yeni yılda anne olacağını öğrenen melekler 2014

Tebrikler :) Hayırlısı olsun.. Benim de aynı böyle silik çıkmıştı.. Kan değerinde gerektiği gibi yükselsin, keseni gör , kalp atışını duy inşallah :) En sonunda da sağlıklı bi şekilde kucağında gör bebeğini emi :nazar:

Canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Seninde gözün aydın. Bugün gittim doktora ama daha 2 gün geçti günümden diye bakmadı, çünkü değerlerin tam yüksek çıkmaz, bu yüzden keseyi görmeden emin olamayız dedi.Hem kafanda karışmasın dedi ama ben dururmuyum.Bir test daha aldım eczaneden şimdi yapıcam yine.Haftaya keseyi görmek için beklicez :(:nazar:

Canım benim inşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Seninde gözün aydın. Bugün gittim doktora ama daha 2 gün geçti günümden diye bakmadı, çünkü değerlerin tam yüksek çıkmaz, bu yüzden keseyi görmeden emin olamayız dedi.Hem kafanda karışmasın dedi ama ben dururmuyum.Bir test daha aldım eczaneden şimdi yapıcam yine.Haftaya keseyi görmek için beklicez :(:nazar:

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :46:

merabalar 4 haftalık hamileyim 5. haftamıza grdik haftaya keseyi görebiliriz ins ankarada yasıorum bana önerebilecegniz dr yada hastane tavsiyelerinize cok ihtyacm var sasırmıs durumdayım yardım nolur :18::49:

canım keseyi 5. haftada kalp atışlarını da 7. haftada gördüm 12. haftada ikiz olduklarını öğrendim :52::49:

Yaaa ne kadar güzel,maşallah diyelim.Sağlıkla doğarlar inş. Ben bugün gittim ultrasoundda gördük keseyi canm. yaklaşık 20 günlük dedi ama, ben son adetten hesaplayınca 39 günlük oluyor.Şimdi neye göre hesaplıcam kafam karıştı.

Slm kızlar.Bugün keseyi ultrasoundda gördük:) Hatta hemen gördünmedi telaşlandım ama rahim arkasında kalmış galiba dedi dr. Bu dış gebelik fln olablrmi acaba ya, dr öyle bişey demedi ama hayırlı olsun dedi.İnş bir aksilik yoktur.Birde yaklaşık 20 günlüğe benziyor dedi ama ben SATtan hesaplayınca 59 gün oluyor.Şimdi ben hangisini baz alıcam?:nazar::emir_bebek:

Slm kızlar.Bugün keseyi ultrasoundda gördük:) Hatta hemen gördünmedi telaşlandım ama rahim arkasında kalmış galiba dedi dr. Bu dış gebelik fln olablrmi acaba ya, dr öyle bişey demedi ama hayırlı olsun dedi.İnş bir aksilik yoktur.Birde yaklaşık 20 günlüğe benziyor dedi ama ben SATtan hesaplayınca 59 gün oluyor.Şimdi ben hangisini baz alıcam?:nazar::emir_bebek:

telaşlanma sen öyle bişey değil canım rahmin arka duvarına tutunmuş demek ki bazen geriden gelebiliyor gebelikler sonradan günü yakalar merak etme sen haftanı sat a göre hesapla :27:

kızlar bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendim ikisi de erkek büyük ihtimal tek yumurta ikizi ama bu tarz gebelikler riskliymiş tedirginim:18: şimdi başka bir hastaneye perinatoloji bölümüne gitcem bakalım o ne diyecek bana dua edin lütfenn:26:

Bende 11 ocakta öğrendim. Suan 17 haftalık :) saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin allah

pretty71 sewwgi nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetleri ne :3: ben nete giremiyorum uzun zamndır şimdi memleketteyim

pretty71 sewwgi nasılsınız bebişler nasıl cinsiyetleri ne :3: ben nete giremiyorum uzun zamndır şimdi memleketteyim

En son gördüğümde çok iyiydi kızımız önümüzdeki kontrolü 4 gözle bekliyoruz. Haftaya cuma gelsin de kaç gram almış öğrenelim :) Bu arada çok tatlı tepikler atıo kıpır kıpır oynuo hissediom çok hoş :)

kızlarrr merhaba uzun zamandır yazamadım benim bebişler erkek çok zor günler geçirdik teyzeleri ikizden ikize transfüzyon sendromu yaşıyoruz bu yüzden 19. haftada istanbul a gittik birini sonlandırmaya karar verdik yoksa ikisi de tehlikede dedi doktor operasyona girdik ancak bebişim buna müsade etmedi öyle olunca aralarındaki zar açılarak su alması sağlandı diğer bebeğin keseinden de 2400 cc su boşaltıldı şimdilik iyiyiz haftalık kontrole gidiyoruz çok riskli bir gebelik yaşıyoruz dualarınıza ihtiyacımız var umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepinizi öpüyorum:54:

kızlarrr merhaba uzun zamandır yazamadım benim bebişler erkek çok zor günler geçirdik teyzeleri ikizden ikize transfüzyon sendromu yaşıyoruz bu yüzden 19. haftada istanbul a gittik birini sonlandırmaya karar verdik yoksa ikisi de tehlikede dedi doktor operasyona girdik ancak bebişim buna müsade etmedi öyle olunca aralarındaki zar açılarak su alması sağlandı diğer bebeğin keseinden de 2400 cc su boşaltıldı şimdilik iyiyiz haftalık kontrole gidiyoruz çok riskli bir gebelik yaşıyoruz dualarınıza ihtiyacımız var umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepinizi öpüyorum:54:

Tatlım çok geçmiş olsun .. Allah sağlık sıhhat şifa versin tez zamanda .. Dualarımız seninle !!

kızlarrr merhaba uzun zamandır yazamadım benim bebişler erkek çok zor günler geçirdik teyzeleri ikizden ikize transfüzyon sendromu yaşıyoruz bu yüzden 19. Haftada istanbul a gittik birini sonlandırmaya karar verdik yoksa ikisi de tehlikede dedi doktor operasyona girdik ancak bebişim buna müsade etmedi öyle olunca aralarındaki zar açılarak su alması sağlandı diğer bebeğin keseinden de 2400 cc su boşaltıldı şimdilik iyiyiz haftalık kontrole gidiyoruz çok riskli bir gebelik yaşıyoruz dualarınıza ihtiyacımız var umarım hepimiz sağ salim kucağımıza alırız yavrularımızı hepinizi öpüyorum:54:

nasılsın canım nasıl gidiyo

Back
X