yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

canm bunu anca kan testinde öğreneblrsn bide kanaman devam ediyosa muhtemelen hamile değilsndr yerleşme kanaması genelde açık renkte oluyomş belki yardmcı olmşmdr brazda olsa

Canim belki usutmussundur ondan agrin olmus olabilir ama dedigin gibi adet ustunede kalmis olabikirsin kan verip baktirdinmi bhc ye

Canim belki usutmussundur ondan agrin olmus olabilir ama dedigin gibi adet ustunede kalmis olabikirsin kan verip baktirdinmi bhc ye
Yok canım adet olunca baktirmadim kana ama akla takıldı sonradan.. Benim usutunce agrimaz hic sadece yumurtlama günümde ağrır orasi hep yumurtladigim günü bilirim ben o yuzden. ama ayni ağrı adet olacağım gün oldu ayağımın üstüne basınca ağrı artıyordu falan ayni yumurtlama ağrısı gibi. Ama adette bi değişiklik yoktu rengi miktarı suresi normaldi

Peki adetten sonra kesildimi canim agrilarin yoksa devam ettimi

canm bunu anca kan testinde öğreneblrsn bide kanaman devam ediyosa muhtemelen hamile değilsndr yerleşme kanaması genelde açık renkte oluyomş belki yardmcı olmşmdr brazda olsa
Yerleşme kanamasi değilde normal adet gorupte hamile olanlarda oluyormuş sanırım yani o gun öyle bi ağrı olunca şaşırdım bilemedim kişi size bi danisayim dedim.. Hadi hamilelik gibi bisey yoksa o gün niye öyle bi agrim oldu bayagida siddetliydi

üstüne görme diyosun cnm sana ewt kesn derz ümitlenme boş yere gt kan testi yaptr için rahatlasn adet olduğunu syleme hç

Bnde tv izliorum biri bisey yazınca bakiorum cnm
merak ettm cnm doktor beni yumurta takibine çağırck ya iğneden snra tuttumu dye çağırcak o tuttumu dediği gün ne zaman dye merak ettm belki burda yazar dedm onu okudum ğneden snra 3 gn ilişki veriyomş sonra 1 gün aradan snra çağırıyomuş tuttumu dye :)

Tatlim yerinde olsam sabah kalkar bi kan veririm icinde suphe kalmasın bakarsin bi sürpriz olur yoksada aklinda kalmaz
Yaaa o negatiflero görünce inanılmaz yikiliyorum ben hayatla bağlantısı kesiyorum nerdeyse gecen ay kendime söz vermiştim 3-4 gün gecikmeden test yok diye.. Sanırım yapmicam ..

Bebeğin tuttugu hemen belli olmaz canim catladigi belli olur bi tek

Kizlarrr bende topiinize katilmak istiyorum bende 2aydir istiyorum ve deniyoruz nasip ama sizlerle beklemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…