yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

benim ilk hamileliğimde yerleşme kanamam olmuştu adetime yakın 4-5 gün kahverengi leke gelmişti sonrasında birden kesilmişti ve adetim bir gün geçince idrarda çift çizgiyi görmüştüm

bende 30 yaşındayım o yüzden diyorum keşke daha erkenmi düşünseydim diye yok inan spora kafam dağılsın diye yazıldım egleniyim biraz diye inş en hayırlı zamanda olur çook teşekkür ederim fikirlerin için canım

Evet cnm maleseff zor bi asama beklio seni kalp atisi varmi kalbi atiyomu ikili tarama falnn filann ins hersey cok güzelgecer ve saglicakla kucaginada almayi nasip etsin rabbim

kızlar ben bu ay 7-8 bardak sogan suyu içtim reglimi geciktirir mi sizce?
batım bugun..gelen giden yok henuz ama soğan suyundan dolayı pazara kadar bekliyim olmazsa diyorum..
3-4 gundurde çok şiddetli bel ağrılarım oluyor..inş bebisimin belirtisidir dua edin

Geciktirimi bilmiyorm ama bn bu ay 15 gn ictum yine adet olmadm canm bnde pko vr adetlerim duzenszdr gecn ocagin 24 unde olmstm ama hala olmadm

gunaydın arkadaşlar.kimseler girmez oldu artık buraya.eskiden burası cıvıl cıvıldı

Benim canım sıkkın biraz, dün hastalandığım için doktora gittim, kan tahlili istedi hadi dedim bi umut beta hcg ye de bakılsın. sonuç 0.100 ( bugün yarın adet olucam

Benim canım sıkkın biraz, dün hastalandığım için doktora gittim, kan tahlili istedi hadi dedim bi umut beta hcg ye de bakılsın. sonuç 0.100 ( bugün yarın adet olucam

sıkma canını herşeyde bi hayır vardır bidahaki ay inş.

bende 11 martı bekliyorum.gebelikle ilgili hiçbir belirtim yok.muhtemelen bu ayda olmayacak

benimde 10 mart. bi kaç gün önce göğüslerde acı sızı vardı ama geçti.. umutsuzca adet olacağım günü bekliyorum bende..

Merhaba herkese..Merak edilmediyimi bikiyorum..tum mesajlari okudum.. bril cim cok uzuldum ...ayni weyi yawiyoruz..bu arada beklenen adetim 17 gun sonra geldi..ilk defa boyle biwey yawiyorum..cok inanmiwdim bu defa..ama cokda uzulmedim..biraz agladim okadar.. bu arada listeye kim bakiyo? Birileri ustlenmediyse ben ilgileniyim.. yeni bat 04.04

senuber merhaba canım.üzüldüm senin için. çunku hepimiz senden umutluyduk.hatta kelebek19 dan da bril den de ben umutluydum.ama kısmet olmadı bu ay.hayırlısı ne diyelim.kendi adıma söyleyeyim ben seni merak ediyordum hatta yazmıştımda nerde bunlar diye.bende kendimi bekliyorum şimdi ama umudum yok.çunku şuan bende hiç belirti yok hamilelikle alakalı

Oyle soyleme yazdigini gormuwdum canim totem yapmiwtim bende ogrenene kadar neden gwciktigimi yazmiyacagim ama okuyordum..canim bilinmez ki bu iwler bende dun cok hopladim zipladim iki gundur cok yogunum acaba dueuk filanmi yapiyorum diye bile duwundum..doktordan geliyorum zaten sabahda tahlilleer yapilacak..inwAllah sen hamilesindir..cok dua ettim bu surecte aĺahim cocuk diyil hayirlisini ver dedim hayirlisi buymuw demekki

amin canım rabbim hepimize hayırlısını versin.ne için tahlil yaptıracaksın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…