yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

EVET CANIM BENİMDE BUGÜN İNANILMAZ MİDE BULANTISI VE BAŞ DÖNMESİ VAR
benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibim
Ayyy.benmde ck uuykumgeldi yattm uyudm valla.kizlar bde kendime patlican kizarttm yiyemedm hepimizde bi gariplik var sanirim :)

Benimde kasiklarimda batmalar var agri oluyor adet olck gibidegilm ama bu ay sogan da ictigm halde adet olmadm ya mrklaniyorm artik

benimde öyle canım hatta şuanda her kokudan tiksiniyorum az önce çikolata yiyeyim dedim ondan bile iğrendim bi garibim
ayyyy var ya bugun yumurtlama gunum sadece dr dedi hamilelik olabilir diye.sırf bu yuzden ilişki olacak yani.artık içimden bile gelmiyor zevk için degil yani.offf afedersiniz kızlar.

Benm bu ay hc akintm.olmadi kuzum ama yumurtam catladi doktor her zaman.olmaz akinti dedi
yaaa öyle mi dedi iyi bari.korkmuştum bende canım yaaa. ben dun dr daydım.yumurta olmuş gelişmiş.bu akşam için ilişki olsun bakalım dedi.

ayyyy var ya bugun yumurtlama gunum sadece dr dedi hamilelik olabilir diye.sırf bu yuzden ilişki olacak yani.artık içimden bile gelmiyor zevk için degil yani.offf afedersiniz kızlar.
canım bu hissin tamamen stresten kaynaklanıyr biliyosun değilmi? yani aklından bebek olcakmı bu defa düşüncesini atmalısın ki hem sen hem eşin böyle daha mutlu olursun inan

yaaa öyle mi dedi iyi bari.korkmuştum bende canım yaaa. ben dun dr daydım.yumurta olmuş gelişmiş.bu akşam için ilişki olsun bakalım dedi.
Hadi bakalm kalkma hic sabaha kdr hatta abdestli birliktelk olsn cnm ben bu ay hep oyle yaptm

Ins kuzumhep dualarimdasiniz zaten allah herkese versn ovulasyn testi aldm internetten adet gunume kdr yapmayi düşünüyorum bakalm hem oyalanirn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…