yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Merhaba kizlar benim de adetime alti gun var bende de ne gebelik ne de adet belirtisi var.elimde bi test var yapmamak icin kendi mi zor tutuyorum yaaa dayanamiyorum yapsam cikar mi ki

Merhaba kizlar benim de adetime alti gun var bende de ne gebelik ne de adet belirtisi var.elimde bi test var yapmamak icin kendi mi zor tutuyorum yaaa dayanamiyorum yapsam cikar mi ki
1 tane varsa.simdilik.yapma canim. Bende 5 tane var yapmiyorum. Ama normal test iste

Günaydın kizlar.. Adet olmadim ama cuma kan verdim sonuc negatif.. Ruhen ve bedenen gerçekten yoruldum cocuk olayins bi süre ara vermeye karar verdim. Ayrica bebekle ilgili hic bisey görmek duymak okumak istemiyorum bu sebeple uzun bi süre aranızda olamicam hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz hakkınızı helal edin ins tez zamanda hepiniz güzel haberler alırsınız. HOŞÇAKALIN

gunaydın canım.bu ay regl olan yada olmadan sonucu negatif çıkan herkes forumdan ayrılma kararı veriyor galiba canım inşallah sende en kısa surede yavruna kavuşursun.belki herşeyden uzak kalıp umursamamak gerek.herkes kafamdan atınca hamile kaldım diyor.bunda bir keramet var galiba.benimde bat 11 mart ama karın agrım başladı bile.zaten bu ay hiç umudum yoktu galiba en iyisi uzak kalmak herşeyden diye bende duşunmeye başladım.

Aynen öyle canim ne kadar üstüne gidersek daha cok yipraniyoruz oyüzden uzunnnnca bi sure bitiriyorum bu konuyu. Rabbim nasip ederse olur yokss yapcak bisey yok. Ins senin adet ağrısı degildir

Aynen öyle canim ne kadar üstüne gidersek daha cok yipraniyoruz oyüzden uzunnnnca bi sure bitiriyorum bu konuyu. Rabbim nasip ederse olur yokss yapcak bisey yok. Ins senin adet ağrısı degildir
haklısın çok yıpranıyoruz senin gitme kararında üzdü beni inan gözlerim doldu allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.

haklısın çok yıpranıyoruz senin gitme kararında üzdü beni inan gözlerim doldu allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Kan sonucunu aldigim gun eve geldim ve saatlerce agladim inan. Insan ne kadar beklemiyorum umudum yok desede aslinda cok daha fazla bekliyomus bunu anladim cok yoruldum gercekten.. Saol ilgin icin kuzum bende duygulandim suan neyse kendinize cok iyi bakin

Hersey gonlunce olsun canim insallah tez vakitte kavusursn bebegine kendine iyi bak

Canım benim allah yolunuda bahtınıda açık etsin.Seninde cümleminizinde inşallah.

günaydın kızlar.pazartesiye kötu başladık.sonu guzel biter inşallah.

kızlar ya 10gün ara verdim altı üstü durgunlaşmış burası negatifleşmiş elizanim gitmesen olmazmı zaten son zmnlarda öyle çok bebkten konuşmuyo kimse sensiz olmazki burası

kızlar ya 10gün ara verdim altı üstü durgunlaşmış burası negatifleşmiş elizanim gitmesen olmazmı zaten son zmnlarda öyle çok bebkten konuşmuyo kimse sensiz olmazki burası
Aynen yaa bi agirlik coktu topike bir bir dokuluyoruzz bende cok bunaldim ama napimm elimden geleni yapiyorumm

Ocak 2015 Anne adaylarımız..
@sade kahve .....07.01.Tebrikler
@gulucukgs .......07.01.Tebrikler
@Gurbet_gelini 12.01.Tebrikler

Şubat 2015 Anne adaylarımız..
@s_busra .....09.02 ..Tebrikler..
@abadiss güzel birsüpriz oldu
@zobiska ..... .25.02.Tebrikler

Mart için yeniden Umut doluyuz
@elizanim ... .....08.03... ...umut dolu
@lamb-h ..... ......08.03... ...umut dolu
@GoFRreT ... .....09.03... ...umut dolu
@aslla ...... ..........10.03... ...umut dolu
@mry07 ....... .....10.03... ...umut dolu
@desirrem .... ...11.03... ...umut dolu
@edahazalozer 14.03... ...umut dolu
@Sibelll ..... ........15.03... ...umut dolu
@esrade ... .........16.03... ...umut dolu
@enbisevdigim 20.03... ...umut dolu
@frozen85 ..... ...25.03... ...umut dolu
@kelebekk47 ... 27.03... ...umut dolu
@biberya .... ....varlığın yeter..... ......

Nisan için yeni umutlar
@senuber ........04.04.. ..umut dolu
@bril .................04.04.. ..umut dolu
@sare_17...........04.04.. ..umut dolu
@kelebek19 .....06.04.. ..umut dolu

Listeye adını yazdırmak isteyen, bana msj atsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…