yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

canımm kilolumusun kiloluysan kilo vermeninde çok faydası var benim Allahtan ki öyle bi sorunum yok sadece saçlarım aşırı dökülüyo oda pkodan kaynaklanıyo

aşırı bi kilom yok canım ama aldım son 1 yılda. 66 kiloyum şuan boyum 170 altta anlattım iste göbek

anladım canım ya kilo son zamanlarda sorun olmaya başladı çok çabuk aldım hepsinide ama eskiden kilo alınca orantılı alırdım yüzümden de belli olurdu simdi yüzümde bişi yok ama göbek çok fena gören hamilemisin diyor biraz da totodan aldımm şişlik hissi var içine çekemiyorum oyy evde otur otur nolacak bilemedimm

bende dün öğrendim polikistik over olduğmu adetliyken gel dedi bu ay iki gün adet oldum. 20 gün beklicem artık tekrar doktora gitmek için ama bu ay yani perşembe 14. gün olcak yumurta ne durumda merak ediyorum ona baktırcam özele gidicem daha doğrusu varmı yokmu anlamak istiyorum

Evet canım yumurta akı görünümündeki akıntı, senin yumurtlama gününde olduğunu gösterir... İyi çalışmalar sana, inşallah tutar
ya canım ben neden hiç o yumurta akı akıntıyı göremiyorumm bende beyaz gibi oluyor hep öle uzamıyorda dedikleri gibi

Canım

Günaydın arkadaşlar :)

Size bir şey soracağım. Perşembe günü yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu. Dün doktor muayene sonucu yumurtamın çatladığını söyledi. Cuma akşamından beri de kasıklarıma bazen adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. Şuanda da ağrı devam ediyor. Sizce çalışmaya devam etsek mi. Bu ağrı neyin habercisi bilemedim, geç mi kaldık yoksa tam vakti mi? Benzer şeyleri yaşayan arkadaşlar var mı?

Ne zaman ilişki oldu canım, son bir haftada hangi günler?

Ne zaman ilişki oldu canım, son bir haftada hangi günler?

Canım, dün oldu ilk kez bu hafta. Ben bu akıntının ovulasyon akıntısı olduğunu bilmiyordum. O yüzden akıntı geldiği gün ilişki olmadı maalesef. Cuma günü de cumartesi doktora gideceğim için yapmak istemedik. Dün doktor çatlamış deyince dün ilişki oldu. Bugün de devam etsek mi geç mi kaldık bilemedim.

Son düzenleme:
ben varımmm :) arkadaşlar bir şey soracağım. şimdi benim perşembe veya cuma yumurta çatladı. adetim her ay aynı düzende olmuyor. yumurta çatlamasından kaç gün sonra adet olunur bilginiz var mı? ekim ayında 20sinde olmuştum, kasımda 29unda oldum. bu nedenle bu ayı tam kestiremiyorum. dün ve bugün de bebiş çalışması yaptık. heyecan bastı şimdiden :)

Yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursun cnm

zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…