canım bu siteden okuyup ögrendiğim kadarıyla açık pembe yada kahverengi lekelenme yada akıntı için yerleşme kanaması yada akıntısı diyorlar.herkeste olmuyormuş ama olanlarda varmış.netten yaptığım araştırmalarda bu kuçuk kanamaların sebebi ise bebek yada embriyo diyeyim ana rahmine yerleşirken kılcal damarlara denk gelebiliyormuş ve bu adet kanamasından daha az olan lekelenme dedikleri kanamalarda bu yuzden oluyormuş.
Evet canım ilk hamileliğim ve 30 yaşındayım o yüzden endişelenmek içi. Daha çok sebebim vardı , geç kalıyorum hissi vardı ekstradanAma sonra yaptığım hatanın farkına vardım. Belki o ay da olmayacaktı, ama inan diğer aylar gb ah vah etmeyecektim adet olsaydım. Spora yazılman güzel olmuş ama "şimdi ben spora yazıkdım kesin hamile kalıcam" diye beklenti içinde devam ediceksen inan bu kez de olmaz
Evet cnm maleseff zor bi asama beklio seni kalp atisi varmi kalbi atiyomu ikili tarama falnn filann ins hersey cok güzelgecer ve saglicakla kucaginada almayi nasip etsin rabbimTatlım evet cuma günü de verdim yani tam 2 gün sonra, katlanmış çok şükür :) yarın kese görmeye gidecez inşallah bakalım heyecanlıyım cidden yaa... Ve gerçekten de testte pozitif görmek yetmiyormuş... Biir sürü aşama... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum valla
Kuzumm sikma nolur canini bak hic degilse bu ay yumurtan büyüdüve catladi ve tsm gununde adet olabiliyosun her sy herkesin tutmuyoki cnm bidaki aya tutcak inssKizlar gunaydn ben hastalandm
Uzulme canim hayirlisi olsun hakkinda kismet nasip.ne zamnsa olurKizlar gunaydn ben hastalandm
Geciktirimi bilmiyorm ama bn bu ay 15 gn ictum yine adet olmadm canm bnde pko vr adetlerim duzenszdr gecn ocagin 24 unde olmstm ama hala olmadmkızlar ben bu ay 7-8 bardak sogan suyu içtim reglimi geciktirir mi sizce?
batım bugun..gelen giden yok henuz ama soğan suyundan dolayı pazara kadar bekliyim olmazsa diyorum..
3-4 gundurde çok şiddetli bel ağrılarım oluyor..inş bebisimin belirtisidir dua edin
Benim canım sıkkın biraz, dün hastalandığım için doktora gittim, kan tahlili istedi hadi dedim bi umut beta hcg ye de bakılsın. sonuç 0.100( bugün yarın adet olucam
senuber merhaba canım.üzüldüm senin için. çunku hepimiz senden umutluyduk.hattaMerhaba herkese..Merak edilmediyimi bikiyorum..tum mesajlari okudum..bril cim cok uzuldum ...ayni weyi yawiyoruz..bu arada beklenen adetim 17 gun sonra geldi..ilk defa boyle biwey yawiyorum..cok inanmiwdim bu defa..ama cokda uzulmedim..biraz agladim okadar.. bu arada listeye kim bakiyo? Birileri ustlenmediyse ben ilgileniyim.. yeni bat 04.04
Oyle soyleme yazdigini gormuwdum canim totem yapmiwtim bende ogrenene kadar neden gwciktigimi yazmiyacagim ama okuyordum..canim bilinmez ki bu iwler bende dun cok hopladim zipladim iki gundur cok yogunum acaba dueuk filanmi yapiyorum diye bile duwundum..doktordan geliyorum zaten sabahda tahlilleer yapilacak..inwAllah sen hamilesindir..cok dua ettim bu surecte aĺahim cocuk diyil hayirlisini ver dedim hayirlisi buymuw demekkisenuber merhaba canım.üzüldüm senin için. çunku hepimiz senden umutluyduk.hattakelebek19 dan da bril den de ben umutluydum.ama kısmet olmadı bu ay.hayırlısı ne diyelim.kendi adıma söyleyeyim ben seni merak ediyordum hatta yazmıştımda nerde bunlar diye.bende kendimi bekliyorum şimdi ama umudum yok.çunku şuan bende hiç belirti yok hamilelikle alakalı
amin canım rabbim hepimize hayırlısını versin.ne için tahlil yaptıracaksın sen?Oyle soyleme yazdigini gormuwdum canim totem yapmiwtim bende ogrenene kadar neden gwciktigimi yazmiyacagim ama okuyordum..canim bilinmez ki bu iwler bende dun cok hopladim zipladim iki gundur cok yogunum acaba dueuk filanmi yapiyorum diye bile duwundum..doktordan geliyorum zaten sabahda tahlilleer yapilacak..inwAllah sen hamilesindir..cok dua ettim bu surecte aĺahim cocuk diyil hayirlisini ver dedim hayirlisi buymuw demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?