yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Bu gun oldun sayilir Cnm bence gunaydin bu arada

Bu gun oldun sayilir Cnm bence gunaydin bu arada

günaydın cnm bende öyle düşünüyorum çünkü dünakşam üzeri başladı ve az az geldi bu sabah baya söküldü şuan çok geliyo ama adetim düzensizleşti iyice batı nasıl hesaplıycam? 25 gün sonra olursa 12 ocak oluyo listede düzeltebilirmisin cnm?

Ta
tabiji duzeltirim cnm ama disardayim eve gecince

zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@melike222♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık

Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak

askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak

Doktora gittim bu gun adam yuzue karsi senin gebe kalman cok zor dedi
Bikere bunu aklından çıkar.. onu Allah bilir.. ben ne insanlar gördüm doktorların ümidini kesip sonrasında topaç gibi çocuklar dünyaya getiren..neden peki sorun neymiş

Polikistikover dedi fsh 5, 44 Lh 14, 36 adetliykengel tekrar test yapalimflan dedi
Nefret ettim herseyden valla insanin yuzune bile bakmiyolar kagidabakti pat pat soyledi suratima tamam cikabilirsin siradakii
Bikere bunu aklından çıkar.. onu Allah bilir.. ben ne insanlar gördüm doktorların ümidini kesip sonrasında topaç gibi çocuklar dünyaya getiren..neden peki sorun neymiş

Yaa bu zamanın doktorundan ne bekliyosunki zaten.. insan bi karşıdaki kadının duygularını tahmin eder yaa onun gibi doktorun ben.. tövbe Allahım.. sen hiç üzme kendini adetinin 3 . Günü git yaptr bütün testleri sonra ilaç falan ne gerekiyosa yap ama biyandan strese girme Allah yardım eder.. stresten uzak dur

DR İBRAHİM SARAÇOPLUNDAN POLİSTİK OVER İÇİN SOĞAN KÜRÜ

Yumurtalık kistleri için, Dr İbrahim saraçoğlundan soğan suyu kürü;GEREKLİ MALZEMELER :* 1 su bardağı su,* 1 orta boy soğan,HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyu kaynatın. Soğanı içine atın ve 5 dak kaynatın. Ilıdıktan sora süzün ve için. Hergün 2 defa taze olarak hazırlayıp tüketeceğiniz soğan suyu kürü, 15 gün uygulanmalıdır.YUMURATALIK KİSTLERİ İÇİN : 3–4 ay boyunca, adetten 10 gün önce uygulanmaya başlayacak ve 10. günün sonunda kesilecek olan bu kür, bir sonraki adetten 10 gün önce yenide uygulanacaktır.FAYDALARI : Yumurtalıklardaki kistler için çok etkilidir. Grip ve soğuk algınlığına iyi gelir. Kadınlardaki iltihaplı akıntıları kesbak canm birçok kadın bu kürle yendi denemekten fayda gelir zarar gelmez

Sorma nefes alamadim esim ne oldugunu sasirdi firladim ciktim disari arabaya bindim biraktim kendimi cok kotu oldumm okumustum sogan kurunu bu gun basladim ama adet bitiminde 2 gun sonra diyo hos ben bu ay olmadim adet 2 gun oldu normal olsaydibu iki gun once bitmis olacakti

Adet olmasanda olmuş gibi hesapla iç yinede inşallah şifa olur.. strestende uzak dur.. bebek için savaş polistik over nedir yaa millet neleri atlatıyo.. doktorlarda abartmayı sever zatenn sen yılmadan savaş..

Adet olmasanda olmuş gibi hesapla iç yinede inşallah şifa olur.. strestende uzak dur.. bebek için savaş polistik over nedir yaa millet neleri atlatıyo.. doktorlarda abartmayı sever zatenn sen yılmadan savaş..
Tesekkur ederim cnm destegin icin oyle yapacagimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…