yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Hayırlı olsun canm gözün aydin
cok tewekkur ederim canim allah butun isteyenleri sevindirsin

büyüyoruz canım günden güne günler nasıl geçiyo anlamıyorum çalışırken :) senin keyfin nasıl varmı sıkıntıların gebelikle alakalı?
ya bak ona katiliyorum.. wukrler olsun canimm bi sikintim yok bende pek bulanti falanda olmaz inwAllah boylede devam eder :)

cok tewekkur ederim canim allah butun isteyenleri sevindirsin

ya bak ona katiliyorum.. wukrler olsun canimm bi sikintim yok bende pek bulanti falanda olmaz inwAllah boylede devam eder :)
inş canım istediğin gibi olur bnm bulantılarım ve öğürmelerim yeni geçmiştiki yenide başlıyo gibi halsizlik başladı havalardan sanırım gün günü tutmuyo :) buna şükür

rabbim hepimizin miniklerini korusun sag salim o cennet kokusunu icimize cekmeyi nasib etsin ona emanetiz :)

cok wukr canim iyiyim.dun kan verdim. sonuc 184.4 bizim tenbel gec dollenmiw galiba doktorun dediyine gore awagi yukari 4 haftalik :)
. sen nasilsin?

cok wukr canim iyiyim.dun kan verdim. sonuc 184.4 bizim tenbel gec dollenmiw galiba doktorun dediyine gore awagi yukari 4 haftalik :)
. sen nasilsin?
döllendi ya sonuçta :) içinde büyücek acelemiz yok :) 18 haftamı dolduruyorum bende :) hayırlısıyla şikayetlerin yok demi

evetttt en esas da o))))))))) ayyy canimm hayirlisiyla kucagina alacaksin inwAllah
amin canım inş o günleride görürüz günler geçtikçe insan heyecanlanıyo süreç naısl işlicek merak ediyo gerçi ben çalıştığıma anlamıyorum günleride :)

tabi canim hamilelik haberini aldigimiz dungibi bak cavucak geciyor gunler ..))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…