Erken.gebelik.testimde yok. normalleri icinde bekliyorum.henuz erken diye.Hadi hayirlisi canim insallah hayirlisi olurr
1 tane varsa.simdilik.yapma canim. Bende 5 tane var yapmiyorum. Ama normal test isteMerhaba kizlar benim de adetime alti gun var bende de ne gebelik ne de adet belirtisi var.elimde bi test var yapmamak icin kendi mi zor tutuyorum yaaa dayanamiyorum yapsam cikar mi ki
Iyi dayaniyorsun ben olsam bitirmistim testleri.aslinda ciknayinca cok uzuluyorum kendimi yipratiyorum.oluruna birakayim diyorum olmuyor1 tane varsa.simdilik.yapma canim. Bende 5 tane var yapmiyorum. Ama normal test iste
Ama cok erken. Yani okuduklarimdan bile en erken ogrenen 5 gun once. O yuzden beklim dedim. yarin yapayim bariIyi dayaniyorsun ben olsam bitirmistim testleri.aslinda ciknayinca cok uzuluyorum kendimi yipratiyorum.oluruna birakayim diyorum olmuyor
gunaydın canım.bu ay regl olan yada olmadan sonucu negatif çıkan herkes forumdan ayrılma kararı veriyor galibaGünaydın kizlar.. Adet olmadim ama cuma kan verdim sonuc negatif.. Ruhen ve bedenen gerçekten yoruldum cocuk olayins bi süre ara vermeye karar verdim. Ayrica bebekle ilgili hic bisey görmek duymak okumak istemiyorum bu sebeple uzun bi süre aranızda olamicam hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz hakkınızı helal edin ins tez zamanda hepiniz güzel haberler alırsınız. HOŞÇAKALIN
Aynen öyle canim ne kadar üstüne gidersek daha cok yipraniyoruz oyüzden uzunnnnca bi sure bitiriyorum bu konuyu. Rabbim nasip ederse olur yokss yapcak bisey yok. Ins senin adet ağrısı degildirgunaydın canım.bu ay regl olan yada olmadan sonucu negatif çıkan herkes forumdan ayrılma kararı veriyor galibacanım inşallah sende en kısa surede yavruna kavuşursun.belki herşeyden uzak kalıp umursamamak gerek.herkes kafamdan atınca hamile kaldım diyor.bunda bir keramet var galiba.benimde bat 11 mart ama karın agrım başladı bile.zaten bu ay hiç umudum yoktu galiba en iyisi uzak kalmak herşeyden diye bende duşunmeye başladım.
haklısın çok yıpranıyoruzAynen öyle canim ne kadar üstüne gidersek daha cok yipraniyoruz oyüzden uzunnnnca bi sure bitiriyorum bu konuyu. Rabbim nasip ederse olur yokss yapcak bisey yok. Ins senin adet ağrısı degildir
haklısın çok yıpranıyoruzsenin gitme kararında üzdü beni inan gözlerim doldu allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Kan sonucunu aldigim gun eve geldim ve saatlerce agladim inan. Insan ne kadar beklemiyorum umudum yok desede aslinda cok daha fazla bekliyomus bunu anladim cok yoruldum gercekten.. Saol ilgin icin kuzum bende duygulandim suan neyse kendinize cok iyi bakinhaklısın çok yıpranıyoruzsenin gitme kararında üzdü beni inan gözlerim doldu allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Hersey gonlunce olsun canim insallah tez vakitte kavusursn bebegine kendine iyi bakKan sonucunu aldigim gun eve geldim ve saatlerce agladim inan. Insan ne kadar beklemiyorum umudum yok desede aslinda cok daha fazla bekliyomus bunu anladim cok yoruldum gercekten.. Saol ilgin icin kuzum bende duygulandim suan neyse kendinize cok iyi bakin
Canım benim allah yolunuda bahtınıda açık etsin.Seninde cümleminizinde inşallah.Kan sonucunu aldigim gun eve geldim ve saatlerce agladim inan. Insan ne kadar beklemiyorum umudum yok desede aslinda cok daha fazla bekliyomus bunu anladim cok yoruldum gercekten.. Saol ilgin icin kuzum bende duygulandim suan neyse kendinize cok iyi bakin
Hersey gonlunce olsun canim insallah tez vakitte kavusursn bebegine kendine iyi bak
Cok saolun kizlarr ins ben geldigimdede siz bana iyi haberler verirsiniz...Canım benim allah yolunuda bahtınıda açık etsin.Seninde cümleminizinde inşallah.
Aynen yaa bi agirlik coktu topike bir bir dokuluyoruzz bende cok bunaldim ama napimm elimden geleni yapiyorummkızlar ya 10gün ara verdim altı üstü durgunlaşmış burası negatifleşmişelizanim gitmesen olmazmı zaten son zmnlarda öyle çok bebkten konuşmuyo kimse sensiz olmazki burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?