:) aaa benmkisi bliyo çok fena şeyler yaşıcağını:)Ben hic naz yapmamistim kizz salak gibi
Bende hep öyle derdim esime ama niyese insan hamile kalinca hic naz yapamio:) aaa benmkisi bliyo çok fena şeyler yaşıcağını:)
kız halin olmuyo dmi anlat bakalım azck bze mide bulantn falan olmşmuyduBende hep öyle derdim esime ama niyese insan hamile kalinca hic naz yapamio
haha benmkisi panik atak başım ağrıyo desem adam bunalıma griyo uyumuyo midem bulanıyo başım dönüyo desem napcak acaba ben hep isticem :)özellkle pırlanta aşercemben şimdiden diyorum eşime, hamile olunca yandın sana çok çektiricem diye.
o da diyo napcaksın. diyorum gecenin bir yarısı şunu isticem, bunu isticem :))
tadını çıkartalım dimi bu günleri çok arıcaz sonra :)
Benim hic bulantim olmamisti canim ama cok kasik agrim oluyodu bide asiri canim onu bunu istiodu homili girtlak olmustumkız halin olmuyo dmi anlat bakalım azck bze mide bulantn falan olmşmuydu
ahahahahaha benmkisi panik atak başım ağrıyo desem adam bunalıma griyo uyumuyo midem bulanıyo başım dönüyo desem napcak acaba ben hep isticem :)özellkle pırlanta aşercemo bana sevgiliyken az çektrmedi hepsini burnundan fitil fitil getiricem
bide araba :) bide çok güzel pastalar bide kıyafet ayakkabı oooooooooahahahapırlanta aşermek iyi fikirmiş
Bende bikeresinde künye asermistimm hahaha aldirdim hemen ohhhhbide araba :) bide çok güzel pastalar bide kıyafet ayakkabı ooooooooo
ay bende kesn öyle olurum dyorum ama annem çok dua ediyo bana benze kus hep diyo annem bende 7 ay boyunca kardeşimde 9 ay boyunca kusmuş hep ondan benmde kusmamı ve kilo veripte hamileliğe başlamamı istiyo ne güzel dilekler dmi :)Benim hic bulantim olmamisti canim ama cok kasik agrim oluyodu bide asiri canim onu bunu istiodu homili girtlak olmustum
demekki bende aşersem alıncakBende bikeresinde künye asermistimm hahaha aldirdim hemen ohhhh
Bende dedm haMile olunca benden cekicegn var yandin diye olda cekerim diyoo :-Dbide araba :) bide çok güzel pastalar bide kıyafet ayakkabı ooooooooo
Bide ben daha olmadan varms gibi gee yarisi bunu istiyo canm diyip arattiriyorm alistrm donemi bunlrBenim hic bulantim olmamisti canim ama cok kasik agrim oluyodu bide asiri canim onu bunu istiodu homili girtlak olmustum
Bende dedm haMile olunca benden cekicegn var yandin diye olda cekerim diyoo :-D
Ne iyimis kiz kocann simdiden aliyosa hamile oluncs napcak bakalumBide ben daha olmadan varms gibi gee yarisi bunu istiyo canm diyip arattiriyorm alistrm donemi bunlr
bende sendenim canm daha adet günüm başlıyrm o canm çekti bu çekti belki hamileymdr dyeBide ben daha olmadan varms gibi gee yarisi bunu istiyo canm diyip arattiriyorm alistrm donemi bunlr
aaaa benmkide alır sen canm cips çekti te bütün cipslerden alır hangisinden istiyosan ye diye 1 kutu yumurta al de 30lusundan 2 koli alır:)[/QUOTE][QUOTE="elizanim, post: 38503888, member: 640043"aaa]Ne iyimis kiz kocann simdiden aliyosa hamile oluncs napcak bakalum
Maşallah de kiz naxar degdircen adama[/QUOTE]aaaa benmkide alır sen canm cips çekti te bütün cipslerden alır hangisinden istiyosan ye diye 1 kutu yumurta al de 30lusundan 2 koli alır:)
kız yok değsin azcık elinin ayarı yok adamın[/QUOTE]Maşallah de kiz naxar degdircen adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?