sanırım canm bugün kimsecikler yok bende birazdan gidicemBende iyiyimm cnm baktim kimsecikler yokkelizanim nerelerde hic sesi cikmadi hafta sonu die mi boleyizz
Anladim cnmm bende gideyim barii gorusuzsanırım canm bugün kimsecikler yok bende birazdan gidicem
Ben varım olurmu :))
sanırım canm bugün kimsecikler yok bende birazdan gidicem
kızlar ben geldm maalesef haberler kötü yumurtalarım olgunlaşmamış o yzden çatlatma iğnesi vermedi boşuna dedi onun yerine glifor verdi zayıflamak en doğru karar şubatta görüşelm bu sürede 10 kg verelm dedm snra tüp bebek merkezine yönlendrcem dedi şmdi kafamı karıştıran kilo vernce yne klomenle hamile kalamazmıyım yaAnladim cnmm bende gideyim barii gorusuz
kuzummmmm sen hiç canını sıkma bende glifor kullandım yememden kısmadan 6-7 kg verdimkızlar nerdesnz ya
inş canm verrsem bi 10 kg rahatlıcam birazkuzummmmm sen hiç canını sıkma bende glifor kullandım yememden kısmadan 6-7 kg verdim
kilo gittimi biçok rahatsızlıkta çözüm buluyo karamsar olma oluncak bişey yok çünkü :) kilolar gitsin bak nasıl gelcke bebiş
veririsin canım zaten o ilaca bi alış yemek istesende yiyemiyosun iştahını kesiyo çok işe yarıyo ben çok memnun kaldıminş canm verrsem bi 10 kg rahatlıcam biraz
ayyy çok heycanlandım bana sabah akşam yarım dedi ben 1 içicem ne olcak sanki:)veririsin canım zaten o ilaca bi alış yemek istesende yiyemiyosun iştahını kesiyo çok işe yarıyo ben çok memnun kaldım
yok 1 içme 1 hafta yarım içcen sonra tama çıkrcan yoksa baş dönmesi mide bulantısı yapıyo dayanamazsın kuzum kafana göre içmeayyy çok heycanlandım bana sabah akşam yarım dedi ben 1 içicem ne olcak sanki:)
tmam o zaman canm yarm içiyim bana dedi yarm içelm gunde 1 tane olsan snra bıraktırım yada 1e çıkartırm dedi yarm içiyim bari saolyok 1 içme 1 hafta yarım içcen sonra tama çıkrcan yoksa baş dönmesi mide bulantısı yapıyo dayanamazsın kuzum kafana göre içme
AYNEN ÖYLE YAP CANIM yarım iç sonra tama çıkartmam o zaman canm yarm içiyim bana dedi yarm içelm gunde 1 tane olsan snra bıraktırım yada 1e çıkartırm dedi yarm içiyim bari saol
Bn anlamadm ne icecn canm doktormu verdi kilo ver diye soyledimitmam o zaman canm yarm içiyim bana dedi yarm içelm gunde 1 tane olsan snra bıraktırım yada 1e çıkartırm dedi yarm içiyim bari saol
Glifor kullanicm cnm yani zayiflayn dedi zayfladkca sans artar dedi subatta gorsrz dediBn anlamadm ne icecn canm doktormu verdi kilo ver diye soyledimi
Seker ilaci degil mi cnm o yaaGlifor kullanicm cnm yani zayiflayn dedi zayfladkca sans artar dedi subatta gorsrz dedi
Ewt canm zatn dusuk sekr vr o yzden hp acim ve tatli istiyo cnmSeker ilaci degil mi cnm o yaa
HOsgldn cnmmerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?