yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

ben şimdiden diyorum eşime, hamile olunca yandın sana çok çektiricem diye.
o da diyo napcaksın. diyorum gecenin bir yarısı şunu isticem, bunu isticem :))
tadını çıkartalım dimi bu günleri çok arıcaz sonra :)

haha benmkisi panik atak başım ağrıyo desem adam bunalıma griyo uyumuyo midem bulanıyo başım dönüyo desem napcak acaba ben hep isticem :)özellkle pırlanta aşercemo bana sevgiliyken az çektrmedi hepsini burnundan fitil fitil getiricem

ahahaha pırlanta aşermek iyi fikirmiş

Benim hic bulantim olmamisti canim ama cok kasik agrim oluyodu bide asiri canim onu bunu istiodu homili girtlak olmustum
ay bende kesn öyle olurum dyorum ama annem çok dua ediyo bana benze kus hep diyo annem bende 7 ay boyunca kardeşimde 9 ay boyunca kusmuş hep ondan benmde kusmamı ve kilo veripte hamileliğe başlamamı istiyo ne güzel dilekler dmi :)

[QUOTE="elizanim, post: 38503888, member: 640043"aaa]Ne iyimis kiz kocann simdiden aliyosa hamile oluncs napcak bakalum [/QUOTE]
aaaa benmkide alır sen canm cips çekti te bütün cipslerden alır hangisinden istiyosan ye diye 1 kutu yumurta al de 30lusundan 2 koli alır:)

[QUOTE="elizanim, post: 38503888, member: 640043"aaa]Ne iyimis kiz kocann simdiden aliyosa hamile oluncs napcak bakalum
aaaa benmkide alır sen canm cips çekti te bütün cipslerden alır hangisinden istiyosan ye diye 1 kutu yumurta al de 30lusundan 2 koli alır:)[/QUOTE]
Maşallah de kiz naxar degdircen adama

aaaa benmkide alır sen canm cips çekti te bütün cipslerden alır hangisinden istiyosan ye diye 1 kutu yumurta al de 30lusundan 2 koli alır:)
Maşallah de kiz naxar degdircen adama[/QUOTE]
kız yok değsin azcık elinin ayarı yok adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…