Havale kapida ode flanda vardir maas kartinda visa varsa ondan da olurr cnmKredi karti kullanmiyoruz ki tuh ya
evet cnm ediyoCanm.indrdm programi ama 23 35 gun araligi sen 50/gnde oldugn icin fln ne yazdn kabul ediyormu 50 yi 35 in ustunu
Sagolasin canim yok bnde bsy sukurçok geçmiş olsun canım ya büyük bir kaza atlatmışsın. benim bir komşumun da patladı da, elleri falan hep yandı.
sende bir şey yok değil mi?
geçmiş olsun cnm iyiki sana bişi olmamışSagolasin canim yok bnde bsy sukur
Sagol canim Allaha şükür ucuz atlattimgeçmiş olsun cnm iyiki sana bişi olmamış
Sagol canim benim :* 3 aydi bu ama bende iltihap vardi nasilki ignelerle onu attiysam bu ay tuttuHayırlısı olsun canım gözünaydin :)
Kaçıncı ayda oldu
Sagol canim insallah rabbim hepimize nasip ederIyiyim canim sen nasilsinn
Hayirli olsun canim
burdayimm yettiimmm cnmm
Gunaydin o zamann mesai baslamis deseneKizlar gazdan uyuyamadim sanki midemde bi seyler kayniyo 6da kaldirdi beni
Bnde iyiyim canim saol.. bisey sorcam merve ya simdi ben iki aydir adet olmadim biliosun 24 aralik adet oldum bu 5.gunum ben nasil hesaplicam yumurtlama gününü
Sagol canim benim :* 3 aydi bu ama bende iltihap vardi nasilki ignelerle onu attiysam bu ay tuttu
h geldin canım aramıza :) dr kist için ilaç falan vermedimi canım kullan diye?Mrb arkadaş lar.. bn de yeni üye oldum. 6 cm kistim var malesef.. bebek istiyoruz. Ama kist engel oluyor. Daha dk hapına başlamadım. Soğan kürü yaptım hala devam ediyorum. Perşembe biticek kürüm. Adetime 6 gün var ancak dün kahverengi lekelenme başladı. Bugün henüz bi şey yok. Kist eriyor olabilir mi? Ya da başka bir şey mi? Varsa tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsanız çokk sevinirim...
Gunaydin tatlimm iyiyimm sen nasilsinnhilal1907 günaydın cnm nasılsın?
Gunaydin canimmgünydn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?