Sizinkinide cnm saglikla buyusun insallahhOyy allah bağışlasin bende teyzee oldum bugun ikinci kez
bizde dn akşam arkadaşlara gttn 1.5 yaşında oğlu var çok şeker ya neler neler zehir gbi valla nasıl su içtiğini falan gösteriyo kumandayı getiriyo ay allahm eve geldkten snra eşim hemen olması lazm dedi bu akşamda hemen bebek yapalım olsn bu akşam dedi o da istiyo bliyorm ama olmuyo napıyımTeldeydimmm cnm ark aradi onunda 28 gunluk bi tosunu varr sesini dinledim birazz
Saol canim aminSizinkinide cnm saglikla buyusun insallahh
Olacak canim nasip ne zaman sa o zaman olacak biz sabredip beklicezzbizde dn akşam arkadaşlara gttn 1.5 yaşında oğlu var çok şeker ya neler neler zehir gbi valla nasıl su içtiğini falan gösteriyo kumandayı getiriyo ay allahm eve geldkten snra eşim hemen olması lazm dedi bu akşamda hemen bebek yapalım olsn bu akşam dedi o da istiyo bliyorm ama olmuyo napıyım
Merveeeeeee kızarımm bak hani umutsuzluk yoktuu niye boyle yapiosn olmuyor diye bişey yok herseyi zamani car bitanem üzülmebizde dn akşam arkadaşlara gttn 1.5 yaşında oğlu var çok şeker ya neler neler zehir gbi valla nasıl su içtiğini falan gösteriyo kumandayı getiriyo ay allahm eve geldkten snra eşim hemen olması lazm dedi bu akşamda hemen bebek yapalım olsn bu akşam dedi o da istiyo bliyorm ama olmuyo napıyım
AYNEEEEENNNNNNMerveeeeeee kızarımm bak hani umutsuzluk yoktuu niye boyle yapiosn olmuyor diye bişey yok herseyi zamani car bitanem üzülme
ne bliyim canm ya ama bıraktım bu ay allah nasip ederse olck zaten bazen ya olmazsa dyorum snra hayr dyorum oluckMerveeeeeee kızarımm bak hani umutsuzluk yoktuu niye boyle yapiosn olmuyor diye bişey yok herseyi zamani car bitanem üzülme
Heycanla bekliyorum o gunleri valla
ayyy herkes üstüme geldiAYNEEEEENNNNNN
ayyy herkes üstüme geldibu şartlar altında çocuk yapamam ama
Bize bakma s3n uzerine bitek kisi gelsin yeterr olur olurrrrrrayyy herkes üstüme geldibu şartlar altında çocuk yapamam ama
Hamile olcaz ondansonra ay suram aridi seninde agriyomu ay cok hizli tekme atiyo seninkide atiyomuuuuuaynen ben de. hatta buraya üye olmamın da en büyük sebebidir kendileri
ayyyy çok utandımBize bakma s3n uzerine bitek kisi gelsin yeterr olur olurrrrrr
Sen yasa emiiii olmustur olmusturrrrayyyy çok utandımaz önce geldi üstüme üstüme ama oldumu blmiyorum
Hamile olcaz ondansonra ay suram aridi seninde agriyomu ay cok hizli tekme atiyo seninkide atiyomuuuuu
yok kız yumurta yok daha ortada olmamıştır o olsa olsa başka bşi olmuşturSen yasa emiiii olmustur olmusturrrr
Oda lazim canim olsunn oylede olsunn boylede olsunn oh ohhyok kız yumurta yok daha ortada olmamıştır o olsa olsa başka bşi olmuştur
amannn ben bile özledmOda lazim canim olsunn oylede olsunn boylede olsunn oh ohh
kocami ozledim
Hamile olcaz ondansonra ay suram aridi seninde agriyomu ay cok hizli tekme atiyo seninkide atiyomuuuuu
InsallahhhhAy inşaallah olsun böyle şikayet edelim bücürleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?