yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

kimisi gün aşırı diyor, kimisi her gün diyor. kısmet galiba ya. bekleyelim bakalım

yumutlama olacağı hafta hergün eşimle birlikte olduk birinden biri tutar diye
ama sık sık ta girmemek lazımmış sperm kalitesi düşüyomuş ayy ne bilim yaaa napcaz böle

mayıstan beri uğraşıyoruz biz
allah sabır versin canım bende mayısta evlendim 2 aydır deniyoruz bu ikinci ayım,neden olmuyo diye üzülüyorum
sanki içime boşaldı diye olması gerekiyomuş gibi geliyo insana

Tekrardan gorunmedin mi doktora iyi cesaret onceki ilaclari kullanmak

iki ay önce çıktım dr.a akıntıdan kültür aldılar bişey çıkmadı gynoflor verdi ama kullanmadım bende 4 sene önceki ilaçları buldum e devletten onlardan aldım :) iltihapta etkiliyor çünkü kızıma hamile kalmaya uğraşırkende birkaç kez tutmamıştı sonra dr. o ilaçları verdi kullanırken aynı ay tutmuştu

dimi, sanki hemen hamile kalıcakmışız gibi. hep bu türk filmleri ve diziler yüzünden

burada doktora gitmek istemedim, küçük bi yer imkanlar sınırlı. işin açığı şimdiye dek pek kafama da takmadım. ama sömestrde memlekete gidince bi görünücem bakalım ne var ne yok

allah sabır versin canım bende mayısta evlendim 2 aydır deniyoruz bu ikinci ayım,neden olmuyo diye üzülüyorum

bu arada sıkıntı stres için henüz çok erken. iki ay dediğin nedir. takma hiç kafana

kafamız hep bu konuda ya o yüzden öyle geliyor

aynen canım eğer allah nasip edecekse onun günü zamanı belli fakat biz insanoğlu sabırsız ve çok meraklı olduğumuz
için....
öyle canımda insanın içi durmuyo işte bide belli bi zmndan beri istenilip düşünülüyosa insan engel olamıyo kendine napalım elimizde değil :)

Anladum cnm hayirlisi insallah

ay gün hesap etmek de zor adet düzensizse. hep 28 gün olan döngü bu defa 30 gün oldu, haliyle heyecan yaptım. testler falan. sonuç hüsran
kendmize bir 10 gün müsade edebilsek belkide bu kadar heyecan yapmayız ama dayanamıyo insan bende öyleyim hep hesap kitap bu ay bıraktım bakalım :)

valla ben de bu ay olmazsa aynen öyle yapıcam. hesap kitap nereye kadar, olayın heyecanı kaçıyor
sen ne zamandır uğraşıyosun
kendmize bir 10 gün müsade edebilsek belkide bu kadar heyecan yapmayız ama dayanamıyo insan bende öyleyim hep hesap kitap bu ay bıraktım bakalım :)

valla ben de bu ay olmazsa aynen öyle yapıcam. hesap kitap nereye kadar, olayın heyecanı kaçıyor
sen ne zamandır uğraşıyosun
benim daha yeni canım 3. ayım bu ay korunmasız önceki aylarda ilaç tedavisi gördüm doktor önlemini al dedi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…