- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Ovu testi kullandin mi cnm
benim daha yeni canım 3. ayım bu ay korunmasız önceki aylarda ilaç tedavisi gördüm doktor önlemini al dedi hep
Sorun etme cnm duzensizlik varsa adetinde kullanisli oluyor deneyebilirsinhayır kullanmadım. doğrusunu istersen öyle bişi olduğunu da iki ay öncesine dek bilmiyodumbu konuyu kafaya takmayınca araştırmıyosun haliyle. ama artık sorun ediyorum
ay gün hesap etmek de zor adet düzensizse. hep 28 gün olan döngü bu defa 30 gün oldu, haliyle heyecan yaptım. testler falan. sonuç hüsran
düzensiz değil aslında. sadece geçen ay ilk defa 2 gün gecikme yaşadım. bu ay da olmazsa ocakta soluğu doktorda alıcam zaten, bakalım ne dicekSorun etme cnm duzensizlik varsa adetinde kullanisli oluyor deneyebilirsin
umarım düzensiz devam etmez. insan gereksiz yere heyecan yapıyo benim gibişuan benimde düzensiz cnm malesef 4 sene önce ne güzel 28 günde birdi ama bu aralar 24-26-27 hiç belli olmuyor hayırlısı artık..
ANLATMADIM canım pco rahatsızlığım olduğunu öğrendim adet düzensizliği olmaya başlamıştı bende hiç sekmezdi normalde,doktorda hormon tedavisi uyguladıilaç tedavisi ne içindi? anllattın mı bilmiyorum ama kaçırmışım anlattıysan da
düzensiz değil aslında. sadece geçen ay ilk defa 2 gün gecikme yaşadım. bu ay da olmazsa ocakta soluğu doktorda alıcam zaten, bakalım ne dicek
umarım düzensiz devam etmez. insan gereksiz yere heyecan yapıyo benim gibigecikince
benimki heyecan yaratmıyo fazla malum beklenen günden erken geliyo
yum testi kullanıyor musun peki
AMİN canım Allah isteyen herkese bizlerede tez vakitte nasip etsn bebiş :)geçmiş olsun canım allah şifasını versin inşallah da kucaklarımız bebişle dolsun
geçen ay ilk defa kullandım ama tutturamadık bu ayda deniycem kısmetse
sanırım seninki de bu haftaya denk gelicek o zaman çalışmalara devam
AMİN canım Allah isteyen herkese bizlerede tez vakitte nasip etsn bebiş :)
benim yumurtlama haftasonu sanırım c.tesi başlarım test yapmaya. şuan adetimin 4. günü. senin ne zaman?
bende senin mantığınla üye oldum :) inş uğur getirir burası bize güzel haebrlerimizide paylaşırız yakın zmndaAMİNNN.. aslında dışardan bakıyordum sayfaya ama üye olayım belki uğur getirir dedim. bu topic hepimize uğurlu gelsin inşallah. sıra sıra güzel haberler verelim birbirimize inşallah
eşimde vardiyalı çalışıyo her zaman denk gelmiyo nasıl yapçaz bilmem kısmet artık
bende senin mantığınla üye oldum :) inş uğur getirir burası bize güzel haebrlerimizide paylaşırız yakın zmnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?