yok bebeğim ilk olcak 1.5 yıllık evliyim daha :) rabbm cümlemize nasip etsn anne olmayıok anladım şimdi :) hadi hayırlısı inşallah hamilesindir canım.takip ettiğim kadarıyla yanlış bilmiyorsam sen ikinci bebeğini istiyorsun degil mi? yani senin bir cocugun var.ben öyle okudum sanki.yanlış biliyorsam özür dilerim.rabbim herkeslere kısmet etsin inşallah.
aaaa çok özür dilerim öyleyse.ben giremediğim zaman kaldığım yerden hepsini okuyorum.o yuzden karıştırdım sanırım canım.kusura bakma.amin canım inşallah hepimize. zaten burda hep birlikte bekliyoruz,dertleşiyoruz,doktorların dediklerini veya bildiklerimizi paylaşıyoruz.herkes derdine deva arıyor napalım...yok bebeğim ilk olcak 1.5 yıllık evliyim daha :) rabbm cümlemize nasip etsn anne olmayı
olsn cnm olrmu öyle şey rabbm hayırlşeyler nasip etsnaaaa çok özür dilerim öyleyse.ben giremediğim zaman kaldığım yerden hepsini okuyorum.o yuzden karıştırdım sanırım canım.kusura bakma.amin canım inşallah hepimize. zaten burda hep birlikte bekliyoruz,dertleşiyoruz,doktorların dediklerini veya bildiklerimizi paylaşıyoruz.herkes derdine deva arıyor napalım...
Sen yapmaya devam et canım testin markası ne olursa olsun eninde sonunda gösteriyor... Sabah akşam, sıvı tüketimine dikkat ederek yap
selam canım.hangisi daha guvenilir bilmiyorum ama ovu testleri için hergun aynı saatte yapın diyor.ayrıca testi yaptığınız saatin 3 saat öncesinden sıvı alımı yapmayın diyor diye biliyorum.bende 12.gun ovu testi yaptım ikinci çizgi çıkmadı.13.gun doktoruma gittim muayenede söyledim durumu.acaba yumurta yok mu diye sordum.var hatta gelişmiş yumurta dedi.ben artık ovu testlerinden de korkar oldum :)
canımmmm Allah tez zamanda feraha çıkmanı nasip etsin inşallah..Gunaydin arkadaslar bnm bazi ailevi proble.lerim var bu aralr cok yazamaya bilirim lutfen bana dua edin sıkıntilarim gtsin
Amin kuzu insallahcanımmmm Allah tez zamanda feraha çıkmanı nasip etsin inşallah..
Yok kuzum ya gtmedi bugn hastanwye bna bsi demedi merk ettm vllaMeraba kizlar nasilsinz Busra nerey gtti hastaneyemi bn okumamism sanirim onu
Hayjrdr insallh cnm bnde. Hala adet olmadmYok kuzum ya gtmedi bugn hastanwye bna bsi demedi merk ettm vlla
aa kuzum gecikmiş ya seninki hemde 2 gün varmı ağrın falan ?Hayjrdr insallh cnm bnde. Hala adet olmadm
Bilmem cok karisik kac gndr kasik avrim gogus agrim sizi fln var bsyler ama cok dikkat edemiyorm ne vr ne yok canmaa kuzum gecikmiş ya seninki hemde 2 gün varmı ağrın falan ?
hadi bakalım nasipse belli eder zaten kendiniBilmem cok karisik kac gndr kasik avrim gogus agrim sizi fln var bsyler ama cok dikkat edemiyorm ne vr ne yok canm
canım dun 13.gunumdu doktora gittim muayene etti.yumurta var ve gelişmiş dedi.bugun 14. gun ilişki olsun mu dedim olsun dedi.ben bu ay ovu.testine pek takılmadım gun saydım.ayrıca yumurtan çatladığında kasığında agrı olur anlarsın çatlama olduğunu dedi dr. işte o zaman ilişki olsun mutlaka dedi.saolun kızlar aslında benim doktorumda yumurtlama testini yasakladı yapma dedi psikolojini bozarsın dedi ama napim dayanamıyom yaa genelde 13 yada 14. gün yumurtlama oluyor ama merak ediyorum işte hayırlısı diyelim..
AYy kuzum ins guzel haberler aliriz snden bebisli bebisli ayy ne biliym kuzum ya ck merak ettm.ne oldu acaba ise gdemedi gtse girerdi ama gtmedi byk ihtimalleHayjrdr insallh cnm bnde. Hala adet olmadm
canım dun 13.gunumdu doktora gittim muayene etti.yumurta var ve gelişmiş dedi.bugun 14. gun ilişki olsun mu dedim olsun dedi.ben bu ay ovu.testine pek takılmadım gun saydım.ayrıca yumurtan çatladığında kasığında agrı olur anlarsın çatlama olduğunu dedi dr. işte o zaman ilişki olsun mutlaka dedi.
canım zaten yumurtlama döneminde drlar hergun ilişki olsun demiyor.gün aşırı yapın diyorlar.çunku sperm kalitesi daha iyi oluyormuş.benimde bu ay 7.9.12.gun oldu.birde bugun olur işte.dr da bugun içiin olsun dedi.bende ilk hamileliğimde 10-12-14. günlerde yapmıştık ve çok fazla uğraşmamıştık 3. ay tutmuştu bunda 5 ay oldu tutturamadık en iyisi yine aynı yöntemi denemek gün aşırı yaparsak tutar belki hayırlısı allah yardımcımız olsun cnm
Allah gonlune gore vrsn canmherkes için hayırlısı olsun benimde olursa 2. çocuğum olacak 12 yaşındabir oğlum var 2. de baya uğraştık 2013 den beri olmadı 1 kere oldu dış gebelik çıktı iğneyle düşürüldü sonra geçtiğimiz kasım ayında tekrar hamile kaldım oda boş gebelik miş yine kürtaj oldum bu mart ayında bende korunmayı bırakıcam ben hiç ovulasyon testi yapmam 30 günde 1 adet oluyorum genelde adet bitince gün aşırı ilişki olunca hamile kalıyorum.bu son gebeliğimde hcg testlerinin artışları felan çok güzel di ama boş gebelik çıktı neden böyle oldu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?