geçmEvet cnm 2 ay once uc aylık bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar
kuzummm çok geçmiş olsunn.. vücudun toparlanmış ne güzel allah hayırlısıyla saglıkl bi bebiş nasip etsin inşallahEvet cnm 2 ay once uc aylık bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar
Ekleyim cnim kaciydi batcnmmm ekldin mi bnide listeye
benmkide değişcekti kuzum 10 ocak :) unutma olurmuEkleyim cnim kaciydi bat
Bnde baya sogudum zaten son olanlardan sonra goruscemizi sanmiyorumBenimki anlamıyo değil de kıyamıyo işte.. Böyle oldukça ben de soğuyorum onlardan fena haldekendileri bilir
12 ock cnmEkleyim cnim kaciydi bat
hayırlısı cnm inş yumurtan oluşur da gerek kalmaz hiçbir şeyekızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm
kızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm
Saol canimelizanim bilmiyodum ben çok geçmiş olsun
Oyy canim benim cok üzüldüm ama belli olmaz belki gec olusur yumurtsn bekle bskalim cumartesiyikızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm
hşgldn cnmslm kızlar
canımmmm sen bi silkelenip kendine gelirmisin lütfen?derdi veren rabbim dermanınıda veriyor herkesin sınavı farklı gün doğmadan neler doğuyor sen moralini bozupta karamsarlığa sürükleme kendini nolursun?Belki cmt pzt kontrollerde başka bişi görcek başka bi ilaç vercek bilemeyizki yaşamadan ağlama nolursunkızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm
ayy valla hiç ümidim kalmadı canm ağlaştım eşimeOyy canim benim cok üzüldüm ama belli olmaz belki gec olusur yumurtsn bekle bskalim cumartesiyi
Saol canimm rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsinkuzummm çok geçmiş olsunn.. vücudun toparlanmış ne güzel allah hayırlısıyla saglıkl bi bebiş nasip etsin inşallah
Kesin sonuc almadan aglama csnim benim lutfen careler tukenmedi henüzayy valla hiç ümidim kalmadı canm ağlaştım eşime
Slm canimslm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?