yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Ben zaten sürekli dinleniyorum ki canım, kendini yormuş olabilirsin dedi ama değil. Ne biliim işte. İnşallah düzelir. Sen de dikkat et kendine. Görüşürz
Sen elinden geleni yap kuzumda gerisi Rabbimin bileceği iş bişey olmaz Allahın izniyle dikkat et kendine dualarım seninle :) öptüm çok

Gecmis olsun cnm cok dikkat ett

Sağol kuzum öğleden önce öyle bi stres yaşattı işte dr hanım sağolsun. Perişan olduk eşim de ben de Sonra başka doktora göründük o da gidişat normal dedi. Rahatladık biraz ama kime inanıcağımızı şaşırdık ya artık. Hala da atlatamadım korkumu
Gecmis olsun cnm cok dikkat ett

Mrb kizlr hpsgeldn busra . gecmis olsun sade kahve insallh hersy yoluna girer

Ruh hallerine gore tavir sergiliyolar pislerr dedigin gibi guven olmuyo bi bakiyosun iyi bi bakiyosun belli acelece basindan savmaya calisiyolar sen icini ferah tut bakma manyaklaraa

Özele gidiyoruz biraz daha ilgilensinler diye ama yine aynı. Bi yandan hak veriyorum her gün onlarca insanla uğraşıyolar ve onlar da robot değil sonuçta. Ama öte yandan diyorum ki, bu bizim için en kıymetli şey hayatta, üstüne titriyoruz daha yavrumuz doğmadan. Ama kızgınlığım ağır basıyor. Kaç dr denedim iyi ve tecrübeli birini bulalım diye, yok yok yok. İki ayrı doktora görünmeye karar verdim ben de.
Ruh hallerine gore tavir sergiliyolar pislerr dedigin gibi guven olmuyo bi bakiyosun iyi bi bakiyosun belli acelece basindan savmaya calisiyolar sen icini ferah tut bakma manyaklaraa

benim ilk hamileliğimde doktor konusunda çok sıkıntı yaşamıştım resmen paramla rezil oldum diyebilirim 5 sene öncesi her ay 100 tl muayene veriyordum ve son ayımda doktorum beni yarı yolda bıraktı ne zaman arasam tatildeyim şurdayım burdayım bende sinir oldum zaten son ayım allah korusun kanama olur su gelir diye tedirgin gezmek istemedim bi özel hastanede başka dra çıktım son anda çıkmama rağmen allah razı olsun beni dışlamadı çok ilgilendi ve doğumumu o gerçekleştirdi allah herkesin yardımcısı olsun hayırlı dr.larla karşılaştırsın

Ayy aynı durumdayım bunun adı gerçekten paranla rezil olmak. O doktordan da allah razı olsun, bak ne güzel duanı almış bundan büyük ödeme mi olur. Bir de kadın doğum konusunda bence kadın dr tercih edilmemeli. Bunu iki kez tecrübe ettim sağolsunlar

beni yarı yolda bırakan erkek dr.du ilgilenense kadın :) normalde bende kadınlara güvenemiyorum ama erkeklerede güvenmemek gerektiğini öğrendim ilk doğumumda :)

bide kendi kendime bi karar almıştım doğumdan sonra kimseye dr. tavsiye etmedim etmemde birine iyi gelen diğerine kötü gelebiliyo tecrübeyle kanıtlandı malesef ..

h buldum canım güzel gidiyo çok şükür bende daha tam dr konrtolune giremedim ondan yana sıkıntılıuyım biraz ay sonuna bi dr buldum bakalım inş memnun kalırım sen nasılsın?
inş. canım. bende iyiyim çok şükür gün sayıyorum az kaldı bakalım bu ay tutacakmı.. hayırlısı..

Elbette bütün erkek doktorlar iyi kadınlar kötü diye bişey yok. Ama hem duyduklarım hem de kendi tecrübelerim bu yönde. Dediğin de doğru aslında, birine iyi olan dr başkasına iyi olmayabilir. Allaha emanetiz gerisi bahane
beni yarı yolda bırakan erkek dr.du ilgilenense kadın :) normalde bende kadınlara güvenemiyorum ama erkeklerede güvenmemek gerektiğini öğrendim ilk doğumumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…