yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Canim hosgeldin aramiza valla benim adetim yaklastiginda bi kac gun kala gelir kahverengi leke ama senin durumu bilemedimm

canm kistin düşmesnden dolayı sanırım kahverengi akıntın çnkü bende soğan kürü yaparken daha 3. günde kahverengi akıntım başlamıştı bence rahm temizleniyo bu güzl bişi

iyiyim canm ne olsun geziyorum hep bugn ewdeym dur dedm bizim kızlar ne yapıyo incir kürüne başladım bu arada
bende diyodum bu kız nerlerde :) gezenci seni iyi yapmışsın boşver küründe hayırlı olsun o çok işe yarıyo :) bnmde soğan kürüm bitmek üzere bakalım neler olcak

bende diyodum bu kız nerlerde :) gezenci seni iyi yapmışsın boşver küründe hayırlı olsun o çok işe yarıyo :) bnmde soğan kürüm bitmek üzere bakalım neler olcak
cnm soğanda yapıcaktm aldım ble beyaz soğan ama ona adetn 3gnü falan başlamıyomuyduk ya onu hatrladm yada hemen başlıym mı hafta sonu incir aradık karaborsa olmuş ya bulamadk zar zor bulduk 5 paket ama yetmick taqbi

canım ben saraçoğlunun sitesinde okudum adetin bitiyo ya 3-7-10 gn sonra başlayabiliyosun ben 3 gün sonra başladım soğan kürüne ,incir dediğin gibi hem maliyetli hemde bulunması zor bu sene sıkıntı varmış bizim burlarda da yok

günleri geçtm işte bidahaki adetmi beklemm lazm ewt baya maliyetli ama napalm

arkadaşlar bugün çatltma iğnesi olalı 14. günüm son 3 gündür adet gibi ağrılarm vardı fakat bugün hi.bişy yok sizce olmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…