yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

pretty71

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
219
39
118
arkadaşlar ben 6 yıl uğraşın üstüne 6 ocak itibariyle hamile olduğumu öğrendim daha önce bir kürtajım var inşaallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişimi kucağıma alırım. Yeni yılın çiçeği burnunda güzel annelerini sohbete bekliyorum... :16:

arkadaşlar ben 6 yıl uğraşın üstüne 6 ocak itibariyle hamile olduğumu öğrendim daha önce bir kürtajım var inşaallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebişimi kucağıma alırım. Yeni yılın çiçeği burnunda güzel annelerini sohbete bekliyorum... :16:

çok sevindim yeni yıla yeni bebek :40: inşallah size şans ve uğur getirir. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

hayırlı olsun :)bende bugun itibariyle hamile oldugumu öğrendim ama hamilelik takvimi eklemeye bilmiyorum yeni uye sayılırım:)

bende dün öğrendim hamile olduğumu bir buçuk yıldır istiyordum RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH benim sat 7 aralık seninki kaç peki?

bende dün öğrendim hamile olduğumu bir buçuk yıldır istiyordum RABBİM sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin İNŞALLAH benim sat 7 aralık seninki kaç peki?

benim de 7 aralık burdan süreçleri paylaşalım beni ilk kontrolüm 16 ocak senin ki ne zaman?

bugün öğrendim :) değerim 17 çıktı adetime 3 gün var daha.. Allahım sorunsuz bir şekilde içimde büyümesini sonra da kucağıma almayı nasip etsin :) çok farklı bir duyguymuş..

bende 6 ay bekledıkten sonra yenı yıla 4 gun kala ogrendım hamıle oldugumu bugunde keseyı gordum Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın kızlarr;)

Darısı başıma inşallah bende çift çizgiyi görebilirim bu ay :21::18::18::18::18::16::46:

Merhaba kızlar. Ben de dün evde yaptığım testle öğrendim gebeliğimi. Bugün sabah da tekrarlarım yine pozitif. Henüz kan testi yaptırmadım. 13 Ocak ilk kontrol tarihim. Umarım sağlıkla, sıkıntısız bir şekilde tamamına erer hepimizin gebeliği. Şaşkınız henüz eşim ve ben. Doktor onay verdikten sonra sanırım tam olarak algılayabileceğiz.:49:

Merhaba kızlar. Ben de dün evde yaptığım testle öğrendim gebeliğimi. Bugün sabah da tekrarlarım yine pozitif. Henüz kan testi yaptırmadım. 13 Ocak ilk kontrol tarihim. Umarım sağlıkla, sıkıntısız bir şekilde tamamına erer hepimizin gebeliği. Şaşkınız henüz eşim ve ben. Doktor onay verdikten sonra sanırım tam olarak algılayabileceğiz.:49:

AMİNNNNNNNN:16: nerde kim varsa Allah nasip etsin
seninde hayırlısı olsun sıkıntısız sağlıklı şekilde allah eline Almayı nasip etsin :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bende hamileyim ama diş gebelık kimyasal gebelik falan diye korkuyorum cuma günü dr a gitcem inş iyi sonuç alırım :(

kıızlar hamile olduğunu öğrenen herkesi tebrik edrim Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ( amin)....ben bu gebe kalma süresi boyunca çok dolandım k.k de :1: şimdi ben de HAMİLEYİM :49: demenin mutluluğunu yazmak istedim :) bu arada benim SAT 7 aralık kan tahlili 621 çıktı dün ama hala korku içindeyim :18: ve isteyen dileyen herkes için dua ediyorum inanın :40:

Darısı başıma inşallah bende çift çizgiyi görebilirim bu ay :21::18::18::18::18::16::46:
inşallah canım en yakın ve hayırlı zamanda görürsün o çift çizgiyi...
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:
AMİNNNNNNNN:16: nerde kim varsa Allah nasip etsin
seninde hayırlısı olsun sıkıntısız sağlıklı şekilde allah eline Almayı nasip etsin :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
amin inşaallahh :49:
bende hamileyim ama diş gebelık kimyasal gebelik falan diye korkuyorum cuma günü dr a gitcem inş iyi sonuç alırım :(
hayırlı olsun canım inşaallah korktuğun gibi olmaz değerin kaç??
kıızlar hamile olduğunu öğrenen herkesi tebrik edrim Allah sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ( amin)....ben bu gebe kalma süresi boyunca çok dolandım k.k de :1: şimdi ben de HAMİLEYİM :49: demenin mutluluğunu yazmak istedim :) bu arada benim SAT 7 aralık kan tahlili 621 çıktı dün ama hala korku içindeyim :18: ve isteyen dileyen herkes için dua ediyorum inanın :40:
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin benim de sat 7 aralık ben de tedirginim daha önce kalp atışı olmadığı için sonlandırılan bir gebeliğim var bu yüzden korkuyorum bir de gebelik şekeri var diyet yapıyorum günde 7 kez şeker ölçüyorum inşallah kucağımıza da alırız :49: :nazar:

merhaba hanımlar
2 ocakta bende hamile olduğumu öğrendim ama bu benim 4. hamileliğim maalesef hiç biri yaşamıyor sonuncu bebeğimi 5 ay önce 6 aylıkken kalp atışları durdu
yeni yılda işallah hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız:16:

Daha baktırmadım cnm yarın baktırcam biraz takıntılıyım da ondan korkuyorum bende biraz kansızlık var ondan :(

Daha baktırmadım cnm yarın baktırcam biraz takıntılıyım da ondan korkuyorum bende biraz kansızlık var ondan :(

Back
X