Listemiz nolcakk cnmm sakin bekleyisshemen yeni konu açalım bebek için kendini dinlenmeye alanlar
olsn kalsın listemiz dinlenmeyenleri izleriz bizde:)Listemiz nolcakk cnmm sakin bekleyiss
İKİ tarafada yeteriz kiolsn kalsın listemiz dinlenmeyenleri izleriz bizde:)
ay durdurcaz biz zorla onları:)İKİ tarafada yeteriz kibizde o potansiyel var valla korkulur bizden
bide hastalıklar korksa höttt desek onlarada dursalar
evet bu yola baş koyduk :) onuda yapcasay durdurcaz biz zorla onları:)
canm kahraman tazeoğlunun zor şiirini dinlesene:)evet bu yola baş koyduk :) onuda yapcas
hemen açıyorum canım :)canm kahraman tazeoğlunun zor şiirini dinlesene:)
Merveeeeeee dun senin yüzünden gulmr krizine girdim gözlerimden yas geldi alemsinn sen vallacanm kahraman tazeoğlunun zor şiirini dinlesene:)
Bu gazla bizden hersey olur vallaİKİ tarafada yeteriz kibizde o potansiyel var valla korkulur bizden
bide hastalıklar korksa höttt desek onlarada dursalar
neden kız :)yine ne dedimMerveeeeeee dun senin yüzünden gulmr krizine girdim gözlerimden yas geldi alemsinn sen valla
tek kelimeyle bayıldımmmmm bizi anlatıyo resmencanm kahraman tazeoğlunun zor şiirini dinlesene:)
olsun valla canım hakediyoruz biçok şeyiBu gazla bizden hersey olur valla
aynen ya sabah buldum facede paylaştm hementek kelimeyle bayıldımmmmm bizi anlatıyo resmen
amannn olur tabi açın müziği oynayın oh ohhhBu gazla bizden hersey olur valla
çok güzelmişl canım teşk ederim söylediğin için bittim resmen :) bende çıkcam birazdan oynaya oynaya gidim bariamannn olur tabi açın müziği oynayın oh ohhh
hadi bakalım oynaya oynaya ohh ohhh yarn bende doktora gidicm bebeğim gerçi 2.30 da randevm anca pazartesi haberleşcezçok güzelmişl canım teşk ederim söylediğin için bittim resmen :) bende çıkcam birazdan oynaya oynaya gidim bari
aklım sende kalcak desenehadi bakalım oynaya oynaya ohh ohhh yarn bende doktora gidicm bebeğim gerçi 2.30 da randevm anca pazartesi haberleşcez
tamam bebeğim ben sana msj atarm pazartesi işe gelr gelmez okursun yoksa benm kalkmamı beklersn msj atcam sana gelşmeleriaklım sende kalcak deseneevdede netim yok yarın işteyim ama teeee pzt yazışabilces napalım sen iyi olda
sana nasıl uygunsa kuzum sorun deil sabırlıyımdır ben :)tamam bebeğim ben sana msj atarm pazartesi işe gelr gelmez okursun yoksa benm kalkmamı beklersn msj atcam sana gelşmeleri
tmm cnm çok öptm görüşürzsana nasıl uygunsa kuzum sorun deil sabırlıyımdır ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?