yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Hic yokmu adet belirtin.. Duzenli midir adetlerin
normalde duzenliydide dogm kontrol haplarindan sonra bi kac gun sarkabiliyo :-( normalde 28de bir hatta saatleri bile tutar suan hicbi belirtim yok canim ama ben iki aydir su parmakla eski usul hamilelik testi diyolar ya deniyorum elime bi sey carpiyo yoktr deyip adet olmayi bekliyorm ondan test yapmiyorm ama yuzum hayatimda ilk defa doktu ergenlikte bile ccikmadi bende

Anladim cnm bikac gün bekle test yap bakalim ins sonuc pozitif olurds bizde mutlu oluruz

Bugun yoklugum farkedilmemis hic cok yorucu bi gundu herkese iyi geceler arkafaslsr yarin gorusmk uzere

Günaydın kızlar .. yeni yıla göbişimde bebeğimle girmek isterdim de, bu gün Regl beni dürtü resmen uyanır uyanmaz olacağımı hissettim..

Neyse yeni yıla pedimde Regl ile girerim bende ne yapayım

Günaydın kızlar .. yeni yıla göbişimde bebeğimle girmek isterdim de, bu gün Regl beni dürtü resmen uyanır uyanmaz olacağımı hissettim..

Neyse yeni yıla pedimde Regl ile girerim bende ne yapayım
Hayirlisi olsun cnmm yeni batin ne yazayim istersenn

günaydın kızlar. bende aynı adet olacakmışım gibi hissediyorum. rüyamda da adet olduğumu gördüm bu gece.
hakkımızda hayırlısı artık.

Gunaydin kizlaarr
Dun nobettn ciktim ve hic uyumamstm nobette hasta vardi aksamada misafirim.vardi hazirlik fln onlari agirladim baya yoruldum uykuszluktn mahvoldm.aimdi kalktim.kahvalti yapicam canmm sen nasilsn
baya tempolu geçmiş günün :) bende uykusuz uykusuz geldim işe yarın tatil bugünde bitsin diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…