YENI YILINIZ MUTHIS OLSUN GOBUSLER BEBIS DOLSUN INSALLAHHH
Acilisi sen yaparsin insallah zobiska
LİSTEMİZİ İLK SAYFDAN DA DÜZENLEMEYE DEVAM EDİCEM KIZLAR BATLARI SÖYLEYEBİLİRSİNİZZ
BAKALIM KALPLERİN İÇİNİ KİMLER DOLDURACAK
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
ben de heyecanla bekliyorum bat 12 ocakYENI YILINIZ MUTHIS OLSUN GOBUSLER BEBIS DOLSUN INSALLAHHH
Acilisi sen yaparsin insallah zobiska
LİSTEMİZİ İLK SAYFDAN DA DÜZENLEMEYE DEVAM EDİCEM KIZLAR BATLARI SÖYLEYEBİLİRSİNİZZ
BAKALIM KALPLERİN İÇİNİ KİMLER DOLDURACAK
zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
Gunaydin cnmm ekledim senideben de heyecanla bekliyorum bat 12 ocak
Gunaydin cnmGünaydın millet
çok resmiyizz küstük de benimmi haberim yokNasılsınız bakalım konuşmayalı :) ben dün çoooook yoğundum giremedim hiççç
canıımm bendede pko var...Polikistikover dedi fsh 5, 44 Lh 14, 36 adetliykengel tekrar test yapalimflan dedi
Nefret ettim herseyden valla insanin yuzune bile bakmiyolar kagidabakti pat pat soyledi suratima tamam cikabilirsin siradakii
canımm kilolumusun kiloluysan kilo vermeninde çok faydası var benim Allahtan ki öyle bi sorunum yok sadece saçlarım aşırı dökülüyo oda pkodan kaynaklanıyoPolikistikover dedi fsh 5, 44 Lh 14, 36 adetliykengel tekrar test yapalimflan dedi
Nefret ettim herseyden valla insanin yuzune bile bakmiyolar kagidabakti pat pat soyledi suratima tamam cikabilirsin siradakii
Kız yok ne resmiyeti ben toplu konuştum bu yüzden siz yazdım :) bebişimmm niye küseyim sanaaa :* :) bu arada kader arkadaşım olmuşsn bebişim pko demiş doktor... Hiç hiiiçç üzülme takma kafana dr yalan söylüyor, pko lu olup hemen hamile kalan biiir sürü kadın var... Burda araştır göreceksn... Ama söylemeden edemiycem, kilo pko nun en büyük dostu, yani kilo almamalısın çoook dikkat etmelisin kilonaçok resmiyizz küstük de benimmi haberim yok
Evet canım yumurta akı görünümündeki akıntı, senin yumurtlama gününde olduğunu gösterir... İyi çalışmalar sana, inşallah tutarMerhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim. Eşimle artık çocuk istiyoruz. Bende polikistik over var. Geçen sene doktora gittiğimde test yapılmıştı, adetin üçüncü gel tekrar yapıp sonuçlara göre ilaç başlatalım, bu değerler ile kendiliğinden hamile kalamazsın demişti. Sonra bir süre çocuk yapmayı ertelemiştik, tekrar gitmemiştim bu nedenle. Bir senedir tedavi olmam gerek psikolojisiyle yaşadım. Bu ay artık çocuk yapmaya karar verdik. Bugün doktora gittim ve yumurtamın çatladığını, polikistik over olduğunu ama hamileliğe engel olmadığını söyledi. Folik asit verdi. Hemen bugün ve yarın çok çalışın dedi.
Yumurta akı şeklinde akıntısı olan arkadaşlar için bilgilendirme amaçlı yazıyorum. İki gün önce tuvaletimi yaptıktan sonra yumurta akı kıvamında bir akıntı gelmişti. İlk kez başıma geldiği için anlamamıştım ama bu ovulasyon olduğu zaman oluyormuş. Doktor yumurtanın 48 saat yaşadığını, bugün ve yarın şansımızı denememizi söyledi. 48 saati kaçırmış da olabiliriz, ama şansımızı deneyeceğiz.
Allah herkesin gönlüne göre versin, hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.
Merhaba canım. Geç döllenme olmuş olabilir, sonra adet gördün mü?merhabalar. biz de bi bebeğimiz olsun istiyoruz. hem de çok. eşim hep istemişti ama benim de bu kadar istediğimi kendim bile bilmiyordum. ta ki geçen ay 2 gün adet gecikmesi yaşayıp da(ki hep 28 günde olur) test yapıp olumsuz sonuç alıncaya dek. stres yapmaya başladım artık. 8 aydır uğraşıyoruz. bu ay da olmazsa sömestrde memlekete gidince doktora görünmeyi düşünüyorum. çalıştığımız yer imkanlar açısından pek iyi değil. rabbim isteyen herkese sağlıkla verir inşallah.
Ben de bekliyorum canım, bat 27 aralık... 4 aydr uğraşıyoruz.. İnşallah bu sefer olur :)Sağol canım inşallah
Siz de durumlar nasıl?
Merhaba canım. Geç döllenme olmuş olabilir, sonra adet gördün mü?
Hım adet olmadıysan testi tekrar et diyecektim.
O zaman çalışmaya devam.Gönlünü ferah tut. Çok fazla düşünmekte hormonları etkileyebilir. Stres yapıyoruz çünkü düşünürken farkında olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?