- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Ya güzel haber demişken, tam yum dönemindeyim haliyle boş geçmedikgeçerli bi sebeb ortalarda olmamk için :) iyi yapmışsınız kuzum hayırlı haberleri alırız inş yakında
valla kuzum çok emin bi kaynak değilim kendim şahsenYa güzel haber demişken, tam yum dönemindeyim haliyle boş geçmedikbugün de biraz ağrım var göbeğimin aşağılarında. Bu bir belirti desin birileri nooolur
Ay hadi inşallah güzel haberler gelsin. Sende ne var ne yokvalla kuzum çok emin bi kaynak değilim kendim şahsenpek anlamıyorum bu işlerden yeni öğreniyorum bende sizlerle yeni haber şimdilk yok doktora giden arkadaşlar var onlardan haberler bekliyoruz inş hayırlı haber alırızonlardan adeti yaklaşanlar var öyle şimdilik :)
bende şimdilik bi gelişme yok canım soğan kürü uyguluyorum önümüzdeki bat tarihini bekliyoruz işte gelişme olcakmı olmucakmı beklemedeyiz :) ama bu ay oluruna bıraktım hiçbi şekilde kafama takıp düşünmüyorum relaxımAy hadi inşallah güzel haberler gelsin. Sende ne var ne yok
Ayy bilmoyorum.boynun tutulmus ama.niye bilmiyorum bu ay hic bsy hissetmiyorum.heycanlanmiyorum bakalim hayilrlisi olsun insallah hepimz. Hamile olalaim dokyora gtmiyorm ya ondanda strese girmedm heralde namazlarimi kiliyrohm dua ediyorm meryem.suresi okuyorum Allahim hayirlisyla nasip edeck insallahhayırdır canım hasta falan olmada dikkat et kendine bebiş öncesi
sen içini ferah tut canım olması gereken zamanı gelince oluyo bişekildeAyy bilmoyorum.boynun tutulmus ama.niye bilmiyorum bu ay hic bsy hissetmiyorum.heycanlanmiyorum bakalim hayilrlisi olsun insallah hepimz. Hamile olalaim dokyora gtmiyorm ya ondanda strese girmedm heralde namazlarimi kiliyrohm dua ediyorm meryem.suresi okuyorum Allahim hayirlisyla nasip edeck insallah
Olur olur bal gibi olurbende şimdilik bi gelişme yok canım soğan kürü uyguluyorum önümüzdeki bat tarihini bekliyoruz işte gelişme olcakmı olmucakmı beklemedeyiz :) ama bu ay oluruna bıraktım hiçbi şekilde kafama takıp düşünmüyorum relaxım
ahhh ahhh inş :)
Olur olur bal gibi olur
Niye ki canim kayinvaliden israr mi ediyorAslında bu ay ben de olsa da olur olmasa da olur moduna girdim kayınvalidem yüzündenbelki de olmaması hayırlıdır bilemiyorum
merhaba :) h geldinMerhabalarrr :)
hayıdrıd cnm istemiyomu torunu olsun kayınvaliden?Aslında bu ay ben de olsa da olur olmasa da olur moduna girdim kayınvalidem yüzündenbelki de olmaması hayırlıdır bilemiyorum
Yok canım ısrar değil, eşime sık sık soruyomuş gerçi ama onu sorun etmiyorum. Başka başka şeyler, aslında şahsi değil ama aramızda huzursuzluğa neden oldular birazNiye ki canim kayinvaliden israr mi ediyor
Yok tatlım aksine istiyolar da, ne bilim ya başka başka şeyler işte. Eşinin ailesine bayılan bi kadın var mıdır bilmemhayıdrıd cnm istemiyomu torunu olsun kayınvaliden?
Hosbuldumm :)merhaba :) h geldin
Selammm :)Selamm canlarrr
Selam canım hoşgeldiinSelamm canlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?