günaydn canm nasılsıncanlar günaydınnnnnn nasılsınız?
iyiyim tatlım sen nasılsın?günaydn canm nasılsın
Canim hosgeldin aramiza valla benim adetim yaklastiginda bi kac gun kala gelir kahverengi leke ama senin durumu bilemedimmMrb arkadaş lar.. bn de yeni üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 6 gün var ancak dün kahverengi lekelenme başladı. Bugün henüz bi şey yok. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim...
Iiyiz tatlimm sen nasilsinncanlar günaydınnnnnn nasılsınız?
bugünümüze şükür canım ya mücadeleye devam sen nasılsın?Iiyiz tatlimm sen nasilsinn
iyiyim canm ne olsun geziyorum hep bugn ewdeym dur dedm bizim kızlar ne yapıyo incir kürüne başladım bu aradaiyiyim tatlım sen nasılsın?
canm kistin düşmesnden dolayı sanırım kahverengi akıntın çnkü bende soğan kürü yaparken daha 3. günde kahverengi akıntım başlamıştı bence rahm temizleniyo bu güzl bişiMrb arkadaş lar.. bn de yeni üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 6 gün var ancak dün kahverengi lekelenme başladı. Bugün henüz bi şey yok. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim...
bende diyodum bu kız nerlerde :) gezenci seni iyi yapmışsın boşver küründe hayırlı olsun o çok işe yarıyo :) bnmde soğan kürüm bitmek üzere bakalım neler olcakiyiyim canm ne olsun geziyorum hep bugn ewdeym dur dedm bizim kızlar ne yapıyo incir kürüne başladım bu arada
cnm soğanda yapıcaktm aldım ble beyaz soğan ama ona adetn 3gnü falan başlamıyomuyduk ya onu hatrladm yada hemen başlıym mı hafta sonu incir aradık karaborsa olmuş ya bulamadk zar zor bulduk 5 paket ama yetmick taqbibende diyodum bu kız nerlerde :) gezenci seni iyi yapmışsın boşver küründe hayırlı olsun o çok işe yarıyo :) bnmde soğan kürüm bitmek üzere bakalım neler olcak
canım ben saraçoğlunun sitesinde okudum adetin bitiyo ya 3-7-10 gn sonra başlayabiliyosun ben 3 gün sonra başladım soğan kürüne ,incir dediğin gibi hem maliyetli hemde bulunması zor bu sene sıkıntı varmış bizim burlarda da yokcnm soğanda yapıcaktm aldım ble beyaz soğan ama ona adetn 3gnü falan başlamıyomuyduk ya onu hatrladm yada hemen başlıym mı hafta sonu incir aradık karaborsa olmuş ya bulamadk zar zor bulduk 5 paket ama yetmick taqbi
günleri geçtm işte bidahaki adetmi beklemm lazm ewt baya maliyetli ama napalmcanım ben saraçoğlunun sitesinde okudum adetin bitiyo ya 3-7-10 gn sonra başlayabiliyosun ben 3 gün sonra başladım soğan kürüne ,incir dediğin gibi hem maliyetli hemde bulunması zor bu sene sıkıntı varmış bizim burlarda da yok
Bende aynii beklemedeyim gunler gecmiyorrbugünümüze şükür canım ya mücadeleye devam sen nasılsın?
akışına bırakcaktık hani :)Bende aynii beklemedeyim gunler gecmiyorr
olsun canımız sağolsun da gerisi hallolur :)günleri geçtm işte bidahaki adetmi beklemm lazm ewt baya maliyetli ama napalm
aynen canmolsun canımız sağolsun da gerisi hallolur :)
moralin keyfin iyi demi takmıyosun artık bişeyi kafana umarımaynen canm
Gunaydn canm bn yorgunumcanlar günaydınnnnnn nasılsınız?
Oyle oyle canimm ama duramiyorummakışına bırakcaktık hani :)
yok kız relaxım hiç bşi yok aklımda hatta yavaş yavaş yakınlara tüp bebek dediğini syledm doktorun zevkine bu aralarmoralin keyfin iyi demi takmıyosun artık bişeyi kafana umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?