bu saatten sonra fazla yedirme kız :) malum hamilelik adama da yazık olmasın hihibizde doktora pekmezini alalım mı dedik. piyasada artık hakikisini bulmak zor o yüzden şeker yiyeceğine hiç yemesin dedi. sadece çatır çatır yesin dedi. ben dayanamayıp bazı akşamlar kaynatıyordum onu da bi su bardağı içip yatıodu.. hatta o kadar stoklamışız ki keçi boynuzunu hala ye ye bitmio
allahın iyiliğini versin e mibu saatten sonra fazla yedirme kız :) malum hamilelik adama da yazık olmasın hihi
ayy güldüysen sorun değil kuzum ya :) bende şaka yapayım derken kızdırdımmı diye düşünmeye başlamıştımallahın iyiliğini versin e miöldüm gülmekten..
Benim daha fazla oldu canimmama zaten 8 aydır bekliyorummm
basiniz sagolsun kuzummKızlar merhaba hepinize öncelikle biraz üzgün günler geçiriyorum yakınlarımın hastalık ve ölüm haberleri kendimi toplamaya çalışıyorum bugün işteyim bi bakayım dedimminnakzuzu canım her kötülük stresten geliyo vucudunu rahatlat bende de pco vardı çok şükür bebeğim bnmle
sağolasın kuzum dostlar sağolsun nasılsın?Benim daha fazla oldu canimm
basiniz sagolsun kuzumm
Iyiyim canimm dun adet oldum yineesağolasın kuzum dostlar sağolsun nasılsın?
canım sen bu ara çok gerginsin kafanı dağıtcak bişeyler yapsan bu olayın çok üstüne gidiyosun bu ara tamam uzun zmn oldu senide anlıyorum ama bu şekilde kendine yaparsın sadece doğal kür yapıyomusun hiç?Iyiyim canimm dun adet oldum yinee
Gunaydin canimm biliyorum kendime yapiyorum ama olmuyoo. Bu gun ailemin yanina gidiyorum 1 haftaligina annem ameliyat oldu dun onunla ilgilenicemm. Yok canim kur flan yapmiyorumm yoruldum artik bu gun randevum var dr gitcem bakalimmcanım sen bu ara çok gerginsin kafanı dağıtcak bişeyler yapsan bu olayın çok üstüne gidiyosun bu ara tamam uzun zmn oldu senide anlıyorum ama bu şekilde kendine yaparsın sadece doğal kür yapıyomusun hiç?
canım benim yorulduğunun farkındayım tek sen değilsin bu duyguları hisseden ama kendine yapıyosun çözüm değil bu yaptığın el birliğiyle aşıcas bunuda herşeyin çaresi var unutma Rabbim çok büyük ummadık anda ne kapılar açıyo insana annende geçmiş olsun çok biran önce iyileşir inşGunaydin canimm biliyorum kendime yapiyorum ama olmuyoo. Bu gun ailemin yanina gidiyorum 1 haftaligina annem ameliyat oldu dun onunla ilgilenicemm. Yok canim kur flan yapmiyorumm yoruldum artik bu gun randevum var dr gitcem bakalimm
Amin canim insallahhcanım benim yorulduğunun farkındayım tek sen değilsin bu duyguları hisseden ama kendine yapıyosun çözüm değil bu yaptığın el birliğiyle aşıcas bunuda herşeyin çaresi var unutma Rabbim çok büyük ummadık anda ne kapılar açıyo insana annende geçmiş olsun çok biran önce iyileşir inş
Canım bilmediğim için soruyorum testler normalde neden aşılama yapiyorsunuz kiMeraba arkadaşlar adet oldum doktora gttn bugün ultrason hormonlar normal ginalf kullanmaya başladım aşılama yapicam insallh hayırlı olur
Esimdede spermde sıkıntı vr hmde artik ilaç kullanmak istemiyorum canımCanım bilmediğim için soruyorum testler normalde neden aşılama yapiyorsunuz ki
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cabalariniz boşa gitmesinEsimdede spermde sıkıntı vr hmde artik ilaç kullanmak istemiyorum canım
canımmmmmm çok sevindimmmm rabbim kucağına almanıda nasip etsin inş ne güzel bi haber bu sabah sabah :) burdaki kızların hepsi kendini kabuğuna çekti çok nadir geliyolar ben hep buralardayım :) yazan olduğu müddetçeselamlarrrrr...nasilsiniz canlarrrr.. ozledinizmi beninerdeee bakiyimmm buranin takvimiiii..neden kimse ilgilenmiyoooooo..aydan fazladir yokum kafami bowalttim iyice..bende wimdi oo ne konuwmuwlardir diye yakiniyorum nasil okuyucam hepsini ..bi baktim kimsecikler yox herkes bi bowlamiw buralari neyse..
arada belki sizede moral olurum diye yaziyim bebeyimi kaybettiyim aydan itibaren her ay kendimi yedim yedim bitirdim adet gunlerimde ...sonunda rahat olmaya karar verdim kafami bowallttim doktoruma gittim yum takibinde catlamadigini soyledi doktor.. tamam dedim bu ayda beklemiycem bebiwi dedim relax oldum...adet gunum gldii gectii amannn nasilsa olucam dite takmadim uc gun gecince bide belirtiler ustu e gelince bi test yapiyim dedim amani nnn hamileymiwim.. rabbim arzusunda olan herkese versi ... wukrler olsunn
ayyy heleee wukrr bi uazan cikti.. sen nasilsinnn canim iyice buyumuw bebiw.. cooook tewekkur ederim canimm aminnnn inwallah ...gelirler gelirlerrr onlardacanımmmmmm çok sevindimmmm rabbim kucağına almanıda nasip etsin inş ne güzel bi haber bu sabah sabah :) burdaki kızların hepsi kendini kabuğuna çekti çok nadir geliyolar ben hep buralardayım :) yazan olduğu müddetçe
Hayırlı olsun canm gözün aydinayyy heleee wukrr bi uazan cikti.. sen nasilsinnn canim iyice buyumuw bebiw.. cooook tewekkur ederim canimm aminnnn inwallah ...gelirler gelirlerrr onlarda
büyüyoruz canım günden güne günler nasıl geçiyo anlamıyorum çalışırken :) senin keyfin nasıl varmı sıkıntıların gebelikle alakalı?ayyy heleee wukrr bi uazan cikti.. sen nasilsinnn canim iyice buyumuw bebiw.. cooook tewekkur ederim canimm aminnnn inwallah ...gelirler gelirlerrr onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?