yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Bnde iyiyim canim saol.. bisey sorcam merve ya simdi ben iki aydir adet olmadim biliosun 24 aralik adet oldum bu 5.gunum ben nasil hesaplicam yumurtlama gününü

cnm eğer adetlerin düzenliyse yani 28 günde bir oluyosan adetinin ilk gününden saymaya başlıyosun 14.günü genelde yumurtlama gerçekleşir dr.ların tavsiyesi genellikle 12-14-16 günlerin değerlendirilmesi gerekiyormuş ama adetin düzensizse eğer daha erken yada daha geçte olabilir

bu arada bende galenik marka ovülasyon testi aldım yapıyorum hergün ama daha hiç pozitif çıkmadı bakalım bugün çıkacakmı adetimin 12. günü

Mrb arkadaş lar.. bn de yeni üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 6 gün var ancak dün kahverengi lekelenme başladı. Bugün henüz bi şey yok. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim...

h geldin canım aramıza :) dr kist için ilaç falan vermedimi canım kullan diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…