yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

zobiska ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
melike222 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 27 Aralık
@kelebekk47 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 29 Aralık
erva_ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 30 Aralık
P pnar88 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 1 Ocak
@mina33 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 3 Ocak
Boncuklu Evin Hanimi ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
sade kahve ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 7 Ocak
hilal1907 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
kelebek19 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 9 Ocak
s_busra ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 10 Ocak
esrade ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
aslla ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
bril ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
askbahcem ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
susgun peri ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 12 Ocak
umuttttt ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 14 Ocak
minnakzuzu ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 16 Ocak
@nurduaa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 19 Ocak

kızlar morelim çok bozuk yumurtam yne oluşmamış doktor olşması lazımdı dedi daha önce normal mm geldklerni gördümü doktor dedi hyr dedm öyle şeymi olr dedi başından savmak için hemen iğnemi verilir dedi belki senn bunyen bu ilaca cevap vermiyo dedi cumartesi yne çağırdı yne oluşmazsa pazartesi yne bakarım dedi sonrA tüp bebeğe yönlerdircem dedi iğneyle tavsiye etmiyorum çnkü boşuna zaman kaybı para kaybı dedi tutma şansı %2 dedi onn yerine tüp bebek tavsye ediyorum dedi gelene kdr ağladım olmıcak yumurtam tüp bebeğe kaldık ya o da tutmazsa ay çok bozuk morelm

hayırlısı cnm inş yumurtan oluşur da gerek kalmaz hiçbir şeye

Oyy canim benim cok üzüldüm ama belli olmaz belki gec olusur yumurtsn bekle bskalim cumartesiyi

canımmmm sen bi silkelenip kendine gelirmisin lütfen?derdi veren rabbim dermanınıda veriyor herkesin sınavı farklı gün doğmadan neler doğuyor sen moralini bozupta karamsarlığa sürükleme kendini nolursun?Belki cmt pzt kontrollerde başka bişi görcek başka bi ilaç vercek bilemeyizki yaşamadan ağlama nolursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…