Benimki disarsa beyimiz gelmedi daha bir haftadir bsna bakmaktan bunaldi azicik gözümü actim kacti hemen
ayy düşünmekten olmuyo zaten hep o bebişlerben de yalnız başıma takılıyorum öyle. o ses türkiye filan
bu ay oldu mu olmadı mı diye düşünmekten fırsat buldukça tabi
Benimkide oyle yapio dinlememek icin ya uyur yada kacarrayy cok güldm valla kaçar tabi benmkide beni dinlemesn dye uyudu
aman uyusunlar son zamanları olur ikiz üçüz gelrde çıkamazlar dışarı inşBenimkide oyle yapio dinlememek icin ya uyur yada kacarr
ayy düşünmekten olmuyo zaten hep o bebişlerbende bugn hastaneye gttm herkes hamiş ya koca karınlar bi tuaf geldi ya çok üzüldm
Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu yaayy düşünmekten olmuyo zaten hep o bebişlerbende bugn hastaneye gttm herkes hamiş ya koca karınlar bi tuaf geldi ya çok üzüldm
ayy inş yahiç üzülme canım vakti gelince biz de şiş karınla yampiri yampiri penguen gb yüriycez inşallah
ayyy allahım sağlıkla büyütsn inş ne güzel allahm nasip etmiş ne güzel güle güle büyütün bebişinizi allah bizlerede versnBugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya
Sittttt napiodun bakim hiç cvp da yokAnkaraya gelince arkadasim olcan unuturmuyum sekercilerin kizii :)
Saol tatlimmm aminnn hepimiz o duyguyu yasayalim inşallahayyy allahım sağlıkla büyütsn inş ne güzel allahm nasip etmiş ne güzel güle güle büyütün bebişinizi allah bizlerede versn
ayy inş ya
bugn adetmn 9. günü aklıma takıldı ya klomen bteli bu 3. gnü yumurtam olşmadı ya oluşurmu yaşuraya sırayla hamilelik takvimi ekliycez görün bakın
Olusur canim daha erken ben adeti 14.gunu falan gitmiştim 17 mm olmustubugn adetmn 9. günü aklıma takıldı ya klomen bteli bu 3. gnü yumurtam olşmadı ya oluşurmu ya
bugn adetmn 9. günü aklıma takıldı ya klomen bteli bu 3. gnü yumurtam olşmadı ya oluşurmu ya
Oyy oyy inşallahşuraya sırayla hamilelik takvimi ekliycez görün bakın
bende daha önce adetmn 5 gnü başlamıştm klomene bu sefer 3. gnü başladm benmde ilkinde 2 ikincsnde 3 yumurtm olmştu cnm şmdi erken dye olmz dedi doktor zaten ama korkuyorum ya olmazsa dyeOlusur canim daha erken ben adeti 14.gunu falan gitmiştim 17 mm olmustu
yok canm kullanmıyorum daha önce kullandm bi işe yaramadı şmdi yumurta takibne gdyorum ya ondn almadım hiçovu testi kullanıyomusun
Teldeydimmm cnm ark aradi onunda 28 gunluk bi tosunu varr sesini dinledim birazzSittttt napiodun bakim hiç cvp da yok
Oyy allah bağışlasin bende teyzee oldum bugun ikinci kezTeldeydimmm cnm ark aradi onunda 28 gunluk bi tosunu varr sesini dinledim birazz
Heycanla bekliyorum o gunleri vallaşuraya sırayla hamilelik takvimi ekliycez görün bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?