yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Bakdim canim dr da demis pko var sendede

Kızlar merhaba hepinize öncelikle biraz üzgün günler geçiriyorum yakınlarımın hastalık ve ölüm haberleri kendimi toplamaya çalışıyorum bugün işteyim bi bakayım dedim minnakzuzu canım her kötülük stresten geliyo vucudunu rahatlat bende de pco vardı çok şükür bebeğim bnmle

Hayırdır canm ne hastalığı ölümü geçmiş olsun basın sağolsun dikkat et kendine

Hayırdır canm ne hastalığı ölümü geçmiş olsun basın sağolsun dikkat et kendine
oyy kuzum hangi birini sayayım bugünümüze şükürde zor günler geçiriyoruz ailecek teyzemin eşi vefat etti hastaydı bundan 2 yıl öncede oğlunu kaybetmiştik hepsi üstüste geldi.Diğer yandan başka bi yeğenimde hastanede yoğun bakımda pek moralli olduğum söylenemez ama hayat devam ediyo bişekilde sen nasılsın?

Allah YARDIMCINIZ olsun canm bnde arkdstayim oturuyorz beklemedeyim şuan ayı 15 ine kdr fln adet olmazsm test yacm olursm doktora gtcm eşim ilaç kullanıyor ağustos da test tekraiyack

Allah YARDIMCINIZ olsun canm bnde arkdstayim oturuyorz beklemedeyim şuan ayı 15 ine kdr fln adet olmazsm test yacm olursm doktora gtcm eşim ilaç kullanıyor ağustos da test tekraiyack
herşey bizim için canım hastalıkta sağlıkta yaşarken değerini bilmek lazım aslında ama biçok şeyi dert ediyoruz.İnş sizin sorunda tez vakite çözülürde hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın umutsuz ve mutsuz olma herşeyin çaresi var Rabbime sığın yterki

kızlar ne güzel canlanmş bura yeniden. bizde şubatta gitmiştik doktora yazmıştım hatırlarsanız bende pco başlangıcıı hormonlardan biri diğerinden fazlaydı hemde bayaaa bi. ama düzenli adet görüodum kilomm da yoktu . eşinede test yapalım dediler spermiogram . bizimkininkiler tembel çıktı zinko diye bi vitamin verdiler eşime bide keçi boynuzunu bazen kaynatıp içirdim bazen kütür kütür yedi sonra ne mı oldu tam bir ay sonra çok ta değil biz kontrole gidip testleri yeniletecektik. dedim ki dur boşuna para vermeyelim adet tarihimi bekleyelim . beklenen adet gelmedi . çook şükür hamileyim.

çok ta değil 7 aydır istiyorduk. ve ummaalı çalışmalar yapamıyorduk malum çalışıyoruz yorgunuz ... yumurtlama günlerini takip etmeye çalıştık elimizden geldiince.. ama o son ay artık moralimiz bozuk eşimin spermler yavaş bende pco. biz ümidi kestik çalışmaları bıraktık. gün takip etmedik . ki ben telefonda program indirmiştim her akşam işaretliyordum. onu bile yapmadım. nasılsa ikimizde sorun var olmaz dedik. tedaviye odaklandık. sadece canımız istediği için birlikte olduk. bunun bence çok önemli olduğunu düşünüyorum. öle defalarca da değil ya bir yada iki en en en fazla üçtür. evde testim bile bitmişti ne ovulasyon aldım ne gebelik. amaan dedim zaten pco vamış ya ondan gecikti.
inşallah isteyen herkesin mucizeleri bi an önce gelir.. öpüyorum hepinizi... bol şanslar..

canım çok sevidnim ne kadar güzel yazmışsın Hayırlısıyla kucağına alırsın inş yavrunu pcoda stres yapmamak çok önemli insanın her zmn elinde olmuyo ama bişeyin üstüne ne kadar çok düşersen geri tepiyo en güzelini yapmışsın :)

saolasın cnm aslında hiçbirşey yapmadık. o yüzdende stres yoktu. rabbim çook büyük. mucizeyi önce arıyoruz arıyoruz tam vakti geldi sanıyoruz oysa daha zamanı var ve öle bi anda sürpriz oluyor ki biz bu çocuğu ne zaman yaptık yaa diye hala dalga geçip duruyoruz

Gozyn aydın ne guzel bnm esimdede spermler de sıkıntı var bizde bekliyoruz bakalım insallh olur Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin

Gozyn aydın ne guzel bnm esimdede spermler de sıkıntı var bizde bekliyoruz bakalım insallh olur Allah sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin
teşekkür ederim enkısa zamanda inşallah güzel haberler alırsın keçiboynuzu mutlaka tüketsin eşin..

canım aslında olay tamda orada :) kafanı ve bedenini o kadar boşlamışsınki bebişin doldurmuş aradaki boşluğu :) akışına bırakmakta fayda var her zmn :) darısı tm isteyenlerin başına inş tez vakitte

Amin insallh . pekmezini içiyor sbh aksm
bizde doktora pekmezini alalım mı dedik. piyasada artık hakikisini bulmak zor o yüzden şeker yiyeceğine hiç yemesin dedi. sadece çatır çatır yesin dedi. ben dayanamayıp bazı akşamlar kaynatıyordum onu da bi su bardağı içip yatıodu.. hatta o kadar stoklamışız ki keçi boynuzunu hala ye ye bitmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…