Bnmde olur bulanti cnmkızlar yaaa yumurtlama döneminde sizinde çok mideniz bulanıyor mu? ben de mi bir gariplik var acaba?
Yum doneminde benim cok bas agrim oluyo cnmkızlar yaaa yumurtlama döneminde sizinde çok mideniz bulanıyor mu? ben de mi bir gariplik var acaba?
geçen ay yumurtlama döneminde çok akıntım vardı deli gibi.ama bu defa yok.kötu mu acaba akıntı olmamasıBnmde olur bulanti cnm
herkeste bişeyler oluyor demekki.karnım adet olacak gibide şişti.agrımda var.Yum doneminde benim cok bas agrim oluyo cnm
Bilemedim ki canimmherkeste bişeyler oluyor demekki.karnım adet olacak gibide şişti.agrımda var.
benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibimkızlar yaaa yumurtlama döneminde sizinde çok mideniz bulanıyor mu? ben de mi bir gariplik var acaba?
kızlar yaaa yumurtlama döneminde sizinde çok mideniz bulanıyor mu? ben de mi bir gariplik var acaba?
benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibim
Benm bu ay hc akintm.olmadi kuzum ama yumurtam catladi doktor her zaman.olmaz akinti dedigeçen ay yumurtlama döneminde çok akıntım vardı deli gibi.ama bu defa yok.kötu mu acaba akıntı olmaması
EVET CANIM BENİMDE BUGÜN İNANILMAZ MİDE BULANTISI VE BAŞ DÖNMESİ VAR
Ayyy.benmde ck uuykumgeldi yattm uyudm valla.kizlar bde kendime patlican kizarttm yiyemedm hepimizde bi gariplik var sanirim :)benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibim
neler oluyorrr bizeeeeeeeeAyyy.benmde ck uuykumgeldi yattm uyudm valla.kizlar bde kendime patlican kizarttm yiyemedm hepimizde bi gariplik var sanirim :)
ayyyy var ya bugun yumurtlama gunum sadece dr dedi hamilelik olabilir diye.sırf bu yuzden ilişki olacak yani.artık içimden bile gelmiyor zevk için degil yani.offf afedersiniz kızlar.benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibim
noluyor bize bu ay hayırdır inşallah cümleten :)EVET CANIM BENİMDE BUGÜN İNANILMAZ MİDE BULANTISI VE BAŞ DÖNMESİ VAR
yaaa öyle mi dedi iyi bari.korkmuştum bende canım yaaa. ben dun dr daydım.yumurta olmuş gelişmiş.bu akşam için ilişki olsun bakalım dedi.Benm bu ay hc akintm.olmadi kuzum ama yumurtam catladi doktor her zaman.olmaz akinti dedi
neler oluyorrr bizeeeeeeee
allahım şu yumurtlama döneminde olan belirtiler azcıkta hamilelikten göstersin kendini lüffffeeeeeeeennnnnn dinimiz aminnnnnn
yumurtlma don. Degolm canm adetm yaklasti psikolojk sanirim.benmkisi :)neler oluyorrr bizeeeeeeee
allahım şu yumurtlama döneminde olan belirtiler azcıkta hamilelikten göstersin kendini lüffffeeeeeeeennnnnn dinimiz aminnnnnn
canım bu hissin tamamen stresten kaynaklanıyr biliyosun değilmi? yani aklından bebek olcakmı bu defa düşüncesini atmalısın ki hem sen hem eşin böyle daha mutlu olursun inanayyyy var ya bugun yumurtlama gunum sadece dr dedi hamilelik olabilir diye.sırf bu yuzden ilişki olacak yani.artık içimden bile gelmiyor zevk için degil yani.offf afedersiniz kızlar.
Hadi bakalm kalkma hic sabaha kdr hatta abdestli birliktelk olsn cnm ben bu ay hep oyle yaptmyaaa öyle mi dedi iyi bari.korkmuştum bende canım yaaa. ben dun dr daydım.yumurta olmuş gelişmiş.bu akşam için ilişki olsun bakalım dedi.
amanınnnnnnnn hadi ama yaaayumurtlma don. Degolm canm adetm yaklasti psikolojk sanirim.benmkisi :)
Ins kuzumhep dualarimdasiniz zaten allah herkese versn ovulasyn testi aldm internetten adet gunume kdr yapmayi düşünüyorum bakalm hem oyalanirnamanınnnnnnnn hadi ama yaaakelebek19 la birlikte mutlu haber verin bize sonra dua edin bizde verelim bak tam dualık dönemimdeyim tam yumurtlama zamanı sizin dualarınızla yum yumlar kapıverir işine yarayacak şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?