yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

yok bebeğim ilk olcak 1.5 yıllık evliyim daha :) rabbm cümlemize nasip etsn anne olmayı

yok bebeğim ilk olcak 1.5 yıllık evliyim daha :) rabbm cümlemize nasip etsn anne olmayı
aaaa çok özür dilerim öyleyse.ben giremediğim zaman kaldığım yerden hepsini okuyorum.o yuzden karıştırdım sanırım canım.kusura bakma.amin canım inşallah hepimize. zaten burda hep birlikte bekliyoruz,dertleşiyoruz,doktorların dediklerini veya bildiklerimizi paylaşıyoruz.herkes derdine deva arıyor napalım...

olsn cnm olrmu öyle şey rabbm hayırlşeyler nasip etsn

Sen yapmaya devam et canım testin markası ne olursa olsun eninde sonunda gösteriyor... Sabah akşam, sıvı tüketimine dikkat ederek yap

saolun kızlar aslında benim doktorumda yumurtlama testini yasakladı yapma dedi psikolojini bozarsın dedi ama napim dayanamıyom yaa genelde 13 yada 14. gün yumurtlama oluyor ama merak ediyorum işte hayırlısı diyelim..

Meraba kizlar nasilsinz Busra nerey gtti hastaneyemi bn okumamism sanirim onu

Yanagimda alnimda sivilce fln cikti bide bu aralr usuttmmu ne gaz sancisimi ne var

saolun kızlar aslında benim doktorumda yumurtlama testini yasakladı yapma dedi psikolojini bozarsın dedi ama napim dayanamıyom yaa genelde 13 yada 14. gün yumurtlama oluyor ama merak ediyorum işte hayırlısı diyelim..
canım dun 13.gunumdu doktora gittim muayene etti.yumurta var ve gelişmiş dedi.bugun 14. gun ilişki olsun mu dedim olsun dedi.ben bu ay ovu.testine pek takılmadım gun saydım.ayrıca yumurtan çatladığında kasığında agrı olur anlarsın çatlama olduğunu dedi dr. işte o zaman ilişki olsun mutlaka dedi.

bende ilk hamileliğimde 10-12-14. günlerde yapmıştık ve çok fazla uğraşmamıştık 3. ay tutmuştu bunda 5 ay oldu tutturamadık en iyisi yine aynı yöntemi denemek gün aşırı yaparsak tutar belki hayırlısı allah yardımcımız olsun cnm

canım zaten yumurtlama döneminde drlar hergun ilişki olsun demiyor.gün aşırı yapın diyorlar.çunku sperm kalitesi daha iyi oluyormuş.benimde bu ay 7.9.12.gun oldu.birde bugun olur işte.dr da bugun içiin olsun dedi.

herkes için hayırlısı olsun benimde olursa 2. çocuğum olacak 12 yaşındabir oğlum var 2. de baya uğraştık 2013 den beri olmadı 1 kere oldu dış gebelik çıktı iğneyle düşürüldü sonra geçtiğimiz kasım ayında tekrar hamile kaldım oda boş gebelik miş yine kürtaj oldum bu mart ayında bende korunmayı bırakıcam ben hiç ovulasyon testi yapmam 30 günde 1 adet oluyorum genelde adet bitince gün aşırı ilişki olunca hamile kalıyorum.bu son gebeliğimde hcg testlerinin artışları felan çok güzel di ama boş gebelik çıktı neden böyle oldu anlayamadım

Allah gonlune gore vrsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…