Bu gun oldun sayilir Cnm bence gunaydin bu aradagünaydın hanımlar bana kırmızılar göründü malesefdün akşamüstü kahverengi olarak başladı biraz erken geldi yine bugün 25. günüm ama sat olarak dünümü yoksa bugünümü baz alıcam onu anlayamadım dün akşam 4:30 gibi başladı bugünümü sayayım yoksa?
Bu gun oldun sayilir Cnm bence gunaydin bu arada
tabiji duzeltirim cnm ama disardayim eve gecincegünaydın cnm bende öyle düşünüyorum çünkü dünakşam üzeri başladı ve az az geldi bu sabah baya söküldü şuan çok geliyo ama adetim düzensizleşti iyice batı nasıl hesaplıycam? 25 gün sonra olursa 12 ocak oluyo listede düzeltebilirmisin cnm?
1.74 68 kiloyum bende.. ilk nişanlandığımda 55 kiloydum düşünün artkAyni beni tarif ettin :)
170 66 benim
bu Arada günaydın herkese.. kim adet olmuş anlamadm.. gerci olsun ocaka daha var bizim için ocak önemli1.74 68 kiloyum bende.. ilk nişanlandığımda 55 kiloydum düşünün artk
Ben varim cnm bitekBugün kimse yokmu topikte
Hmm nerde bu hanımlar yaa.. sen napıyosun bakalımmBen varim cnm bitek
Bu gun bi dolu agladim basi cok agriyor simdi ole uzandimm bakiniyorum saga sola cnm napimm sen napiyosun nasilsinnHmm nerde bu hanımlar yaa.. sen napıyosun bakalımm
nEden ağladın kuzum bi derdinmi varBu gun bi dolu agladim basi cok agriyor simdi ole uzandimm bakiniyorum saga sola cnm napimm sen napiyosun nasilsinn
Doktora gittim bu gun adam yuzue karsi senin gebe kalman cok zor dediAaa
nEden ağladın kuzum bi derdinmi var
Bikere bunu aklından çıkar.. onu Allah bilir.. ben ne insanlar gördüm doktorların ümidini kesip sonrasında topaç gibi çocuklar dünyaya getiren..neden peki sorun neymişDoktora gittim bu gun adam yuzue karsi senin gebe kalman cok zor dedi
Bikere bunu aklından çıkar.. onu Allah bilir.. ben ne insanlar gördüm doktorların ümidini kesip sonrasında topaç gibi çocuklar dünyaya getiren..neden peki sorun neymiş
Sorma nefes alamadim esim ne oldugunu sasirdi firladim ciktim disari arabaya bindim biraktim kendimi cok kotu oldumm okumustum sogan kurunu bu gun basladim ama adet bitiminde 2 gun sonra diyo hos ben bu ay olmadim adet 2 gun oldu normal olsaydibu iki gun once bitmis olacaktiYaa bu zamanın doktorundan ne bekliyosunki zaten.. insan bi karşıdaki kadının duygularını tahminbasladim aa onun gibi doktorun ben.. tövbe Allahım.. sen hiç üzme kendini adetinin 3 . Günü git yaptr bütün testleri sonra ilaç falan ne gerekiyosa yap ama biyandan strese girme Allah yardım eder.. stresten uzak dur
Adet olmasanda olmuş gibi hesapla iç yinede inşallah şifa olur.. strestende uzak dur.. bebek için savaş polistik over nedir yaa millet neleri atlatıyo.. doktorlarda abartmayı sever zatenn sen yılmadan savaş..Sorma nefes alamadim esim ne oldugunu sasirdi firladim ciktim disari arabaya bindim biraktim kendimi cok kotu oldumm okumustum sogan kurunu bu gun basladim ama adet bitiminde 2 gun sonra diyo hos ben bu ay olmadim adet 2 gun oldu normal olsaydibu iki gun once bitmis olacakti
Tesekkur ederim cnm destegin icin oyle yapacagimmAdet olmasanda olmuş gibi hesapla iç yinede inşallah şifa olur.. strestende uzak dur.. bebek için savaş polistik over nedir yaa millet neleri atlatıyo.. doktorlarda abartmayı sever zatenn sen yılmadan savaş..
Rİca ederim ne demekTesekkur ederim cnm destegin icin oyle yapacagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?