yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Kizlar merhaba ben de bebek istiyorum 3 ay oldu ama hala olmadi.ovu testi falan hic yapmadim.acaba ben de mi baslasam yapmaya.birde bat dediginiz sey ne.biraz bu konulardabilgisizim de

Kizlar merhaba ben de bebek istiyorum 3 ay oldu ama hala olmadi.ovu testi falan hic yapmadim.acaba ben de mi baslasam yapmaya.birde bat dediginiz sey ne.biraz bu konulardabilgisizim de
Canm bat beklenen adet tarihi demek ovulasyn testleriyle yumurtladogn tarhi ogrenip daha emin sekilde iliskiye girersin tabi allaha kalms gerisi

Saol kuzumm.. Farkindayim cnm giremiyosun olsun iyi olda.. Kan verdinmi tekrar canim
Tatlım evet cuma günü de verdim yani tam 2 gün sonra, katlanmış çok şükür :) yarın kese görmeye gidecez inşallah bakalım heyecanlıyım cidden yaa... Ve gerçekten de testte pozitif görmek yetmiyormuş... Biir sürü aşama... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…