Hosbuldum canim saol.. nasilsiniz kizlarrrSelam canım hoşgeldiin
Naber tatlimSelammm :)
Ben varim dermisimmmYok tatlım aksine istiyolar da, ne bilim ya başka başka şeyler işte. Eşinin ailesine bayılan bi kadın var mıdır bilmem
iyiyim kuzum senden nabrNaber tatlim
inanırmısın bilmem ama ben varım :)Yok tatlım aksine istiyolar da, ne bilim ya başka başka şeyler işte. Eşinin ailesine bayılan bi kadın var mıdır bilmem
2aydan sonra kirmizilari gordumm sonunda cok iyiyim canim heme kaldigim yerden vaslican tedaviyeiyiyim kuzum senden nabr
bende simdi senin bat neden yazmıyo dicektim canım ben bilmiyorum tabi olanları.. düşükmü yapmıştın sen daha önce2aydan sonra kirmizilari gordumm sonunda cok iyiyim canim heme kaldigim yerden vaslican tedaviye
selam cnm hoş geldinSelamm canlarrr
Biz bir haftadr bnze durumlardn bozuguz bnm ki ole degil.ama.cok annci farkli meseller vardi kavga fln ettik birazda ondan cocouk dysunmeye firsatim.olmadi.bu ay banada dua edin Allah sıkıntilarimz gidersn insallahYok canım ısrar değil, eşime sık sık soruyomuş gerçi ama onu sorun etmiyorum. Başka başka şeyler, aslında şahsi değil ama aramızda huzursuzluğa neden oldular birazçok şükür eşim beni o konuda yolda bırakmaz ama onun için üzülüyorum arada kalıyo diyo, ne de olsa ailesi
hersey yolunda gider inşallah canım allah gönlünüze göre versin :)Biz bir haftadr bnze durumlardn bozuguz bnm ki ole degil.ama.cok annci farkli meseller vardi kavga fln ettik birazda ondan cocouk dysunmeye firsatim.olmadi.bu ay banada dua edin Allah sıkıntilarimz gidersn insallah
Amin insallahhersey yolunda gider inşallah canım allah gönlünüze göre versin :)
Evet cnm 2 ay once uc aylık bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilarbende simdi senin bat neden yazmıyo dicektim canım ben bilmiyorum tabi olanları.. düşükmü yapmıştın sen daha önce
Hosbuldum canim saolselam cnm hoş geldin
Ay bi ben mi böyleyiminanırmısın bilmem ama ben varım :)
Aynen ole canim beni anlamiyor hic sonra boyle sorunlar yasiyoruzAy benimki de çok vicdanlı bi adam, o yüzden kıyamıyo ailesine. Ama işte karşı tarafın düşünceli olması gerekirken onlar da düşüncesiz davranıyolarkelebek19
Evet cnm 2 ay once uc aylık bebegimin kalbi durdu kurtajla aldilar
Benimki anlamıyo değil de kıyamıyo işte.. Böyle oldukça ben de soğuyorum onlardan fena haldeAynen ole canim beni anlamiyor hic sonra boyle sorunlar yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?