canım herkes umutsuzluğa kapılmaya başladı mana da deil bende iki ay susmuştum biçok konuda konuştukça insan acaba diyo hep elimizden geldiğince herkese destek olcas bişekilde ben yanınızdayım her türlü ama herkesin kendi tercihi tabi dostluğumuzu kaybetmeyelim en azından seviyorum ben burayı :) sizleriAynen yaa bi agirlik coktu topike bir bir dokuluyoruzz bende cok bunaldim ama napimm elimden geleni yapiyorumm
bende seviyorum canım sizleri umutsuzluğa kapıldığım çok oluyor benimde ama napimm burda sizin mutluluklarınızdan kendime pay çıkarıyorumm sabır diyorumm sabırrcanım herkes umutsuzluğa kapılmaya başladı mana da deil bende iki ay susmuştum biçok konuda konuştukça insan acaba diyo hep elimizden geldiğince herkese destek olcas bişekilde ben yanınızdayım her türlü ama herkesin kendi tercihi tabi dostluğumuzu kaybetmeyelim en azından seviyorum ben burayı :) sizleri
canım insanız mutlaka umutsuzluğa düşeceğiz ama bu durumu yakın çevremizle paylaşamıyoruz burası her anlamda destek bize ben sizler sayesinde aştım biçok şeyi herkesin gönlündeki muradı bişekilde oınların olcak yeterki sabredelim Raabbim çok büyük ben inanıyorumbende seviyorum canım sizleri umutsuzluğa kapıldığım çok oluyor benimde ama napimm burda sizin mutluluklarınızdan kendime pay çıkarıyorumm sabır diyorumm sabırr
canım senin bat 8 martmış.var mı bir gelişme? inşallah senden bari hayırlı haberler alırız.bende seviyorum canım sizleri umutsuzluğa kapıldığım çok oluyor benimde ama napimm burda sizin mutluluklarınızdan kendime pay çıkarıyorumm sabır diyorumm sabırr
Oyle tabi canim benimm ben hepp burlardayimm destegede ihtiyacim varcanım insanız mutlaka umutsuzluğa düşeceğiz ama bu durumu yakın çevremizle paylaşamıyoruz burası her anlamda destek bize ben sizler sayesinde aştım biçok şeyi herkesin gönlündeki muradı bişekilde oınların olcak yeterki sabredelim Raabbim çok büyük ben inanıyorum
canim benim bat 6 siydi ama ben gecikir diye sekiz yazmistimm ama hala gelmedi ne agri var ne bisey gecen hafta ankarada dr gitmistimm bebek yok dedi o yuzden bi umudum heycanim da yok olmazsam yine gidicem bakalimm bende pek gecikme olmaz ama var bi sorun anlasilann hayirlisicanım senin bat 8 martmış.var mı bir gelişme? inşallah senden bari hayırlı haberler alırız.
elimden geldiğince desteğe hazırım kuzum :) her zmn moral herşeyin ilacı onu yüksek tutmayı başarabilirsek başarılı oluruz ben bile 10gün yattım dün dedimki iyi olcam ben diye diye bugün işe geldim çok şükür beynimiz bize bağlı çalışıyo duygularımızla hislerimizle o yüzden çok üzülmemek düşünmemek lazım bazenOyle tabi canim benimm ben hepp burlardayimm destegede ihtiyacim var
canim benim bat 6 siydi ama ben gecikir diye sekiz yazmistimm ama hala gelmedi ne agri var ne bisey gecen hafta ankarada dr gitmistimm bebek yok dedi o yuzden bi umudum heycanim da yok olmazsam yine gidicem bakalimm bende pek gecikme olmaz ama var bi sorun anlasilann hayirlisi
Aynen katiliyorum canim dogru soyluyosunn bende bunu yapmaya calisiyorumm ben iyiyimmelimden geldiğince desteğe hazırım kuzum :) her zmn moral herşeyin ilacı onu yüksek tutmayı başarabilirsek başarılı oluruz ben bile 10gün yattım dün dedimki iyi olcam ben diye diye bugün işe geldim çok şükür beynimiz bize bağlı çalışıyo duygularımızla hislerimizle o yüzden çok üzülmemek düşünmemek lazım bazen
ben aralık ayında dedimki olmucak herhalde çocuğum çok umutsuzdum mutsuzdum sonra bi akşam durdu dedimki bu böyle olmaz Rabbim herşeyin en iyisini bilir bundna sonra üzülmücem bir ay öyle geçti 2.ay daha rahattım o ay tuttu ama çok rahatlattım vucudumu beynimi fırsat buldukça kuran okudum dua ettim manen rahat olmaya çalıştım gerisini Rabbim veriyo zatenAynen katiliyorum canim dogru soyluyosunn bende bunu yapmaya calisiyorumm ben iyiyimm
En guzelini yapmissin canim bende oyle yapcamm insallahben aralık ayında dedimki olmucak herhalde çocuğum çok umutsuzdum mutsuzdum sonra bi akşam durdu dedimki bu böyle olmaz Rabbim herşeyin en iyisini bilir bundna sonra üzülmücem bir ay öyle geçti 2.ay daha rahattım o ay tuttu ama çok rahatlattım vucudumu beynimi fırsat buldukça kuran okudum dua ettim manen rahat olmaya çalıştım gerisini Rabbim veriyo zaten
yap canım ben son zaman kitap okumaya verdim kendimi o çok işime yaradı kafamı oyaladıEn guzelini yapmissin canim bende oyle yapcamm insallah
belki keseyi görememiştir.kan testi yaptırdın mı?Oyle tabi canim benimm ben hepp burlardayimm destegede ihtiyacim var
canim benim bat 6 siydi ama ben gecikir diye sekiz yazmistimm ama hala gelmedi ne agri var ne bisey gecen hafta ankarada dr gitmistimm bebek yok dedi o yuzden bi umudum heycanim da yok olmazsam yine gidicem bakalimm bende pek gecikme olmaz ama var bi sorun anlasilann hayirlisi
Bende okuyorum kitap cnm ama cogunlukla orgu arklardan bebis haberi geliyor onlara yelek flan oruyorum :)yap canım ben son zaman kitap okumaya verdim kendimi o çok işime yaradı kafamı oyaladı
Kanda da cikmadi canim 0.5 di gecen pazartesibelki keseyi görememiştir.kan testi yaptırdın mı?
ör canım bende battaniye ördüm arkadşalarıma hep :) deşarz oluyo insan terapi gibi geliyoBende okuyorum kitap cnm ama cogunlukla orgu arklardan bebis haberi geliyor onlara yelek flan oruyorum :)
Kanda da cikmadi canim 0.5 di gecen pazartesi
sağol canım hoş bldum iyileşmek zorunda bıraktılar işyerim sağolsun :) bugün bismillah dedim geldim ama iyiyim çok şükür yattığım döneme bakarak sen nasılsınBüşracım geçmiş olsun hoşgeldin. İyileşmişsindir umarım
amin canım h geldin biz iyiyiz sen nasılsınSelam kizlar Nasılsıniz guzel bi hafta olsun hepimiz icin
sağol canım hoş bldum iyileşmek zorunda bıraktılar işyerim sağolsun :) bugün bismillah dedim geldim ama iyiyim çok şükür yattığım döneme bakarak sen nasılsın
AYY kuzum benim ya Rabbime güven sen onu nasıl koruyodur kimbilir kafana takma sakın yat dinlen elinden geldiğince bende geçen cmt mecburiyetten istemediğim bi doktora gittim 7 haftalıktım o zmn normal herşey dedi kalp atışını duyduk 2 hafta sonra testlerimi yaptırmaya başka bi doktora gitcem bişey çıkmaz inş insan nasıl korunacapını şaşırıyoAman dikkat et. Başka hiçbişey önemli değil. 3 aylık olduk düşük tehlikesi bitti zannederlen bugün doktora gittim kesen çok aşağıda düşük tehlikesi var diyip ilaç yazdı. Bütün moral sıfırlandı. Umarım bırakmaz bebeğim beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?