Dikkat et canim kendine.. unutulurmusun kiz sen hicc deliiKızlar bana müsade Kociş le ilgileneyim azıcık güzel haberler bekliyorum hepinizden öptüm kocaman iyi akşamlar beni unutmayın olurmu
Anca beraber kanca beraber dimi amaaİtinaylaben çekiyorum o da çeksin
Anca beraber kanca beraber dimi amaa
Tamam canim iyi gecelerrrAynen öylebana da müsade. Uzanayım yoksa yediklerim yine midemi terkedicek
Ovu testleri ne durumda bebişim :))kuzum yok gelen giden ümitlensemmi ki ama aslında 5ini beklicm şubatn 28 çekmesnden dolayı
Kuzum saat 10.30dan 18.10 a kadar okuldaydm sonra da yarım saat direksiyon, ancak eve gel yemek ye felanBanads hep aynisi oluyoo cnm kimseciklet cvp yazmiyo
Canım unutur muyum hepinizin ismini teker teker sayıyorum :))Dualariniza ihtiyacimizz var cnm unutmayin bizi tamammi
Kuzum hala cift cizgi siliklesmedi cokta koyu deglOvu testleri ne durumda bebişim :))
Canm bat beklenen adet tarihi demek ovulasyn testleriyle yumurtladogn tarhi ogrenip daha emin sekilde iliskiye girersin tabi allaha kalms gerisiKizlar merhaba ben de bebek istiyorum 3 ay oldu ama hala olmadi.ovu testi falan hic yapmadim.acaba ben de mi baslasam yapmaya.birde bat dediginiz sey ne.biraz bu konulardabilgisizim de
Yavaş yavaş koyulaşıyorsa tamamdr ben sana söyliyimKuzum hala cift cizgi siliklesmedi cokta koyu degl
Saol kuzumm.. Farkindayim cnm giremiyosun olsun iyi olda.. Kan verdinmi tekrar canimCanım unutur muyum hepinizin ismini teker teker sayıyorum :))
Günaydın canimmgunaydın kızlarrrr :)
işe geldik ama benim çok uykum var ve 3 gündür sanki midemde taş var gibi agrıyorgünaydın sabah oldu ve işe geldik herkese selamlar
Tatlım evet cuma günü de verdim yani tam 2 gün sonra, katlanmış çok şükür :) yarın kese görmeye gidecez inşallah bakalım heyecanlıyım cidden yaa... Ve gerçekten de testte pozitif görmek yetmiyormuş... Biir sürü aşama... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey istemiyorum vallaSaol kuzumm.. Farkindayim cnm giremiyosun olsun iyi olda.. Kan verdinmi tekrar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?