cok tewekkur ederim canim allah butun isteyenleri sevindirsinHayırlı olsun canm gözün aydin
ya bak ona katiliyorum.. wukrler olsun canimm bi sikintim yok bende pek bulanti falanda olmaz inwAllah boylede devam eder :)büyüyoruz canım günden güne günler nasıl geçiyo anlamıyorum çalışırken :) senin keyfin nasıl varmı sıkıntıların gebelikle alakalı?
inş canım istediğin gibi olur bnm bulantılarım ve öğürmelerim yeni geçmiştiki yenide başlıyo gibi halsizlik başladı havalardan sanırım gün günü tutmuyo :) buna şükürcok tewekkur ederim canim allah butun isteyenleri sevindirsin
ya bak ona katiliyorum.. wukrler olsun canimm bi sikintim yok bende pek bulanti falanda olmaz inwAllah boylede devam eder :)
olsun bebiwler salikli olsundainş canım istediğin gibi olur bnm bulantılarım ve öğürmelerim yeni geçmiştiki yenide başlıyo gibi halsizlik başladı havalardan sanırım gün günü tutmuyo :) buna şükür
amin canım en başı o zaten :)olsun bebiwler salikli olsunda
nasılsın tatlımgunaydin canim aminn cumlemizin :)
döllendi ya sonuçta :) içinde büyücek acelemiz yok :) 18 haftamı dolduruyorum bende :) hayırlısıyla şikayetlerin yok demicok wukr canim iyiyim.dun kan verdim. sonuc 184.4 bizim tenbel gec dollenmiw galiba doktorun dediyine gore awagi yukari 4 haftalik :)
. sen nasilsin?
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun naıslsın neler yapıyosun?Hayırlı kandiller..
evetttt en esas da o))))))))) ayyy canimm hayirlisiyla kucagina alacaksin inwAllahdöllendi ya sonuçta :) içinde büyücek acelemiz yok :) 18 haftamı dolduruyorum bende :) hayırlısıyla şikayetlerin yok demi
amin canım inş o günleride görürüz günler geçtikçe insan heyecanlanıyo süreç naısl işlicek merak ediyo gerçi ben çalıştığıma anlamıyorum günleride :)evetttt en esas da o))))))))) ayyy canimm hayirlisiyla kucagina alacaksin inwAllah
evet kuzum inş dğer arkaşlardanda sırayla güzel haberler alırız gerçi kimseler takılmıyo artık buralara eski tadı kalmadıtabi canim hamilelik haberini aldigimiz dungibi bak cavucak geciyor gunler ..))))))
ya oylee artik kimseler gelmez olduuevet kuzum inş dğer arkaşlardanda sırayla güzel haberler alırız gerçi kimseler takılmıyo artık buralara eski tadı kalmadı
malesef kuzum napalım böyle idare ederiz bizde ben alıştım buranın sus pus olmasınaya oylee artik kimseler gelmez olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?