yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

geçerli bi sebeb ortalarda olmamk için :) iyi yapmışsınız kuzum hayırlı haberleri alırız inş yakında
Ya güzel haber demişken, tam yum dönemindeyim haliyle boş geçmedik bugün de biraz ağrım var göbeğimin aşağılarında. Bu bir belirti desin birileri nooolur

Ya güzel haber demişken, tam yum dönemindeyim haliyle boş geçmedik bugün de biraz ağrım var göbeğimin aşağılarında. Bu bir belirti desin birileri nooolur
valla kuzum çok emin bi kaynak değilim kendim şahsen pek anlamıyorum bu işlerden yeni öğreniyorum bende sizlerle yeni haber şimdilk yok doktora giden arkadaşlar var onlardan haberler bekliyoruz inş hayırlı haber alırızonlardan adeti yaklaşanlar var öyle şimdilik :)

Ay hadi inşallah güzel haberler gelsin. Sende ne var ne yok

Ay hadi inşallah güzel haberler gelsin. Sende ne var ne yok
bende şimdilik bi gelişme yok canım soğan kürü uyguluyorum önümüzdeki bat tarihini bekliyoruz işte gelişme olcakmı olmucakmı beklemedeyiz :) ama bu ay oluruna bıraktım hiçbi şekilde kafama takıp düşünmüyorum relaxım

hayırdır canım hasta falan olmada dikkat et kendine bebiş öncesi
Ayy bilmoyorum.boynun tutulmus ama.niye bilmiyorum bu ay hic bsy hissetmiyorum.heycanlanmiyorum bakalim hayilrlisi olsun insallah hepimz. Hamile olalaim dokyora gtmiyorm ya ondanda strese girmedm heralde namazlarimi kiliyrohm dua ediyorm meryem.suresi okuyorum Allahim hayirlisyla nasip edeck insallah

sen içini ferah tut canım olması gereken zamanı gelince oluyo bişekilde

Aslında bu ay ben de olsa da olur olmasa da olur moduna girdim kayınvalidem yüzünden belki de olmaması hayırlıdır bilemiyorum

Niye ki canim kayinvaliden israr mi ediyor
Yok canım ısrar değil, eşime sık sık soruyomuş gerçi ama onu sorun etmiyorum. Başka başka şeyler, aslında şahsi değil ama aramızda huzursuzluğa neden oldular biraz çok şükür eşim beni o konuda yolda bırakmaz ama onun için üzülüyorum arada kalıyo diyo, ne de olsa ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…