yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

ben de yalnız başıma takılıyorum öyle. o ses türkiye filan
bu ay oldu mu olmadı mı diye düşünmekten fırsat buldukça tabi
ayy düşünmekten olmuyo zaten hep o bebişler bende bugn hastaneye gttm herkes hamiş ya koca karınlarbi tuaf geldi ya çok üzüldm

ayy düşünmekten olmuyo zaten hep o bebişler bende bugn hastaneye gttm herkes hamiş ya koca karınlarbi tuaf geldi ya çok üzüldm
Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya

Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya
ayyy allahım sağlıkla büyütsn inş ne güzel allahm nasip etmiş ne güzel güle güle büyütün bebişinizi allah bizlerede versn

Olusur canim daha erken ben adeti 14.gunu falan gitmiştim 17 mm olmustu
bende daha önce adetmn 5 gnü başlamıştm klomene bu sefer 3. gnü başladm benmde ilkinde 2 ikincsnde 3 yumurtm olmştu cnm şmdi erken dye olmz dedi doktor zaten ama korkuyorum ya olmazsa dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…