yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kızlarrr ov may gaadd ne muhabbetler dönmüş bugün yaa yeminle rekor kırmışsnz yokluğumda

Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya
Neden 8 yil canim olmuyomuydu gozunuz aydin bu arada

Bende de umutlar ümitler sifir gidebileck bi tane duzgun doktor yok bugun baktrdim.ultrason bu saglikli sonuc vermz pek guvenme.dihir yumurtaya bi kist bi folulikul diyo bi tane olctu 8 mm dedi 3 gun oncede oleydi hala.aynimi buyumuyrmu napicam bilmiyorm.kafam cok.karisiyor doktor tok tedavim.yarim kaldi

Yumurta olusmussa biraz dsha bkle cnm bnde adetin 15.gunu gitmistim ozamn büyümüş tu

cnm 8 ay çok bi zaman deil bence üzülme eğer hamileliğe engel bi sıkıntın yoksa elbet yakında tutar allah hayırlısını versin. eşin çinkoda alabilir o da sperm kalitesini arttırıyormuş bide keçiboynuzu

Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya

cnm gözünüzaydın hayırlı olsun allah uzun ömürler versin

Evet canim olmuyodu bekarken kist ameliyati olmuştu sonrada yumurtalar buyusede catlsmiyodu herseyi denediler ve sonunda şükür let olsun ki tüp bebek le oldu
Var ya benim bile gözlerim doldu ya... Allah uzun ömürler sağlıklar versin canım... Yeğenini sev okşa ohh miss o da yok şimdi bizde

İncir ve türk kahvesi de sperm kalitesini çok olumlu etkiliyor diyorlardı... Biz hergün birer türk kahvesi içiyoz valla, bu grubun bir kısmıyla sözleşmiştk hergün 1 Türk kahvesi 1 incir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…