- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
kıymm sanaaa cnm bnm bugün nasılsınTatlisimm kiyamam unuturmuyuz hic inan ben günlerdir yoktum bugün girdim dahaaa
Oyle yada boyle yapcaz baslasin calismalarrrrrayyy herkes üstüme geldibu şartlar altında çocuk yapamam ama
Canimsin saol... allaha şükür iyiyim cnm tam atlatamadim ama iyiyim yinedekıymm sanaaa cnm bnm bugün nasılsın
Ayyy bende yaaaaa gelsede bian önceOda lazim canim olsunn oylede olsunn boylede olsunn oh ohh
kocami ozledim
Canım sen hangi ara zatürre oldun yaaCanim zatureden dolayi cok agir igneler ve ilaclar kullaniyorumm oyuzden
Ayy cnm sorma bronsit zatureye dönmüşCanım sen hangi ara zatürre oldun yaa
Neden 8 yil canim olmuyomuydu gozunuz aydin bu aradaBugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya
Evet canim olmuyodu bekarken kist ameliyati olmuştu sonrada yumurtalar buyusede catlsmiyodu herseyi denediler ve sonunda şükür let olsun ki tüp bebek le olduNeden 8 yil canim olmuyomuydu gozunuz aydin bu arada
Yumurta olusmussa biraz dsha bkle cnm bnde adetin 15.gunu gitmistim ozamn büyümüş tuBende de umutlar ümitler sifir gidebileck bi tane duzgun doktor yok bugun baktrdim.ultrason bu saglikli sonuc vermz pek guvenme.dihir yumurtaya bi kist bi folulikul diyo bi tane olctu 8 mm dedi 3 gun oncede oleydi hala.aynimi buyumuyrmu napicam bilmiyorm.kafam cok.karisiyor doktor tok tedavim.yarim kaldi
esrade
8 ay oldu henüz tık yok. bu ay da olmazsa gelecek ay memlekette görünmek için doktor bakıyorum ben de bi yandan. kendi kendime folik asite başladım bi yandan. eşim dönünce ona da başlatmayı düşünüyorum. sperm kalitesini arttırıyormuş.
Bugun ablamin 8 sene ugrasin sonunda bi melegi oldu dogumhane kspisinda beklefik çıkardılar bebegi okadar kotu oldumki.. ablam ilk kucagina aldiginda herked aglamaktan öldü cok güzel bi duygu ya
Canım çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin umarımAyy cnm sorma bronsit zatureye dönmüş
Var ya benim bile gözlerim doldu ya... Allah uzun ömürler sağlıklar versin canım... Yeğenini sev okşa ohh miss o da yok şimdi bizdeEvet canim olmuyodu bekarken kist ameliyati olmuştu sonrada yumurtalar buyusede catlsmiyodu herseyi denediler ve sonunda şükür let olsun ki tüp bebek le oldu
İşte bu en büyük isteğimiz şimdilikşuraya sırayla hamilelik takvimi ekliycez görün bakın
Aynen kuzum yaa düşünseneeHeycanla bekliyorum o gunleri valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?