canm bunu anca kan testinde öğreneblrsn bide kanaman devam ediyosa muhtemelen hamile değilsndr yerleşme kanaması genelde açık renkte oluyomş belki yardmcı olmşmdr brazda olsaCanlarrr sizinle su ayrıntıyı paylaşmadan edemicem nette araştırdım ama bi sonuç bulamadım. Bu ay adet olacağım gün sabahtan aksama kadar yumurtlama ağrısı gibi bir agri çektim hatta o yüzden hamilelige kesin gibi bakıyordum ama akşamına adet oldum şimdiye kadar hic böyle olmamıştı yumurtaliklarim agridi sebebini bilen varmı bunun acaba üstüne görmek diye bisey varya öyle bisey olabilirmi ki ümitlenmekte istemiyorum
Canim belki usutmussundur ondan agrin olmus olabilir ama dedigin gibi adet ustunede kalmis olabikirsin kan verip baktirdinmi bhc yeCanlarrr sizinle su ayrıntıyı paylaşmadan edemicem nette araştırdım ama bi sonuç bulamadım. Bu ay adet olacağım gün sabahtan aksama kadar yumurtlama ağrısı gibi bir agri çektim hatta o yüzden hamilelige kesin gibi bakıyordum ama akşamına adet oldum şimdiye kadar hic böyle olmamıştı yumurtaliklarim agridi sebebini bilen varmı bunun acaba üstüne görmek diye bisey varya öyle bisey olabilirmi ki ümitlenmekte istemiyorum
Ayy evet ya cok umutlanmistikk olsyn ben bu ayda umutluyum
kızlar napıyosnuz ya sesiniz soluğunuz çkmıyoInsallaaaaaahhh cnmm
Yok canım adet olunca baktirmadim kana ama akla takıldı sonradan.. Benim usutunce agrimaz hic sadece yumurtlama günümde ağrır orasi hep yumurtladigim günü bilirim ben o yuzden. ama ayni ağrı adet olacağım gün oldu ayağımın üstüne basınca ağrı artıyordu falan ayni yumurtlama ağrısı gibi. Ama adette bi değişiklik yoktu rengi miktarı suresi normaldiCanim belki usutmussundur ondan agrin olmus olabilir ama dedigin gibi adet ustunede kalmis olabikirsin kan verip baktirdinmi bhc ye
Seninde cikmio sekerimmkızlar napıyosnuz ya sesiniz soluğunuz çkmıyo
Peki adetten sonra kesildimi canim agrilarin yoksa devam ettimiYok canım adet olunca baktirmadim kana ama akla takıldı sonradan.. Benim usutunce agrimaz hic sadece yumurtlama günümde ağrır orasi hep yumurtladigim günü bilirim ben o yuzden. ama ayni ağrı adet olacağım gün oldu ayağımın üstüne basınca ağrı artıyordu falan ayni yumurtlama ağrısı gibi. Ama adette bi değişiklik yoktu rengi miktarı suresi normaldi
Yerleşme kanamasi değilde normal adet gorupte hamile olanlarda oluyormuş sanırım yani o gun öyle bi ağrı olunca şaşırdım bilemedim kişi size bi danisayim dedim.. Hadi hamilelik gibi bisey yoksa o gün niye öyle bi agrim oldu bayagida siddetliydicanm bunu anca kan testinde öğreneblrsn bide kanaman devam ediyosa muhtemelen hamile değilsndr yerleşme kanaması genelde açık renkte oluyomş belki yardmcı olmşmdr brazda olsa
Seninde cikmio sekerimm
üstüne görme diyosun cnm sana ewt kesn derz ümitlenme boş yere gt kan testi yaptr için rahatlasn adet olduğunu syleme hçYerleşme kanamasi değilde normal adet gorupte hamile olanlarda oluyormuş sanırım yani o gun öyle bi ağrı olunca şaşırdım bilemedim kişi size bi danisayim dedim.. Hadi hamilelik gibi bisey yoksa o gün niye öyle bi agrim oldu bayagida siddetliydi
Ben sacimla ugrasiyom valla :)kızlar napıyosnuz ya sesiniz soluğunuz çkmıyo
Kesildi canım agriPeki adetten sonra kesildimi canim agrilarin yoksa devam ettimi
Bnde tv izliorum biri bisey yazınca bakiorum cnmben burda okuyorum cnm herkes çıktı zannettm snra bi baktm sz varsınız
ay benmde uğraşmam lazm aslında yarn zor olr sabah sabahBen sacimla ugrasiyom valla :)
merak ettm cnm doktor beni yumurta takibine çağırck ya iğneden snra tuttumu dye çağırcak o tuttumu dediği gün ne zaman dye merak ettm belki burda yazar dedm onu okudum ğneden snra 3 gn ilişki veriyomş sonra 1 gün aradan snra çağırıyomuş tuttumu dye :)Bnde tv izliorum biri bisey yazınca bakiorum cnm
Tatlim yerinde olsam sabah kalkar bi kan veririm icinde suphe kalmasın bakarsin bi sürpriz olur yoksada aklinda kalmazKesildi canım agri
Yaaa o negatiflero görünce inanılmaz yikiliyorum ben hayatla bağlantısı kesiyorum nerdeyse gecen ay kendime söz vermiştim 3-4 gün gecikmeden test yok diye.. Sanırım yapmicam ..Tatlim yerinde olsam sabah kalkar bi kan veririm icinde suphe kalmasın bakarsin bi sürpriz olur yoksada aklinda kalmaz
Bebeğin tuttugu hemen belli olmaz canim catladigi belli olur bi tekmerak ettm cnm doktor beni yumurta takibine çağırck ya iğneden snra tuttumu dye çağırcak o tuttumu dediği gün ne zaman dye merak ettm belki burda yazar dedm onu okudum ğneden snra 3 gn ilişki veriyomş sonra 1 gün aradan snra çağırıyomuş tuttumu dye :)
ay ne bliyim cnm doktor öyle dedi ben onn yalancısıyımBebeğin tuttugu hemen belli olmaz canim catladigi belli olur bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?