Kalk kalkay benmde uğraşmam lazm aslında yarn zor olr sabah sabah
Biliyorum gecen ayi senin eczaneden gelmeni dört gözle beklemistik.. ama yikilma lutfen tamam kötü olcaksan yapma canimYaaa o negatiflero görünce inanılmaz yikiliyorum ben hayatla bağlantısı kesiyorum nerdeyse gecen ay kendime söz vermiştim 3-4 gün gecikmeden test yok diye.. Sanırım yapmicam ..
hoş geldn cnm tedavi görüyomusun yksa kendiniz mi deniyonuzKizlarrr bende topiinize katilmak istiyorum bende 2aydir istiyorum ve deniyoruz nasip ama sizlerle beklemek isterim
Canim benim yumurta catlamisti tutmus doktora gitmistim ama sadece yumuryan catlamis demisti halbuki hamileymisimay ne bliyim cnm doktor öyle dedi ben onn yalancısıyım
Hosgeldin canimKizlarrr bende topiinize katilmak istiyorum bende 2aydir istiyorum ve deniyoruz nasip ama sizlerle beklemek isterim
ay çok zor geliyo ondan çocuk olmuyo üşenmektenKalk kalk
terbiyesz ayyy inş banada der öyle:)Canim benim yumurta catlamisti tutmus doktora gitmistim ama sadece yumuryan catlamis demisti halbuki hamileymisim
Hosgeldin canim
Ins canimmmterbiyesz ayyy inş banada der öyle:)
Insallah gelirsin :)Hosbuldmm insallah hepimize ugurlu gelmisimdirrrr :)
Çok kötü olurum hemde en iyisi beklemek sanirim ..Biliyorum gecen ayi senin eczaneden gelmeni dört gözle beklemistik.. ama yikilma lutfen tamam kötü olcaksan yapma canim
Gormuyouz canm sadece supheyle hastnye gittgmde butun hormon testlerini yapmislardi hepsi normal ciktihoş geldn cnm tedavi görüyomusun yksa kendiniz mi deniyonuz
çok iyi canm zaten daha çk yeni başlamışssınız olrGormuyouz canm sadece supheyle hastnye gittgmde butun hormon testlerini yapmislardi hepsi normal cikti
Sen dahs iyi bilirsin bekle ozaman kötü olmaÇok kötü olurum hemde en iyisi beklemek sanirim ..
Insllah canm benm su sira namazada baslamayi dusunuyorum dualarim hepimizle :*çok iyi canm zaten daha çk yeni başlamışssınız olr
ayy bende çok istiyorum cnmInsllah canm benm su sira namazada baslamayi dusunuyorum dualarim hepimizle :*
Ayy ne guzel kocisimiz ailermz hepsi ustumuze duser dmi kis kis ne iyi giderayy bende çok istiyorum cnm
aynen zaten varya off off çkiceği varAyy ne guzel kocisimiz ailermz hepsi ustumuze duser dmi kis kis ne iyi gider
Ben hic naz yapmamistim kizz salak gibiaynen zaten varya off off çkiceği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?