yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

ben geçen ay ovülasyon testi yaptım pozitifi gördüm ertesi gün yaptık ondan sonraki günde yaptık ama malesef sonuç kırmızılar benmi beceremedim bu testi çözemedim

adetimde 24. gün başladı erken yumurtluyorum galiba fikri olan varmı?

evet yumurta akı gibi. sabah başladı
Peki ne kadar sürer? Yumurtlama bir kaç gün süren bir olay değildir, bir anda yumurtlama olur ve biter. Ancak yumurta hücresi ortalama 24 saat yaşayabilir. Yani yumurta hücresi 24 saat yaşayabildiği için yumurtlama olduktan 1 gün sonra ilişki olsa da gebelik olabilir. Ancak yumurtlama olduktan 2-3 gün sonra cinsel ilişki olursa gebelik olamaz çünkü yumurta hücresi o zamana kadar canlılığını kaybetmiştir.Erkeğin sperm hücresi ise ortalama 3 gün yaşar. Yani yumurtlama olmadan 2-3 gün önce bile ilişki olsa sperm 3 gün yaşayabileceği için yumurtlama olduğunda yumurta hücresini dölleyebilir.

genelde 2 gün filan sürer. yani akıntım yarın biter muhtemelen. bilemiyorum, dün çalıştık ama bu gün yok. yaırın akşama dek de dönemeyecek. 8 aydan sonra belki bi umut olur hı?

bildiğim kadarıyla adet olmak yumurtanın oluştuğu anlamına gelmiyor, yumurta oluşmadan da adet görülebiliyormuş. valla zor işler

ama geçen ay yumurtlama testinde 13. gün pozitifti demekki yumurtlama gerçekleşiyo ama ya zamanı tutturamıyoruz yada başka bi problem var. akıntımda çok sarı renkte oda etkiliyo olabilir bide bebe yağı kullanıyoruz bundan sonra kullanmamaya çalışıcaz daha dikkatli olucaz bakalım hayırlısı..

Son 7 gün.. çok önce den olsaydı heyecandan duramazdim .. aylar sonra ilk defa böyle hissediyorum.. imkansız diye bir şey yok değil mi..
Kesinlikle yoktur canim allahin rizasi var sadece ol dicek olacak bende polikistik over varmis
ilk gun kahroldum ama asla umudumu kaybetmicem
canım ya ben akıntıya fazla itibar etmiyorum çünkü normalde bile o yumurta akı gibi dedğimiz kıvamda hep akıntım oluyor
ozaman hergün mü yumurtluyorum ben
Ayda 2 kez yumurtlama da olabiliyor canim bu buyuk bir sans bence senin icinn

ben geçen ay ovülasyon testi yaptım pozitifi gördüm ertesi gün yaptık ondan sonraki günde yaptık ama malesef sonuç kırmızılar benmi beceremedim bu testi çözemedim
Canim okuduklarima gore pozitifi gordukleri gun ve iki gun daha deniyorlar ayrica esine keciboynuzu pekmezi yedir ust uste ilski oldugunda sperm birikmesi az oluyor

adetimde 24. gün başladı erken yumurtluyorum galiba fikri olan varmı?
adet oldugun gunden 14 gun cikar yumurtlaman o gun olmus demektir cnm

genelde 2 gün filan sürer. yani akıntım yarın biter muhtemelen. bilemiyorum, dün çalıştık ama bu gün yok. yaırın akşama dek de dönemeyecek. 8 aydan sonra belki bi umut olur hı?
Olur tabi canim olumlu dusun ben o yumurta akini goremiyorum bile yumurtlamam olmuyor

benimde sari rwnkte cnm hic ole yumurta aki gibi gormedim supeleniyorsan diktora gorun iyice anlat varsa bisi gec kalma

Valla kızlar daha önceden hiç bilmediğim pek takip etmediğim şeylerdi bunlar.Yumurtlama tarihini tuttursa bile insan her zmn o an olamayabiliyo bazı şeyler :) çalışıyoruz iş güç başka nedenler zor işler kısaca Allah yardımcımız olsun

canım sen sadece yapman gerekenleri yapıyorsun tüm tedbirleri alıyorsun gerisine rabbim bilir o ol dicek olucak
nerde hata yaptım diye düşünme sakın

Olur tabi canim olumlu dusun ben o yumurta akini goremiyorum bile yumurtlamam olmuyor

benimde sari rwnkte cnm hic ole yumurta aki gibi gormedim supeleniyorsan diktora gorun iyice anlat varsa bisi gec kalma

bende kendimi bildim bileli akıntı vardır bazen kokulu oluyo bazen peynir gibi bu aralar fazla koku yok ama rengi sarı antibiyotiğe başladım 4 sene önce kızıma hamile kalmadan dr.a gittiğimde kullandığım ilaçları aldım belki enfeksiyon varsa ilaçlar fayda eder. kızıma hamile kaldığımda o ilaçları kullanıyordum :)

Aynen en cok ihtiyacimiz olan sey allahin izni ve yardimi

ay hemen bırak canım. o tarz krem-yağ vs kesinlikle kullanmamalısın

canım sen sadece yapman gerekenleri yapıyorsun tüm tedbirleri alıyorsun gerisine rabbim bilir o ol dicek olucak
nerde hata yaptım diye düşünme sakın

tabiki allah ne zaman kısmet ederse hakkımızda hayırlısını versin rabbim..

Tekrardan gorunmedin mi doktora iyi cesaret onceki ilaclari kullanmak

yumutlama olacağı hafta hergün eşimle birlikte olduk birinden biri tutar diye
ama sık sık ta girmemek lazımmış sperm kalitesi düşüyomuş ayy ne bilim yaaa napcaz böle

kesinlikle umutsuz olma. ablam ergenlikte bile adet olmamış bi insan. şimdi 4 yaşında kızı var çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…