Öyle ona bak buna bak zamn öldürüyor um cnm bennNapiyonuz kizlarrr
Misafirim yeni gitti cnm ortaligi toparladim totomu yeni koydum koltuga
Iyiyiz cnm sen napiyosunnNapiyonuz kizlarrr
Anacim ne cok misafir gelio yahuMisafirim yeni gitti cnm ortaligi toparladim totomu yeni koydum koltuga
Seviloyoruz cnmm kotumuuAnacim ne cok misafir gelio yahu
Evetttt kötüSeviloyoruz cnmm kotumuu
Gel cnm senide agirlarimmEvetttt kötü
Bnde bugun baya ypruldum duduklu patladi mutfak mahvoldu ama sukur bana bsy olmadi daha yeni hallettm.hali.duvarlar tavan heryer mahvolduIyiyiz cnm sen napiyosunn
Cok isterdim canim ankarada görüşürüz insGel cnm senide agirlarimm
Canim cok gecmis olsun allah korumus iyiki sana bisey olmadiBnde bugun baya ypruldum duduklu patladi mutfak mahvoldu ama sukur bana bsy olmadi daha yeni hallettm.hali.duvarlar tavan heryer mahvoldu
Canim sen hangi ovulasyon testini kullaniosun ben hic kullanmadim anlami yorumda varmi bi önerinGel cnm senide agirlarimm
Ayyy gecmis olsun cnm ya o cok fenaa dikkat offfBnde bugun baya ypruldum duduklu patladi mutfak mahvoldu ama sukur bana bsy olmadi daha yeni hallettm.hali.duvarlar tavan heryer mahvoldu
Surelab kullandim gecen ayy ondan memnun kalmadim cnmm hep silik cikti bu ay laboquick aldimm tam yumurtlamayi gosterdi doktorda teyid ettim catlamayiCanim sen hangi ovulasyon testini kullaniosun ben hic kullanmadim anlami yorumda varmi bi önerin
Evet o markaya bakiodum bnde simdi gitti gidiyor dan ama siparis veremiorum biturlu giris falan istio sen eczaneden mi aliosunSurelab kullandim gecen ayy ondan memnun kalmadim cnmm hep silik cikti bu ay laboquick aldimm tam yumurtlamayi gosterdi doktorda teyid ettim catlamayi
Eczanelerde cok pahali canim internetten aliyosunn kullanici olusturman lazim kredi kartiylaEvet o markaya bakiodum bnde simdi gitti gidiyor dan ama siparis veremiorum biturlu giris falan istio sen eczaneden mi aliosun
Kredi karti kullanmiyoruz ki tuh yaEczanelerde cok pahali canim internetten aliyosunn kullanici olusturman lazim kredi kartiyla
çok geçmiş olsun canım ya büyük bir kaza atlatmışsın. benim bir komşumun da patladı da, elleri falan hep yandı.Bnde bugun baya ypruldum duduklu patladi mutfak mahvoldu ama sukur bana bsy olmadi daha yeni hallettm.hali.duvarlar tavan heryer mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?