yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

hayır kullanmadım. doğrusunu istersen öyle bişi olduğunu da iki ay öncesine dek bilmiyodum bu konuyu kafaya takmayınca araştırmıyosun haliyle. ama artık sorun ediyorum
Sorun etme cnm duzensizlik varsa adetinde kullanisli oluyor deneyebilirsin

ay gün hesap etmek de zor adet düzensizse. hep 28 gün olan döngü bu defa 30 gün oldu, haliyle heyecan yaptım. testler falan. sonuç hüsran

şuan benimde düzensiz cnm malesef 4 sene önce ne güzel 28 günde birdi ama bu aralar 24-26-27 hiç belli olmuyor hayırlısı artık..

Sorun etme cnm duzensizlik varsa adetinde kullanisli oluyor deneyebilirsin
düzensiz değil aslında. sadece geçen ay ilk defa 2 gün gecikme yaşadım. bu ay da olmazsa ocakta soluğu doktorda alıcam zaten, bakalım ne dicek
şuan benimde düzensiz cnm malesef 4 sene önce ne güzel 28 günde birdi ama bu aralar 24-26-27 hiç belli olmuyor hayırlısı artık..
umarım düzensiz devam etmez. insan gereksiz yere heyecan yapıyo benim gibi gecikince

ilaç tedavisi ne içindi? anllattın mı bilmiyorum ama kaçırmışım anlattıysan da
ANLATMADIM canım pco rahatsızlığım olduğunu öğrendim adet düzensizliği olmaya başlamıştı bende hiç sekmezdi normalde,doktorda hormon tedavisi uyguladı

benimki heyecan yaratmıyo fazla malum beklenen günden erken geliyo

eşimde vardiyalı çalışıyo her zaman denk gelmiyo nasıl yapçaz bilmem kısmet artık

AMİNNN.. aslında dışardan bakıyordum sayfaya ama üye olayım belki uğur getirir dedim. bu topic hepimize uğurlu gelsin inşallah. sıra sıra güzel haberler verelim birbirimize inşallah
bende senin mantığınla üye oldum :) inş uğur getirir burası bize güzel haebrlerimizide paylaşırız yakın zmnda

bu da bizim totemimiz olsun hem herkesle konuşulmayan şeyleri paylaşıyoruz. bu bile rahatlatıyor insanı. yine de çok takmamak lazım galiba
bende senin mantığınla üye oldum :) inş uğur getirir burası bize güzel haebrlerimizide paylaşırız yakın zmnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…