yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Arkadaşlar merhaba size bir sorum iş yerinde beraber çalıştığım bir arkadaşım var o da bizler gibi bebeği olsun istiyor
2 senelik evli korunmuyor ve şubat ayının 24 yumurtlama günüymüş öncesi ve sonrası günlerde ilişki olmuş
bu gün 12. günmüş ve çok kötü baş ağrısı - bulantı - titreme - birde dün akşam pembe bir akıntı olmuş bu günde idrardan sonra aynısı gibi açık pembe bir akıntı olmuş hamilelik belirtisi olabilirmi kötü düşünmek de istemiyoruz
her şeyin hayırlısı tabiki de

canım bu siteden okuyup ögrendiğim kadarıyla açık pembe yada kahverengi lekelenme yada akıntı için yerleşme kanaması yada akıntısı diyorlar.herkeste olmuyormuş ama olanlarda varmış.netten yaptığım araştırmalarda bu kuçuk kanamaların sebebi ise bebek yada embriyo diyeyim ana rahmine yerleşirken kılcal damarlara denk gelebiliyormuş ve bu adet kanamasından daha az olan lekelenme dedikleri kanamalarda bu yuzden oluyormuş.

teşekkürler

Kismet canm ama ck uzuldm o kadar bekliyomusum yani
uzulmicem diyordun ama uzuluyorsun insan be canım.valla ben bile uzuldum yani bu aydan bende umutluyum.eger bu ay olmazsa sanki diger aylara nazaran daha çok uzulecekmişim gibi geliyor

Üzülme kuzum yaa bak burda hamile kalmış olan hepimiz aynı şeyi söylüyoruz. Beklemedik ve gerçekleşti çok şükür. Ben oluruna bırakmıştım, memlekete gidip iyi bi doktora göründükten sonra napıcama karar vericem diyip gidip bi sürü orkid almıştım hatta. Büşra aynı şekilde zamana bırakıp kafasından çıkarmıştı. Zobişka desen yine öyle, kafasından attı hatta spor salonuna yazılmış filan ve beklemediği an oldu. Akıl veriyomuş gb olmak istemiyorum ama olayın özü şu "elinden geleni yap ama oluruna bırak, olsa da olur olmasa da olur" diyebilmek önemli. Çünkü ne derler bilirsin, kendini muhtaç hissettiğin hiçbişey gerçekleşmez. Umarım anlatabilmişimdir
Kismet canm ama ck uzuldm o kadar bekliyomusum yani

çok güzel anlatmışsın inş başarabiliriz söylediklerini devamlı kendime tekrar ediyorum bende ama pratikte uygulamak zor oluyo maalesef

Biliyorum tatlım bilmez olurmuyum ben de 9 ay uğraştım sonra dedim ki düşününce kendime zarar veriyorum üstelik vücudum da strese giriyo olacağı varsa da olmuyo. Tamamen unutmak değil bu elbet, hiç düşünmedim mi düşündüm tabi. Ama o ay eşimle birlikte olurken önceki aylar gb bebiş bebiş diye değil biz biz diye düşündüm.çünkü öyle düşününce görevmiş gb geliyo.vücudumuz bizden daha akıllı valla.hemen alarm verip olacağı da olmaz yapıyor sanki tehlikedeymiş gb. Kafayı boşaltmak için de en güzel yol kendine bazı hedefler koymak, bebişten farklı planlar yapmak bence. Spor olur hobi kursu olur ne biliim işte sizi ne oyalayacaksa...
çok güzel anlatmışsın inş başarabiliriz söylediklerini devamlı kendime tekrar ediyorum bende ama pratikte uygulamak zor oluyo maalesef

yaa degilmi inş başarabilirim bende spora yazıldım ki biz daha çalışmalara yeni başladık.sanırım çevremdeki olumsuzluklardanda cok etkileniyorum maalesef ben yeni katıldım aranıza senin ilk hamileliğinmi?hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Evet canım ilk hamileliğim ve 30 yaşındayım o yüzden endişelenmek içi. Daha çok sebebim vardı , geç kalıyorum hissi vardı ekstradan Ama sonra yaptığım hatanın farkına vardım. Belki o ay da olmayacaktı, ama inan diğer aylar gb ah vah etmeyecektim adet olsaydım. Spora yazılman güzel olmuş ama "şimdi ben spora yazıkdım kesin hamile kalıcam" diye beklenti içinde devam ediceksen inan bu kez de olmaz

uzulmicem diyordun ama uzuluyorsun insan be canım.valla ben bile uzuldum yani bu aydan bende umutluyum.eger bu ay olmazsa sanki diger aylara nazaran daha çok uzulecekmişim gibi geliyor
Agladm ettm ama elimden bsi gelmiyo bende bundan snra duamicm ustune hazirana kdr akisina birakcam snra Ya tup bebek ya asilama allahm ne yazdysa onu yasicaz ama allahm ck bekletmesn

Hah şöylee süpersin kuzum . Valla kendimize eziyet ediyoruz bazen bile bile. Çok güzel düşünmüşsün. Hem rabbim yazdıysa varsın tüp bebek olsun. Hazirana dek hiç kafana takma. O gün geldiğinde gerekeni yaparız deyip oluruna bırak.
Agladm ettm ama elimden bsi gelmiyo bende bundan snra duamicm ustune hazirana kdr akisina birakcam snra Ya tup bebek ya asilama allahm ne yazdysa onu yasicaz ama allahm ck bekletmesn

Doktorunu da ihmal etme tabi. Elimizden geleni yapmamız lazım sonuçta, sonrası tevekkül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…