani :) o zaman bat 1-2 ocak. bakalım ne olacak :)
olur canım :)Hayirlisi olsun canimm ekleyim mi senin isminide listeye
olur canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?