tamam canım abdestli olsun.yaaa allahım günah yazmasın valla sabaha kadar öyle yatıyorum yaaaaHadi bakalm kalkma hic sabaha kdr hatta abdestli birliktelk olsn cnm ben bu ay hep oyle yaptm
İnsallh canm hepimz birden verelim guzel hbramanınnnnnnnn hadi ama yaaakelebek19 la birlikte mutlu haber verin bize sonra dua edin bizde verelim bak tam dualık dönemimdeyim tam yumurtlama zamanı sizin dualarınızla yum yumlar kapıverir işine yarayacak şeyleri
Yok bebegm bana bi hoca demisti eger abdestli oliskiye grip yatarsan gunah degilmis ama bebek icin yatiyosn ya ondan hem tutarsa bebegin dogana kadr hem saba hem babaya dua ediyomstamam canım abdestli olsun.yaaa allahım günah yazmasın valla sabaha kadar öyle yatıyorum yaaaa
OLabilir kuzum ben yemege ne yapsam dye instagrama baktm baktm snra usendim valla istek gelmisken yap temizliginiKizlar bende de aacayiptemizlik iisteği oldu buda ssayılırmi ki
Insallah bebek vardir cnmmBenimde kasiklarimda batmalar var agri oluyor adet olck gibidegilm ama bu ay sogan da ictigm halde adet olmadm ya mrklaniyorm artik
hamile kaldığındada kasıkların çok ağrıyorInsallah bebek vardir cnmm
benim bu ay 11. gün sol 15. gün sağ kasığım ağrıdı ama yumurtlama akıntısını hiç göremiyorum ben 15 günden sonra baya bi akıntım oldu ama kremsi bişeydi simdi o da yok cnmmbenimde yumurtlama döneminde kasığım arıyor mesela tahminin bu ay sağ taraftan yumurtladım sağ kasığım çok ağrıdı vede akıntı oldu
eveet ama o ağrılar yumurtlamadan 10 gün sonra başlıyor arkadaşlarımda öyle olduuhamile kaldığındada kasıkların çok ağrıyor
benim gebeliklerinde olan belirtilereveet ama o ağrılar yumurtlamadan 10 gün sonra başlıyor arkadaşlarımda öyle olduu
şu göz bebeklerinin büyümesini bi türlü anlamadım renkli yerimi yoksa ortadaki siyah mı büyüyorbenim gebeliklerinde olan belirtiler
1 : kasık ağrısı
2 : göğüslerde şişlik ve sızlama
3 : akıntı ( beyazımsı)
4 : göz bebeklerim büyüyor dikkat ettim
5 : geçen sefer mesela günde 10 defa felan hapşuruyordum hatta daha fazla
6: normalde cildim çok kurudur krem sürmezsem çatlar ama gebelikte yumşacıktı ellerim
7: mide bulantısı hissi oldu
8: koku hassasiyeti
bende belirtiler böyle olmuştu
beNde gozbebek konusunu anlamiuorm kuzum.gozbebegm.ne.kdrdiki ne.kdr buyuck :)şu göz bebeklerinin büyümesini bi türlü anlamadım renkli yerimi yoksa ortadaki siyah mı büyüyor
ben hiçbirini yaşamıyorum ya :) yine yok
aynennn ama kirpikler bariz belli oluyor canımm onu test ettim onayladımbeNde gozbebek konusunu anlamiuorm kuzum.gozbebegm.ne.kdrdiki ne.kdr buyuck :)
Canim ortadaki mink yer buyuyor bna goz muayenesinde bindamla damlatiyo kucuk yer baya buyuyor cok ssiriyorm dmkki hamileliktede ole oluyor bide kiprikler toplaniyoms bi araya geneldeaynennn ama kirpikler bariz belli oluyor canımm onu test ettim onayladım
AAa o nasilkuzum sylesene bnde bakiyim :)aynennn ama kirpikler bariz belli oluyor canımm onu test ettim onayladım
Hmm anladim canimmCanim ortadaki mink yer buyuyor bna goz muayenesinde bindamla damlatiyo kucuk yer baya buyuyor cok ssiriyorm dmkki hamileliktede ole oluyor bide kiprikler toplaniyoms bi araya genelde
Kelebegin dedigi gibi alt kirpikler yapisik yuzunu yikayinca olur ya top top aynen ole oluyoo acaba ipekcimin de oldu mu kiii :)AAa o nasilkuzum sylesene bnde bakiyim :)
Ben ust kirpikler icinde duydum onu iki tarafta birlesiyor demkki kuzulr bnde hic bakmadm bu ay olemi degilmiHmm anladim canimm
Kelebegin dedigi gibi alt kirpikler yapisik yuzunu yikayinca olur ya top top aynen ole oluyoo acaba ipekcimin de oldu mu kiii :)zobiska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?